Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Risotto & Beyond - 100 Authentic Italian Rice Recipes for Antipasti, Soups, Salads, Risotti, One-Dish Meals, and Desserts

Ár:
10.490 Ft (9.990 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten

Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, amely az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít észak-Olaszországban, amely az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban.

A könyvben bemutatott 100 autentikus recept elhozza az olasz rizsételek változatos sorát otthona konyhájába, ismerős fogásoktól kezdve – arancini, crochette-ek, risottók és rizspudingok – a szokatlanabbakig, mint a rizssaláta, levesek, fánkok, braciola és fagylaltok.
Coletta páratlan szakértelmével az olasz rizsfajtákról és a hozzájuk illő főzési technikákról megbízható és közérthető instrukciókat ad a rizs tökéletes elkészítéséhez, minden egyes alkalommal.
A receptek között olyan fogásokat találunk, mint a Rizs-crostini ricottával és oregánóval, Rizsleves garnélával és póréhagymával, Rizssaláta Bresaolaval és Parmigiano Reggianoval, Risotta alla Carbonara, Citromos-kakukkfüves risottoval töltött articsóka, Brezírozott pulykatekercsek gesztenyerisottoval, Pancettaval és zsályával.

További információk

Az íróról

John Coletta a Chicago-i Quartino Ristorante & Wine Bar alapító séfje. Az étterem három csillagot kapott a Chicago Tribune-től és a Chicago Sun-Times-tól és kiérdemelte az American Culinary Federation 2014-es Award of Culinary Excellence elismerését (A kulináris tökéletességért járó díj). Coletta vezetésével a Quartino megkapta az Ospitalità Italiana pecsétjét, ami egy olyan külföldi éttermeknek járó kitüntetés, amely azoknak jár, akik a minőségi olasz ételkultúrát népszerűsítik.

lcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő

íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmá

-

csolásában. A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt

lcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő

íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmá

-

csolásában. A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt

Nyelv Angol
Méret 20.3 x 25.4 x 2.8 cm
Szerző John Coletta, Nancy Ross Ryan, Monica Kass Rogers
Kiadó Rizzoli International Publications
Megjelenés 2018
Terjedelem 240 oldal

Ezeket is érdemes megnézni