Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Tre Colonne

Képtalálat a következőre: „tre colonne olive oil”

A Stallone család három generáció óta az olajfák termesztésének és olajtermelésnek szentelik, gondosan megőrizve a hagyományokat és a tapasztalatokat.
A 2008-as év mérföldkőnek számít a gazdaságnak, egyrészt ettől az évtől kezdve készítik termékeiket a saját Tre Colonne márkanévvel, másrészt olívaolajuk elnyerte a DOP minősítést.
A múlt és a jövő közötti elválaszthatatlan kötődés, az Ogliarola Barese és Coratina fajták, a Földközi-tenger napsütése és a termőterület sajátos adottságai által jön létre a Le Tre Colonne olívaolaj, amely Stallone úr filozófiájával tökéletesen egyezik: hagyomány, íz és hitelesség.

 


 
Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 09/12/2018

A "Le Tre Colonne" olívaolaj 100%-ban válogatott Coratina fajta olívabogyóból készül.
Illata elegáns és az ízben is érzékelhető zsálya és gyógynövény aromákkal, articsóka jegyekkel. Íze minden tekintetben komplex, lenyűgöző, kesernyés és csípős tónusokkal.
Vörös húsokhoz, hüvelyesekből készült ételekhez, grillezett vagy főtt zöldségekhez ajánljuk.

Összetevők: Coratina olíva

5.000 Ft
Beszerzés alatt

Az Armonia olívaolaj 50%-ban Coratina és 50%-ban Ogliarola fajta olívabogyóból készül.
Illata fűszernövényekre emlékeztet, articsóka és és zöld paradicsom jegyekkel. Íze tartós, tiszta, enyhén kesernyés, kiegyensúlyozottan csípős.
Vörös húsok és hüvelyesekből készült levesek tökéletes ízesítője, valamint gombához, leveles zöldségekhez és grillezett vagy főtt zöldségekhez is ideális.

Összetevők: Coratina és Olgiarola olíva

5.000 Ft
Beszerzés alatt

A Torre di Mossa a De Carlo család "történelmi" birtoka, amely e mélyzöld extraszűz olaj születési helye. A Coratina és az Ogliarola Barese fajta olíva az összes helyi olaj fő összetevői. Ez az olívaolaj olyan ízeket tartalmaz, amelyek az igazi extraszűz olaj jelképei. A korlátozott termelés és az elnyert díjak miatt ez egy olyan presztizstermék, amely minden alkalommal gyorsan elkel.
Illata elegáns és kimeríthetetlen, tökéletesen érezhető benne az olívabogyó, ezen kívül vágott fű, articsóka és zöld mandula jegyeket hordoz. Íze a kezdeti édeskés után tartalmas kesernyésséget és intenzív borsos jegyeket tartalmaz.
Tökéletes falat egy egyszerű pirítós kenyérrel, de ideális húsokhoz, carpacciohoz, tésztafélékhez és rizsételekhez is.

Összetevők: Coratina olíva

5.900 Ft
Beszerzés alatt