Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Salera

Képtalálat a következőre: „salera logo”

A Salera gazdaság remekül ötvözi a modern technológiát és az ősi hagyományokat. A hagyományos hámozó kő lehetővé teszi, hogy az asztalunkra tálalt rizs mind táplálkozási, mind élvezeti szempontból kifinomultan érintetlen marad. Az egyes gyártási szakaszok folyamatos ellenőrzésével a fogyasztók biztonságos és egészséges termékekhez jutnak. A vákuumcsomagolás lehetővé teszi, hogy a rizs hosszú ideig megőrizze a föld ízét, amelyben növekszik és így egyben egyedülállóvá is teszi.


 
Rendezés:
Nézet:
Az Arborio egy különösen kedvelt rizsfajta. Nevét egy Vercelli régióban található helység után kapta, ahol először - 1946-ban - termesztették. Mivel a szemek meglehetősen nagyok, az Arborio rizst különös gondossággal főzzük, és az edényt a tűzhelyről levéve hagyjuk még pár percig pihenni. Ezt az eljárást - miközben a rizs még krémesebb, bársonyosabb lesz - ezt hívják mantecare-nak. Az Arborio rizs bármely rizottó elkészítéséhez alkalmas.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 16 - 18 perc
2.400 Ft
✓ Készleten

Minden rizottó recepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottó rizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 18 - 20 perc
2.400 Ft
✓ Készleten

Rokona a híresebb Carnaroli rizsfajtának, amelyhez képest kicsit krémesebb állagú, krémessége az Arborio és a Carnaroli közé tehető. Magas amilóz tartalmú rizs. A szemek mérete nagy, hosszúkás formájú, melyek nagy nedvességfelvevő képességgel rendelkeznek.

Javasolt felhasználás: olasz risotto, rizssaláták, desszertek.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 18 - 20 perc
2.400 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/10/2019

A Venere egész szemű rizs, mely összetéveszthetetlen természetes fekete színű, főzés közben a szantálfa jellegzetes illatát és a frissen sült kenyeret érezzük. Kínából származik, Olaszországban a Po-völgyben termesztik.
 
A "császár tiltott rizsének" nevezik, mivel eredetileg csak ő ehetett belőle, afrodiziákumként. Nagy mennyiségű ásványi anyagot, magnéziumot, foszfort és szelént tartalmaz, melyek egészségünk számára előnyösek.

Javasolt főzési idő: 40-45 perc

2.200 Ft 1.980 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, kukoricaliszt, extraszűz olívaolaj, élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: Durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, 5 féle gabonaliszt (rizs, rozs, búza, árpa, tönkölybúza), extraszűz olívaolaj(8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, kukoricaliszt, amaránt, extraszűz olívaolaj(8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, hajdinaliszt, extraszűz olívaolaj (8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, rozsliszt, extraszűz olívaolaj(8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten