Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Tartuflanghe

Tartuflanghe



A családi vállalkozás alapítói 1968-ban kezdtek tapasztalatot szerezni a szarvasgomba világában. Éttermük a szarvasgomba és a gomba szerelmeseinek célpontja lett, a Michelin útmutató szerint is mérföldkőnek tekinthető. A Tartuflanghe céget 1975-ben alapították azzal az elsődleges céllal, hogy a szarvasgombát akkor is fogyaszthassák az emberek, amikor nincs szezonja. 1990-ben ők készítették el az első szarvasgombás tésztát, melyet a New York-i Summer Fancy Food Show-n az év legjobb termékének ítéltek meg. 
A tradicionális piemonti konyha receptjei lehetővé tették a cég számára, hogy azonnal belépjen a nagy gasztronómiai piacra.

A cég büszke az "Eccellenza Artigiana" címre, amelyet Piemont régió adományozott a harminc éves kulináris tapasztalatért.
Rendezés:
Nézet:
A polenta egy hagyományos olasz étel, amelyet kukoricalisztből készítenek.
A különféle regionális receptek szerint általában vadhúsok és halak mellé, vagy sajttal ízesítve tálalják.

Ezt a kész polentát a Tartuflanghe vajjal, sajttal és szarvasgombával ízesítette. Kiváló köret tejszínes halételek, gombás és húsos mártások mellé.
3.900 Ft
✓ Készleten
Finom, apró snack szarvasgombával, természetesen előállított sószemcsékkel a felületén.
Étvágygerjesztő, ízletes snack, aperitif mellé, de kiváló saláták, levesek, sajtok és húsok mellé fogyasztva is.

Összetevők: búzaliszt, olívaolaj 8%, nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 2%, tengeri só, élesztő, maláta búzaliszt, aroma. Nyomokban szezámmagot és szóját tartalmazhat.
Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.500 Ft
✓ Készleten
A chips-ek legújabb generációja. Kiváló minőségű burgonya, kizárólag olívaolajban és napraforgó olajban sütve, amelytől a burgonyaszirom ropogós és tökéletes arany színű lesz, valódi szarvasgombával finoman fűszerezve a kiváló íz érdekében.
Mártásokba tunkolhatjuk, tehetjük tapasok mellé köretként, vagy összetörve szórjuk salátákra.

Összetevők: burgonya, napraforgó olaj, olívaolaj, fagyasztva szárított nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 0,45% (friss szarvasgomba 2,25% -a), só, aroma. Gluténmentes.
Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.500 Ft
✓ Készleten

Fagyasztva szárított termék egy praktikus adagolóban, utóízesítésre.
Szórjuk meg vele a tésztákat, pizzát, salátákat, tojás- és burgonyaételeket, húsokat, vagy halakat.
Fűszerként használhatjuk ízek gazdagítására, vagy ízesítsünk vele szószokat, fűszerkeverékeket.

Összetevők: Rizsliszt, só, aroma, természetes aroma, olívamagpor, fagyasztva szárított fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,2% (a friss szarvasgomba 1,2% -a), bors.
5.600 Ft
Beszerzés alatt
Az akácméz vékony fehér szarvasgomba szeletekkel rendkívüli és eredeti kombináció, mely ideális sajtokhoz.

Kiválóan illik például Pecorino, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Castelmagno és bármilyen egyéb kemény sajthoz.
6.700 Ft
✓ Készleten
Széles körben felhasználható termék.
Ehetjük aperitifként pirítóssal, kiváló fűszer meleg és hideg ételekhez: tésztákhoz, hús-, vagy haltatárhoz, filékhez.
Az üvegben lévő olajat is ízesítőként használhatjuk.
5.100 Ft
✓ Készleten

A guérande-i szürke sót még mindig kézzel, faszerszámmal szüretelik, érzékszervi jellemzőinek megőrzése érdekében. A Tartuflanghe ehhez a rendkívüli tengeri sóhoz hozzáadott néhány szelet fehér szarvasgombát.

Az eredmény egy sokoldalú fűszer, mely kiválóan alkalmas az összes hideg és meleg étel, például tészta, rizottó, tojás, omlett, húsfilé, barbecue-steak, carpaccio, haltartár, sajt burgonya, saláták, zöldségek, sushi, libamáj, stb. ízesítésére.

2.600 Ft
Beszerzés alatt
Csepegtesd húsra, tatárra, carpacciora és húsfilékre, tésztára, tojásra, sajtra, salátákra, zöldségekre, burgonyára, vagy használd fűszerként 1/2 teáskanállal adagonként.
5.300 Ft
✓ Készleten
Csepegtesd húsra, tatárra, carpacciora és húsfilékre, tésztára, tojásra, sajtra, salátákra, zöldségekre, burgonyára, vagy használd fűszerként 1/2 teáskanállal adagonként.
6.500 Ft
✓ Készleten
Az akácméz vékony fehér szarvasgomba szeletekkel rendkívüli és eredeti kombináció, mely ideális sajtokhoz.

