Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Rossi 1947



A Pesto Rossi 1947 termékeit Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártása.
Rendezés:
Nézet:

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, szeptember 27-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.


Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.700 Ft
A dec. 3-i száll. elfogyott

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, szeptember 27-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano sajt OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

3.100 Ft
A dec. 3-i száll. elfogyott

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, szeptember 27-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano sajt OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

7.500 Ft
A dec. 3-i száll. elfogyott

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.700 Ft
✓ Készleten

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: extraszűz olívaolaj, genovai O.E.M bazsalikom (16,3%) Parmigiano Reggano (tej, só, tejoltó), növényi rost, só, fokhagyma, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó: citromsav. Nyomokban csonthéjas gyümölcsöket tartalmazhat!

Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül elfogyasztani.

3.100 Ft
✓ Készleten

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: extraszűz olívaolaj, genovai O.E.M bazsalikom (16,3%) Parmigiano Reggano (tej, só, tejoltó), növényi rost, só, fokhagyma, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó: citromsav. Nyomokban csonthéjas gyümölcsöket tartalmazhat!

Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül elfogyasztani.

7.500 Ft
✓ Készleten

Pesto-s chips friss és kívánatos ízesítéssel: egy cseppnyi mediterrán érzés az aperitif mellé. Egyszerűen abbahagyhatatlan!

A Rossi 1947 által választott legjobb burgonya finoman ízesítve a legismertebb ligur szósszal: Pesto genovese-val. A mártás íze és frissessége változatlan marad az olíva- és napraforgó olajban sütött, ropogós, aranyszínű chips tallérokban.

A chips vastagságának köszönhetően tökéletes választás italok mellé, vagy tapas tálaláshoz.
Ajánlat: friss sajthoz, lazachoz, pácolt halhoz, lazac kaviárhoz.

650 Ft
✓ Készleten

Jellegzetes levantei ligúr tészta.

Ezeket a meglehetősen vastag, kb. 4 cm-s átmérőjű tészta tallérokat egy speciális fa eszközzel vágják formára és ezután domború mintát nyomtatnak rájuk. Ennek a dekorációnak köszönhetően  a tészta még jobban felszívja a mártást.
Ajánljuk pesto-hoz, diómártáshoz, fenyőmagos mártásokhoz.

A reneszánsz korban a nemes házak címereivel díszítették az érméket, ez jelképezte a családok dominanciáját. A tallérok nevének eredetéről többféle elmélet létezik, egyesek a Genovai Köztársaság ezüst érméjéből, mások a "kemény" (kicsit kemény) szóból, megint mások a "crocetto"-ból (keresztbe vésett ostya) származtatják. A ligúriai Levant-ban a "corzetto" szó jelenti azt is hogy fából készült, de ennek a tésztafajtának a nevét is.

1.500 Ft
A dec. 3-i száll. elfogyott