Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Tartuflanghe

Tartuflanghe



A családi vállalkozás alapítói 1968-ban kezdtek tapasztalatot szerezni a szarvasgomba világában. Éttermük a szarvasgomba és a gomba szerelmeseinek célpontja lett, a Michelin útmutató szerint is mérföldkőnek tekinthető. A Tartuflanghe céget 1975-ben alapították azzal az elsődleges céllal, hogy a szarvasgombát akkor is fogyaszthassák az emberek, amikor nincs szezonja. 1990-ben ők készítették el az első szarvasgombás tésztát, melyet a New York-i Summer Fancy Food Show-n az év legjobb termékének ítéltek meg. 
A tradicionális piemonti konyha receptjei lehetővé tették a cég számára, hogy azonnal belépjen a nagy gasztronómiai piacra.

A cég büszke az "Eccellenza Artigiana" címre, amelyet Piemont régió adományozott a harminc éves kulináris tapasztalatért.
Rendezés:
Nézet:
A polenta egy hagyományos olasz étel, amelyet kukoricalisztből készítenek.
A különféle regionális receptek szerint általában vadhúsok és halak mellé, vagy sajttal ízesítve tálalják.

Ezt a kész polentát a Tartuflanghe vajjal, sajttal és szarvasgombával ízesítette. Kiváló köret tejszínes halételek, gombás és húsos mártások mellé.
3.900 Ft
✓ Készleten
A chips-ek legújabb generációja. Kiváló minőségű burgonya, kizárólag olívaolajban és napraforgó olajban sütve, amelytől a burgonyaszirom ropogós és tökéletes arany színű lesz, valódi szarvasgombával finoman fűszerezve a kiváló íz érdekében.
Mártásokba tunkolhatjuk, tehetjük tapasok mellé köretként, vagy összetörve szórjuk salátákra.

Összetevők: burgonya, napraforgómag-olaj, olívaolaj, fagyasztva szárított nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 0,45% (friss szarvasgomba 2,25% -a), só, aroma. Gluténmentes.
Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.400 Ft
Beszerzés alatt

Minőségét megőrzi: 31/05/2021

A pesto ereje: a legjellemzőbb olasz szósz új textúrája, amely megtartja a friss pesto genovese eredeti ízét. Egy olyan innovatív technika, amely megőrzi a friss bazsalikom és más összetevők eredeti tulajdonságait.

Egy sokrétű fűszer, amely ugyanakkor gazdagítja az egyszerű ízeket, finoman és elegánsan alakít egy caprese salátát, tésztát, pizzát, halételeket, mozzarellát és burratát.

Összetevők: genovai bazsalikom, Parmigiano Reggiano DOP (tej, só, oltóanyagj), fenyőmag, Fiore Sardo DOP (juhtej, oltóanyag, só), só, vessalicoi fokhagyma.
4.000 Ft 3.600 Ft
✓ Készleten

Fagyasztva szárított termék egy praktikus adagolóban, utóízesítésre.
Szórjuk meg vele a tésztákat, pizzát, salátákat, tojás- és burgonyaételeket, húsokat, vagy halakat.
Fűszerként használhatjuk ízek gazdagítására, vagy ízesítsünk vele szószokat, fűszerkeverékeket.

Összetevők: Rizsliszt, só, aroma, természetes aroma, olívamagpor, fagyasztva szárított fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,2% (a friss szarvasgomba 1,2% -a), bors.
5.500 Ft
Beszerzés alatt
Az akácméz vékony fehér szarvasgomba szeletekkel rendkívüli és eredeti kombináció, mely ideális sajtokhoz.

Kiválóan illik például Pecorino, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Castelmagno és bármilyen egyéb kemény sajthoz.
6.500 Ft
✓ Készleten

A guérande-i szürke sót még mindig kézzel, faszerszámmal szüretelik, érzékszervi jellemzőinek megőrzése érdekében. A Tartuflanghe ehhez a rendkívüli tengeri sóhoz hozzáadott néhány szelet fehér szarvasgombát.

Az eredmény egy sokoldalú fűszer, mely kiválóan alkalmas az összes hideg és meleg étel, például tészta, rizottó, tojás, omlett, húsfilé, barbecue-steak, carpaccio, haltartár, sajt burgonya, saláták, zöldségek, sushi, libamáj, stb. ízesítésére.

