x
Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü
Quattrociocchi Gaeta fekete olajbogyó sós páclében, 500g Kattints rá a felnagyításhoz

Quattrociocchi Gaeta fekete olajbogyó sós páclében, 500g

Ár:
2.600 Ft (2.047 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten
Készítette: Quattrociocchi
A Gaeta olívát az olasz olívák fekete gyöngyének is nevezik, ismert Itrana, Aitanella, Cicero, Gaetana, Gitana, Olivacore, Reitana és Velletrana néven is, a Kalamata bogyók egyik alfajtája. Termesztése Rómától a lazio-i vidékig terjed, a zölden szedett bogyót,nyolc hónapig csupán vízben és sóban érlelik.
Előételként, pirítós mellé, vagy tésztaételekhez ajánljuk.

Felbontott állapotban a sóoldattal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: Itrina del Lazio fajta olajbogyó (Gaeta), víz, só.

További információk

Egységár 5200 Ft/kg
Kiszerelés 500 g
Származási hely Lazio
Olíva fajta Gaeta
Szín fekete