Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

#maradjotthon #staysafe #stayhome

Giuseppe
2020. 03. 17. 19:04:07
#maradjotthon #staysafe #stayhome


...Hétfőn meglepően sok vevőnk látogatott meg. De valahogy nem tudtam örülni neki. Rá kellett jönnöm, hogy minden egyes mosolynál, ami betért az ajtó küszöbön, azt bírtam csak gondolni: jobb lett volna, ha otthon marad ő is....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
“De Mamma, te kimehetsz sétálni, az nincs megtiltva!”
“Tudom fiam, de példát kell mutatnom.”

Hétfőn meglepően sok vevőnk látogatott meg. De valahogy nem tudtam örülni neki. Rá kellett jönnöm, hogy minden egyes mosolynál, ami betért az ajtó küszöbön, azt bírtam csak gondolni: jobb lett volna, ha otthon marad ő is.
Úgy döntöttem, hogy tartozom annyival édesanyámnak és az olasz népnek, hogy példának vegyem őket, és nektek barátaink, hogy ne kelljen semmit sem kockáztatni egy fél liter olajért vagy 20 deka sonkáért.

Holnaptól mi bezárunk.
Nem várjuk meg a többi elkerülhetetlen központi intézkedést, mert ki tudja… talán így is néhány ember elkerülheti azt a véletlent, hogy hazavigye a “kimondhatatlant” csak azért, mert felénk tartott.

Március 18. szerda reggeltől nem szolgálunk ki senkit a boltban.
Csak és kizárólag a webshopon keresztül fogadunk rendeléseket. A 12 óra előtt leadott rendeléseket még aznap megpróbáljuk indítani. Ez azt jelenti, hogy már másnap meg is érkeznek a dobozok bárhová Magyarországon.

Mindenkit arra kérek, hogy kártyával fizessen (vagy ha kényelmesebb, akkor átutalással), hogy ne kelljen készpénzhez nyúlni, meg időt tölteni a futárral. Ha mégis készpénzzel fizetnétek (utánvét esetén), akkor próbáljátok úgy intézni, hogy kültéren legyen (lépcsőház? Bejárati kapu?) és legalább 1 méter távolságot tartva.

Kint az emberek gyorsan megszokták az új szabályokat, pedig mindig azzal szoktatok cukkolni, hogy “bezzeg az olaszok” :D Számomra is fantasztikus látni, hogy minden előítéletet megcáfolva, az olasz nép példaértékű magatartást tanúsít. Anyám, apám, a barátaim mind otthon vannak és várják türelmesen, hogy így megállítsák közösen a járványt.
Mint olasz “kirendeltség”, azt hiszem kötelességünk követni ezt a jó példát.

Írjatok vagy hívjatok bizalommal, ha valamiben tudok segíteni: zárva leszünk, de nem pihenünk.

Erőt és egészséget kívánok mindenkinek!
Giuseppe

Tartalomhoz tartozó címkék: Híreink