Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0
Quattrociocchi Gaeta fekete olajbogyó sós páclében, 500g Kattints rá a felnagyításhoz

Quattrociocchi Gaeta fekete olajbogyó sós páclében, 500g

Ár:
2.600 Ft (2.047 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Készítette: Quattrociocchi
A Gaeta olívát az olasz olívák fekete gyöngyének is nevezik, ismert Itrana, Aitanella, Cicero, Gaetana, Gitana, Olivacore, Reitana és Velletrana néven is, a Kalamata bogyók egyik alfajtája. Termesztése Rómától a lazio-i vidékig terjed, a zölden szedett bogyót,nyolc hónapig csupán vízben és sóban érlelik.
Előételként, pirítós mellé, vagy tésztaételekhez ajánljuk.

Felbontott állapotban a sóoldattal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: Taggiasca olajbogyó, víz, só

További termékadatok

Kiszerelés 500 g
Származási hely Lazio
Szín fekete
Olíva fajta Gaeta
Egységár 5000 Ft/kg