A világ vezető olasz szakácskönyvének, legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Az 1950-ben először megjelenő Il Cucchiaio d'Argento, vagy annak angol nyelvű utódja, a Silver Spoon, a hagyományos otthoni főzéshez készült olasz ételek végső összeállítása. Ebben a vadonatúj luxus szakácskönyvben, a The Silver Spoon Classic-ban, bemutatásra kerül Olaszország hihetetlenül sokrétű régióinak 170 legjobb receptje.
Gondosan kiválasztva a Phaidon Silver Spoon szakácskönyvei közül - amelyeket világszerte több mint egymillió példányban adtak el - ez az új kollekció a tökéletes ételfotóival, elegáns-dupla elválasztó szalagjaival a könnyebb eligazodás érdekében, és egy pazar dizájnnal, borítóval, amely ideális ajándéknak, egyben emlékművet jelent az amatőr és vagy a komoly szakácsok számára egyaránt. Bármilyen ízléshez és évszakhoz tartozó ételekkel együtt, a The Silver Spoon Classic a végső útmutatója a legfontosabb, hiteles és ízletes olasz receptek elkészítéséhez.