Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0
Itt jársz éppen: >

Pastifico Maiella



A Pastificio Maiella 1946 óta készít tésztaféléket. A Majella Nemzeti Park szívében, a hegy lábánál elhelyezkedő terület tökéletes hely a tésztagyártás számára, köszönhetően a tiszta víznek, amely a park szennyezésmentes forrásaiból ered, a cég ezt használja a tészta elkészítéséhez. Ma a tésztagyár három gyártósorból áll: az egyik a hosszú formájú tésztákhoz, mint például a hagyományos spagetti alla chitarra, egy a rövid formájúakhoz, a harmadik, teljes kiőrlésű tészta gyártósor pedig teljesen el van szeparálva a többitől. A felhasznált búza elsősorban Abruzzo-ból származik, a lisztet a szakemberek naponta ellenőrzik és elemzik. Két szerszámot használnak, egy bronz és egy hagyományos teflon.
Rendezés:
Nézet:
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 5 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.100 Ft
Beszerzés alatt
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 6 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 9 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 6 perc
1.300 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 7 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 7 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 7 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.100 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc
1.300 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 11 perc
1.600 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 12 perc
1.600 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durum liszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.300 Ft
Raktáron
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durum liszt, víz, tintahal tinta

Főzési idő (al dente): 7 perc
1.500 Ft
Raktáron
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durum liszt, víz, tintahal tinta

Főzési idő (al dente): 6 perc
1.500 Ft
Raktáron