Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0
Itt jársz éppen: >

Ranise

Képtalálat a következőre: „ranise”

A Ranise farm Chiusanico-ban, egy ligúriai kis faluban található. Csodálatos hely különleges mikroklímával, mely tökéletes teret ad a Ranise család ősi olajfáinak nevelésére és termesztésére.
A jelenlegi családtagok és egyben tulajdonosok kiterjedt olajfa birtokot és ezzel együtt a Taggiasca olívafajta tulajdonosaiként születtek. Idővel hagyományos és új recepteket is kipróbáltak és tökéletesítettek, mint például a ligúriai pesto, a szárított paradicsom, a diómártás és a genova-i bazsalikom.
A hangsúly továbbra is az olívatermesztésen marad. Termékeik a világszerte, a legjobb üzletekben találhatóak meg, melyek egytől-egyik tartósítószer- és színezék-mentesek.
Rendezés:
Nézet:

Bazsalikom alapú mártás, hidegen használják a hagyományos ligúriai tésztaételekhez, mint például trenette, gnocchi, troffie, croxetti.

Összetevők: extraszűz olívaolaj (66%), koncentrált bazsalikom (29%), só, savó, fenyőmag, kukoricakeményítő, fokhagyma, Parmigiano Reggiano, borecet. Savanyító anyag: tejsav.

1.500 Ft
Beszerzés alatt
Liguriai Taggiasca olívabogyó extraszűz olívaolajban eltéve, gyógynövényekkel ízesítve.
Tökéletesen illik paradicsomos ételekhez, rizshez, salátákhoz és mártásokhoz, vagy előételként is fogyaszthatjuk.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: magozott Taggiasca olívabogyó (62%), extraszűz olívaolaj (35%), só, természetes aromák, savanyítószer (citromsav). Annak ellenére, hogy az előállítási folyamatban a lehető legnagyobb gondossággal járnak el, mag előfordulhat a termékben.
1.990 Ft
Raktáron
A Ranise hagyományos családi receptje alapján készült gasztronómiai különlegesség.

Az olajbogyókat vízben és sóban tárolják és rozmaring, kakukkfű és babérlevél hozzáadásával ízesítik. Egyedülálló ízének köszönhetően a legegyszerűbb ételeket is feldobja. A hagyományos ételek, mint például nyúlhús, pizza, halételek, szószok és mártások kiváló kísérője és ízesítője.

Felbontott állapotban a sóoldattal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: Taggiasca olajbogyó, víz, só, természetes aromák (rozmaring, kakukkfű, babér), savanyítószer (citromsav)
1.850 Ft
Beszerzés alatt
Liguriai Taggiasca olívabogyó extraszűz olívaolajban eltéve, gyógynövényekkel ízesítve.
Tökéletesen illik paradicsomos ételekhez, rizshez, salátákhoz és mártásokhoz, vagy előételként is fogyaszthatjuk.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: magozott Taggiasca olívabogyó (62%), extraszűz olívaolaj (35%), só, természetes aromák, savanyítószer (citromsav). Annak ellenére, hogy az előállítási folyamatban a lehető legnagyobb gondossággal járnak el, mag előfordulhat a termékben.
7.000 Ft
Raktáron
A Ranise hagyományos családi receptje alapján készült gasztronómiai különlegesség.

Az olajbogyókat vízben és sóban tárolják és rozmaring, kakukkfű és babérlevél hozzáadásával ízesítik. Egyedülálló ízének köszönhetően a legegyszerűbb ételeket is feldobja. A hagyományos ételek, mint például nyúlhús, pizza, halételek, szószok és mártások kiváló kísérője és ízesítője.

Felbontott állapotban a sóoldattal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: Taggiasca olajbogyó, víz, só, természetes aromák (rozmaring, kakukkfű, babér), savanyítószer (citromsav)
4.200 Ft
Beszerzés alatt