Kiválóan illik például Pecorino, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Castelmagno és bármilyen egyéb kemény sajthoz.
2.300 Ft
✓ Készleten

Nagyon koncentrált ízű, autentikus szarvasgombapüré, mellyel nagyszerűen lehet tészták, rizottók, tojásételek és vörös húsok ízét gazdagítani. Kizárólag szarvasgomba, olívaolaj és kis ízesítés található benne.

4.300 Ft
✓ Készleten

Ez az ízletes krém az olasz gasztronómiai kiválóság, a Parmigiano Reggiano sajt és a föld kincse, a szarvasgomba szimbóluma.
Az intenzív íz ideális bármilyen tészta elkészítéséhez, friss pirítósra, vagy az ízletes előételek ízesítésére.

Összetevők: Parmigiano Reggiano DOP sajt (tej, só, oltóanyag) 31%, tej, vaj, nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt) 2%, kukoricakeményítő, aroma. Gluténmentes.
A Parmigiano Reggiano konzorcium által minősített termék.
3.200 Ft
✓ Készleten

Készíts ízletes előételt olíva- és szarvasgomba mártással!
Ezt a mediterrán szószt olajbogyóval, gombával, extraszűz olívaolajjal, szarvasgombával, kapribogyóval és szardellával készítik.
Kiváló meleg előételek ízesítéséhez, ízletes vendégváró ételek és öntetek készítéséhez.

Összetevők: champignon gomba (agaricus bisporus), olajbogyó 32%, extraszűz olívaolaj, 3% nyári szarvasgomba (Tuber aestivum), kapribogyó, szardella, aroma, só. Gluténmentes.
2.500 Ft
✓ Készleten
Borotvaéles rozsdamentes acél penge állítható vastagsággal 0,2–3 mm.
Nélkülözhetetlen eszköz a tökéletes friss szarvasgomba szeleteléséhez. Szintén ideális gombák, zöldségek, érlelt sajt, csokoládé vagy diófélék vékony szeletekre vágásához.
6.800 Ft
✓ Készleten
Elegáns szarvasgomba szeletelő olívafából. Borotvaéles rozsdamentes acél penge állítható vastagsággal 0,2–3 mm.
Nem csak a friss szarvasgombához ajánljuk, kiváló gombák, zöldségek, érlelt sajt, csokoládé vagy diófélék vékony szeletekre vágásához is.
12.000 Ft
✓ Készleten

Az '' Alba '' szarvasgomba szeletelő 18/10 rozsdamentes acélból készül. AISI 420 minősített rozsdamentes acél pengével rendelkezik.
A penge 0-3 mm közötti szeletvastagságra állítható. Nem csak szarvasgombához, de gombához és egyéb puhább zöldségek vékonyra szeleteléséhez is ajánljuk.
A terméket úgy tervezték és gyártották, hogy minden részletre nagy figyelmet fordítottak, az Olasz Nemzeti Szarvasgomba-kutató Központtal és az Alba Fehér Szarvasgomba Nemzeti Vásárával konzultálva.
A penge minősége garantálja a kiváló termékteljesítményt.
A terméket Ben van Berkel / UN Stúdió tervezte 2017-ben. Az Alessi cég gyártja, Tartuflanghe logoval ellátva.

25.000 Ft
✓ Készleten
Gyorsan valami finomat és különlegeset szeretnél? Ez a kész risotto már tartalmaz tejszínt, vajat, hagymát és sót is, így a finom étel elkészítéséhez csupán vízre és 7 percre van szükséged.

A hagyományos olasz konyha egyik legfinomabb és legkifinomultabb étele most gyorsan és egyszerűen elkészíthető saját konyhádban.

5.400 Ft
✓ Készleten

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, majd késsel vágnak, végül fakereten szárítanak, ezáltal tényleg rendkívüli textúrával rendelkezik. Annak idején leginkább levesbetétként használták, de ma már önálló étel, az olaszok főként könnyű, tengeri gyümölcsei, zöldséges vagy tejszínes szószokkal tálalják, de kiváló szarvasgombával párosítva is. Piemont tartomány saját tésztaformaként tekint rá.

Elkészítési tipp:

Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.

Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc
2.200 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája.

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, majd késsel vágnak, végül fakereten szárítanak, ezáltal tényleg rendkívüli textúrával rendelkezik. Annak idején leginkább levesbetétként használták, de ma már önálló étel, az olaszok főként könnyű - tengeri gyümölcsei, zöldséges vagy tejszínes - szószokkal tálalják. Piemont tartomány saját tésztaformaként tekint rá.

Elkészítési tipp:

Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.

Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc
4.600 Ft
✓ Készleten

A piemont-i szarvasgomba találkozása a "Mancha" sáfránnyal, melyből ízletes és kifinomult tésztaétel varázsolható. 

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, majd késsel vágnak, végül fakereten szárítanak, ezáltal tényleg rendkívüli textúrával rendelkezik. Annak idején leginkább levesbetétként használták, de ma már önálló étel, az olaszok főként könnyű, tengeri gyümölcsei, zöldséges vagy tejszínes szószokkal tálalják. Piemont tartomány saját tésztaformaként tekint rá.

Elkészítési tipp:

Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.

Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc
4.400 Ft
✓ Készleten