Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Polselli

Polselli


A cég Arce-ban, Frosinone tartományban, a huszadik század első felében, egy kis kézműves vállalkozásként kezdett. A Polselli ma az olasz malomipar főszereplője és vezető szerepet tölt be a kenyér, pizza és desszertek lisztjének előállításában.
A Polselli család búza iránti szenvedélye alapjául szolgáló értékek a minőség, az átláthatóság és a megbízhatóság. Ezek az alapelvek azt jelentik, hogy csak minőségi búzát használnak, és folyamatosan dolgoznak a magas színvonalú szabványok biztosítása érdekében. Ezt a nyersanyagok gondos kiválasztásával és a teljes gyártási folyamat szoros figyelemmel kísérésével teszik. Kulcsszavak a hagyomány és az innováció.
Rendezés:
Nézet:
A Classica lisztkeveréket válogatott olasz és külföldi eredetű, finom búzaszemek őrlésével állítják elő.
Ajánlott közepes érlelési idejű tészták elkészítéséhez, tökéletes nápolyi pizza alapanyag, gnocchi és kenyér készítéséhez is remek választás.
- magas hőmérsékletnek kiválóan ellenáll, ezért ideális fatüzelésű kemencés sütéshez is
- ideális kelesztési idő: 8-10 óra
700 Ft
✓ Készleten
A Classica lisztkeveréket válogatott olasz és külföldi eredetű, finom búzaszemek őrlésével állítják elő.
Ajánlott közepes érlelési idejű tészták elkészítéséhez, tökéletes nápolyi pizza alapanyag, gnocchi és kenyér készítéséhez is remek választás.
- magas hőmérsékletnek kiválóan ellenáll, ezért ideális fatüzelésű kemencés sütéshez is
- ideális kelesztési idő: 8-10 óra
2.900 Ft
✓ Készleten

Az Ideale olasz lágy szemű liszt. Könnyen használható és tökéletes a hagyományos pizzakészítéshez. Alkalmas egylépcsős készítésű tésztákhoz, rövid kelesztési idővel.
- alacsonyabb hőfokon történő sütéshez gáz/elektromos sütőben
- ideális kelesztési idő: 3-6 óra

700 Ft
✓ Készleten

Az Ideale olasz lágy szemű liszt. Könnyen használható és tökéletes a hagyományos pizzakészítéshez. Alkalmas egylépcsős készítésű tésztákhoz, rövid kelesztési idővel.
- alacsonyabb hőfokon történő sütéshez gáz/elektromos sütőben
- ideális kelesztési idő: 3-6 óra

2.900 Ft
✓ Készleten
Köszönhetően a legjobb durumbúza fajták okos keverékének, ez a termék minőségi glutént tartalmaz, amely kiválóan alkalmas kenyérsütésre és rendkívül tápláló.
Friss tészták, töltött tészták és kenyér sütésére ajánljuk.
1.000 Ft
✓ Készleten
Jellemzőinek és nagyon alacsony ásványi sótartalmának köszönhetően ez a liszt tökéletes mind kézi, mind gépi tésztakészítéshez is.
Ideális friss tészták, töltött tészták és gnocchi készítéséhez.
750 Ft
Beszerzés alatt