Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Sulpizio Tartufi

Sulpizio Tartufi

Ez, az egyik legismertebb és legképzettebb szarvasgomba-feldolgozó cég Közép-Olaszországban található. Három generációjú szarvasgomba-kereső szakembereire támaszkodva 1987-ben egy kis családi vállalkozást alapítottak a szarvasgombák feldolgozására és konzerválására, melynek alapját a hagyományok és a megújulás, valamint a valódi ízek iránti folyamatos érdeklődés képezi.

A Sulpizio Tartufi-nál a következetesen magas színvonal elérése érdekében a teljes szarvasgomba-feldolgozó láncot szigorúan ellenőrzik, a legmodernebb berendezésekkel együttműködve. Mesteri munkát végeznek abban a tekintetben is, hogy az értékes szarvasgomba hozzáadásával új ízeket adjanak a gourmet ételekhez. A gondos napi nyersanyag-kiválasztás, a személyzet szakértelme és a pontos szállítás lehetővé teszi, hogy minden ügyfél és fogyasztó igényeit kielégítsék.

A szigorúan kézzel készített termékeket nagyra értékelik gasztronómiai körökben, így építették fel hírnevünket mind a hazai, mind a külföldi piacokon. A pénzért tökéletes minőséget adnak, ez az egyik oka a sikerüknek. Azoknak az embereknek, akik nagy figyelmet fordítanak arra, hogy mit esznek, olyan termékeket kínálnak, melyek teljesen természetesek, egészségesek és finomak is egyben.

Rendezés:
Nézet:

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

1.900 Ft
Beszerzés alatt

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

4.300 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz zöld bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

12.500 Ft
✓ Készleten