Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

San Luis - Le Piantagioni Del CafféAz 1994 óta működő cég folyamatosan keresi a biológiai módszerekkel termelt kávéfajtákat. A termelői lánc nagyon hosszú, hiszen a kávébab a trópusi övezetben terem. A lánc lerövidítéséhez a cég közvetlenül a birtokoktól vásárol. Számos különböző, csúcsminőségű kávét állítanak így elő, egyetlen birtokról származót és "birtokkeveréket" is.
Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 31/07/2020

Az El Salvador-i San Luis birtok arabicájának és az indiai Raigode birtok robustájának komplex keveréke. A San Luis kávé aromás jellege, enyhe savassága általános egyensúlyban van a Raigode birtok kerek robustájával, melynek eredménye egy hosszasan érezhető, kakaós ízű, lágy kávé.

Tökéletes reggelihez, eszpresszóként, vagy tejjel egy jó délutáni cappuccino-hoz.

Ezt a kávét CSC® – Associazione Caffè Speciali Certificati tanúsítvánnyal látják el, minden csomagban megtalálható a számozott, hamisítás elleni címke, amely garantálja a CSC által hitelesített kávék kizárólagos használatát.

3.000 Ft 2.250 Ft
✓ Készleten