Tartuflanghe

A családi vállalkozás alapítói 1968-ban kezdtek tapasztalatot szerezni a szarvasgomba világában. Éttermük a szarvasgomba és a gomba szerelmeseinek célpontja lett, a Michelin útmutató szerint is mérföldkőnek tekinthető. A Tartuflanghe céget 1975-ben alapították azzal az elsődleges céllal, hogy a szarvasgombát akkor is fogyaszthassák az emberek, amikor nincs szezonja. 1990-ben ők készítették el az első szarvasgombás tésztát, melyet a New York-i Summer Fancy Food Show-n az év legjobb termékének ítéltek meg.
A tradicionális piemonti konyha receptjei lehetővé tették a cég számára, hogy azonnal belépjen a nagy gasztronómiai piacra.
A cég büszke az "Eccellenza Artigiana" címre, amelyet Piemont régió adományozott a harminc éves kulináris tapasztalatért.
Mártásokba tunkolhatjuk, tehetjük tapasok mellé köretként, vagy összetörve szórjuk salátákra.
Összetevők: burgonya, napraforgómag-olaj, olívaolaj, fagyasztva szárított nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 0,45% (friss szarvasgomba 2,25% -a), só, aroma. Gluténmentes.
Tárolás: hűvös, száraz helyen.
Klasszikus piemonti termék, természetes kovásszal, szarvasgombával (Tuber aestivum Vitt.).
Ízletes harapnivalók minden pillanatra, a szarvasgombás grissini tökéletes salátákhoz, sajtok mellé, levesekhez is.
2012-ben Oprah Winfrey a Tarfuglanghe szarvasgombás grissinit az „Oprah kedvenc dolgai” közé választotta, amely egy híres, karácsonyi ünnepekre való lista Amerikában.
Összetevők: búzaliszt, olívaolaj 8%, nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 3%, tengeri só, élesztő, malátázott búzaliszt, aroma. Nyomokban szezámmagot tartalmazhat.Tárolás: hűvös, száraz helyen.
A pesto ereje: a legjellemzőbb olasz szósz új textúrája, amely megtartja a friss pesto genovese eredeti ízét. Egy olyan innovatív technika, amely megőrzi a friss bazsalikom és más összetevők eredeti tulajdonságait.
Egy sokrétű fűszer, amely ugyanakkor gazdagítja az egyszerű ízeket, finoman és elegánsan alakít egy caprese salátát, tésztát, pizzát, halételeket, mozzarellát és burratát.
Fagyasztva szárított termék egy praktikus adagolóban, utóízesítésre.
Szórjuk meg vele a tésztákat, pizzát, salátákat, tojás- és burgonyaételeket, húsokat, vagy halakat.
Fűszerként használhatjuk ízek gazdagítására, vagy ízesítsünk vele szószokat, fűszerkeverékeket.
Kiválóan illik például Pecorino, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Castelmagno és bármilyen egyéb kemény sajthoz.
A guérande-i szürke sót még mindig kézzel, faszerszámmal szüretelik, érzékszervi jellemzőinek megőrzése érdekében. A Tartuflanghe ehhez a rendkívüli tengeri sóhoz hozzáadott néhány szelet fehér szarvasgombát.
Az eredmény egy sokoldalú fűszer, mely kiválóan alkalmas az összes hideg és meleg étel, például tészta, rizottó, tojás, omlett, húsfilé, barbecue-steak, carpaccio, haltartár, sajt burgonya, saláták, zöldségek, sushi, libamáj, stb. ízesítésére.
Ez az ízletes krém az olasz gasztronómiai kiválóság, a Parmigiano Reggiano sajt és a föld kincse, a szarvasgomba szimbóluma.
Az intenzív íz ideális bármilyen tészta elkészítéséhez, friss pirítósra, vagy az ízletes előételek ízesítésére.
A Parmigiano Reggiano konzorcium által minősített termék.
Készíts ízletes előételt olíva- és szarvasgomba mártással!
Ezt a mediterrán szószt olajbogyóval, gombával, extraszűz olívaolajjal, szarvasgombával, kapribogyóval és szardellával készítik.
Kiváló meleg előételek ízesítéséhez, ízletes vendégváró ételek és öntetek készítéséhez.
A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.
Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.
Allergének: tojás, glutén
Főzési idő (al dente): 4-5 perc
A hagyományos olasz konyha egyik legfinomabb és legkifinomultabb étele most gyorsan és egyszerűen elkészíthető saját konyhádban.
A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.
Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.
Allergének: tojás, glutén
Főzési idő (al dente): 4-5 perc