Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0

Szállítási és fizetési módok

1/ SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Személyes átvétel

Üzletünkben nyitvatartási idő alatt bármikor, előzetes bejelentkezés nélkül, költségmentesen átveheted csomagodat, miután erről e-mailben értesítettünk. Természetesen további termékeket is választhatsz a polcról, vagy módosíthatod a csomagot, amennyiben szimpatikusabb terméket találsz, mint amit megrendeltél.
Üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz.
Ez az átvételi mód ingyenes.


Szállítás GLS CsomagPontra
Nem kell várnod a futárra, csomagodat a megérkezéstől számított 5 munkanapon belül átveheted az ország több, mint 650 pontján, a GLS szerződött partnereinek üzleteiben, amikor Neked megfelelő. A csomag érkezéséről e-mailben és sms-ben is kapsz értesítést.
Részletesebben ITT tájékozódhatsz a csomagpontos átvétel menetéről.
Kiszállítás díja: 900 Ft bármelyik online fizetési mód esetén
Utánvét beszedés díja: +500 Ft


Házhozszállítás futárszolgálattal
A Buono! webáruház kizárólagos szállítási partnere a GLS Futárszolgálat, postai és egyéb futárszolgálattal történő feladásra nincs lehetőség.
Megrendelésedet a legtöbb esetben 2 munkanapon belül teljesíteni tudjuk az ország teljes területén a legkisebb településeket is elérve. A rugalmas kézbesítésnek köszönhetően lehetőséged van módosítani a címet és a kiszállítási időpontját, melynek részleteiről további tájékoztatást
ITT olvashatsz.
Amikor csomagodat összeállítottuk és átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben értesítünk. A csomag érkezése az ezt követő munkanapon várható.
A GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között kézbesítenek, ezért javasoljuk, hogy a megrendelés során olyan szállítási címet adj meg, ahol munkaidőben át tudod venni a csomagot (pl. munkahely).
A szállítási díjak az ország egész területére érvényes fix díjak, hogy vásárlóink számára a szállítási díj és ezzel együtt a pénzkezelési díj (utánvét) is egyértelmű és könnyen követhető legyen.
Kiszállítás díja: 1.500 Ft bármelyik online fizetési mód esetén
Utánvét beszedés díja: +500 Ft2/ FIZETÉSI MÓDOK

Helyszíni fizetés
Személyes átvétel esetén az áru átvételekor, készpénzzel vagy bankkártyával a Buono! Olívaolaj- és tésztaszaküzletben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.
Díja: 0 Ft

Online bankkártyás fizetés
A legkényelmesebb, leggyorsabb és abszolút biztonságos megoldás a bankkártyás fizetési mód. A Buono! webáruházban a Simple rendszerben lehet bankkártyával fizetni, a tranzakció egy biztonságos oldalon történik ahova irányít a rendszer, majd a tranzakció lezárultával visszairányít a Buno! oldalára.
A tranzakcióhoz a szokásos adatok megadására van szükség. A vásárló e-mail visszaigazolást kap a tranzakcióról és folyamatos tájékoztatást annak státuszáról.
A részletes tájékoztatót ITT olvashatod.
Díja: 0 Ft


Utánvétel

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy GLS CsomagPontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a megrendelés végösszegét átvételkor fizesd ki készpénzzel vagy bankkártyával.
Díja: 500 Ft


Banki előre utalás
Vásárló a megrendelt termékek és az esetleg felmerülő szállítási költség ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni, vagy készpénzben a bankszámlára befizetni. A teljes bruttó összeg az Administrator.hu Kkt. bankszámláján történő jóváírását követően a Vásárló jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.
Utaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: Administrator.hu Kkt.
Kedvezményezett bankja: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000085-98960001
IBAN: HU96 1091 8001 0000 0085 9896 0001
SWIFT: BACXHUHB
Közlemény: megrendelés szám, melyet a visszaigazoló levélben találsz

Díja: 0 Ft (az átutalás banki költsége a Vásárlót terheli, mely a saját bankja által megállapított átutalási díj)

Banki előre utalás Simple szolgáltatással
Az átutalás hasonló módon, saját bankszámláról történik, viszont rendszerünk 1 órán belül értesítést kap az OTP SimplePay rendeszrétől az átutalás megtörténtéről. Amennyiben csomagod sürgős, válaszd ezt a gyors és biztonságos megoldást!
A folyamat menetéről részletesen
ITT olvashatod el a tájékoztatót.
Az átutalás feldolgozását az Administrator.hu Kkt. megbízásából az OTP Mobil szolgáltató Kft. végzi.
A megadott bankszámlaszámra kizárólag utalással történhet befizetés, pénztári befizetésre nincs lehetőség!
A rendelés visszaigazolását követően külön tájékoztató levelet is küld partnerünk az utalási adatokra vonatkozóan alábbiak szerint:
Kedvezményezett neve: OTP Mobil Szolgáltató Kft.
Kedvezményezett bankja: OTP Bank (HUF)
Kedvezményezett számlaszáma: 11794008-20546085-00000000
IBAN: HU32 1179 4008 2054 6085 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Közlemény: Simple tranzakció azonosító, e-mail cím

FONTOS: Az átutalás adatainak kitöltésekor kérjük ügyelj arra, hogy a közlemény rovatban csak az itt megadott tartalom szerepeljen. Fontos hogy pontosan add meg az utalásra vonatkozó adatokat, hivatkozásokat, különben nem sikerül beazonosítani az utalást.
Banki átutalással történő fizetésre kizárólag forintban van lehetőség.
Díja: 0 Ft (az átutalás banki költsége a Vásárlót terheli, mely a saját bankja által megállapított átutalási díj)