2.600 Ft
✓ Készleten
Csepegtesd húsra, tatárra, carpacciora és húsfilékre, tésztára, tojásra, sajtra, salátákra, zöldségekre, burgonyára, vagy használd fűszerként 1/2 teáskanállal adagonként.
5.300 Ft
✓ Készleten
Csepegtesd húsra, tatárra, carpacciora és húsfilékre, tésztára, tojásra, sajtra, salátákra, zöldségekre, burgonyára, vagy használd fűszerként 1/2 teáskanállal adagonként.
6.000 Ft
✓ Készleten
Az akácméz vékony fehér szarvasgomba szeletekkel rendkívüli és eredeti kombináció, mely ideális sajtokhoz.

Kiválóan illik például Pecorino, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Castelmagno és bármilyen egyéb kemény sajthoz.
2.300 Ft
✓ Készleten
Széles körben felhasználható termék.
Ehetjük aperitifként pirítóssal, kiváló fűszer meleg és hideg ételekhez: tésztákhoz, hús-, vagy haltatárhoz, filékhez.
Az üvegben lévő olajat is ízesítőként használhatjuk.
4.900 Ft
✓ Készleten

Ez az ízletes krém az olasz gasztronómiai kiválóság, a Parmigiano Reggiano sajt és a föld kincse, a szarvasgomba szimbóluma.
Az intenzív íz ideális bármilyen tészta elkészítéséhez, friss pirítósra, vagy az ízletes előételek ízesítésére.

Összetevők: Parmigiano Reggiano DOP sajt (tej, só, oltóanyag) 31%, tej, vaj, nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt) 2%, kukoricakeményítő, aroma. Gluténmentes.
A Parmigiano Reggiano konzorcium által minősített termék.
2.950 Ft
✓ Készleten

Készíts ízletes előételt olíva- és szarvasgomba mártással!
Ezt a mediterrán szószt olajbogyóval, gombával, extraszűz olívaolajjal, szarvasgombával, kapribogyóval és szardellával készítik.
Kiváló meleg előételek ízesítéséhez, ízletes vendégváró ételek és öntetek készítéséhez.

Összetevők: champignon gomba (agaricus bisporus), olajbogyó 32%, extraszűz olívaolaj, 3% nyári szarvasgomba (Tuber aestivum), kapribogyó, szardella, aroma, só. Gluténmentes.
2.500 Ft
✓ Készleten
Borotvaéles rozsdamentes acél penge állítható vastagsággal 0,2–3 mm.
Nélkülözhetetlen eszköz a tökéletes friss szarvasgomba szeleteléséhez. Szintén ideális gombák, zöldségek, érlelt sajt, csokoládé vagy diófélék vékony szeletekre vágásához.
6.500 Ft
✓ Készleten
Elegáns szarvasgomba szeletelő olívafából. Borotvaéles rozsdamentes acél penge állítható vastagsággal 0,2–3 mm.
Nem csak a friss szarvasgombához ajánljuk, kiváló gombák, zöldségek, érlelt sajt, csokoládé vagy diófélék vékony szeletekre vágásához is.
11.000 Ft
✓ Készleten

Az '' Alba '' szarvasgomba szeletelő 18/10 rozsdamentes acélból készül. AISI 420 minősített rozsdamentes acél pengével rendelkezik.
A penge 0-3 mm közötti szeletvastagságra állítható. Nem csak szarvasgombához, de gombához és egyéb puhább zöldségek vékonyra szeleteléséhez is ajánljuk.
A terméket úgy tervezték és gyártották, hogy minden részletre nagy figyelmet fordítottak, az Olasz Nemzeti Szarvasgomba-kutató Központtal és az Alba Fehér Szarvasgomba Nemzeti Vásárával konzultálva.
A penge minősége garantálja a kiváló termékteljesítményt.
A terméket Ben van Berkel / UN Stúdió tervezte 2017-ben. Az Alessi cég gyártja, Tartuflanghe logoval ellátva.

24.000 Ft
✓ Készleten
Gyorsan valami finomat és különlegeset szeretnél? Ez a kész risotto már tartalmaz tejszínt, vajat, hagymát és sót is, így a finom étel elkészítéséhez csupán vízre és 7 percre van szükséged.

A hagyományos olasz konyha egyik legfinomabb és legkifinomultabb étele most gyorsan és egyszerűen elkészíthető saját konyhádban.

5.400 Ft
✓ Készleten

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, késsel vágnak, fakereten szárítanak, ez a tészta rendkívüli textúrával rendelkezik. Kiváló vajjal és friss zsályával, raguval, gombaszósszal vagy szarvasgombával párosítva.

Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás.
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
2.200 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A piemont-i szarvasgomba találkozása a "Mancha" sáfránnyal, melyből ízletes és kifinomult tésztaétel varázsolható. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A Langhe-i borok hercegének, a Barolo-nak és a szarvasgombának kitűnő ízpárosítása Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten