Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0

Olívabogyó

Rendezés:
Nézet:

Az óriás Cerignola olajbogyó a legnagyobb és legattraktívabb olasz olíva fajta.
Húsa lágy, íze édes, kukoricához hasonló.
Tökéletes önmagában, előételként fogyasztva is, vagy tálaljuk hidegtál mellé.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

4.400 Ft
Beszerzés alatt
A szicíliai Nocellara di Belice fajta olajbogyó különleges, nagyon alacsony sótartalmú, édes, lágy ízű, ropogós héjú, puha húsú. Azokat is rajongóvá tesz, akik eddig nem szerették az olajbogyót.
Különleges kísérője lehet száraz martininek a nap végén, vagy tegyük salátába, hidegtálakhoz.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.
2.200 Ft
Raktáron
A Gaeta olívát az olasz olívák fekete gyöngyének is nevezik, ismert Itrana, Aitanella, Cicero, Gaetana, Gitana, Olivacore, Reitana és Velletrana néven is, a Kalamata bogyók egyik alfajtája. Termesztése Rómától a lazio-i vidékig terjed, a zölden szedett bogyót,nyolc hónapig csupán vízben és sóban érlelik.
Előételként, pirítós mellé, vagy tésztaételekhez ajánljuk.

Felbontott állapotban a sóoldattal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: Taggiasca olajbogyó, víz, só
2.600 Ft
Raktáron
Liguriai Taggiasca olívabogyó extraszűz olívaolajban eltéve, gyógynövényekkel ízesítve.
Tökéletesen illik paradicsomos ételekhez, rizshez, salátákhoz és mártásokhoz, vagy előételként is fogyaszthatjuk.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: magozott Taggiasca olívabogyó (62%), extraszűz olívaolaj (35%), só, természetes aromák, savanyítószer (citromsav). Annak ellenére, hogy az előállítási folyamatban a lehető legnagyobb gondossággal járnak el, mag előfordulhat a termékben.
1.990 Ft
Raktáron
A szicíliai Nocellara di Belice fajta olajbogyó különleges, nagyon alacsony sótartalmú, édes, lágy ízű, ropogós héjú, puha húsú. Azokat is rajongóvá tesz, akik eddig nem szerették az olajbogyót.
Különleges kísérője lehet száraz martininek a nap végén, vagy tegyük salátába, hidegtálakhoz.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.
3.800 Ft
Beszerzés alatt
A Ranise hagyományos családi receptje alapján készült gasztronómiai különlegesség.

Az olajbogyókat vízben és sóban tárolják és rozmaring, kakukkfű és babérlevél hozzáadásával ízesítik. Egyedülálló ízének köszönhetően a legegyszerűbb ételeket is feldobja. A hagyományos ételek, mint például nyúlhús, pizza, halételek, szószok és mártások kiváló kísérője és ízesítője.

Felbontott állapotban a sóoldattal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: Taggiasca olajbogyó, víz, só, természetes aromák (rozmaring, kakukkfű, babér), savanyítószer (citromsav)
1.850 Ft
Beszerzés alatt
Liguriai Taggiasca olívabogyó extraszűz olívaolajban eltéve, gyógynövényekkel ízesítve.
Tökéletesen illik paradicsomos ételekhez, rizshez, salátákhoz és mártásokhoz, vagy előételként is fogyaszthatjuk.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: magozott Taggiasca olívabogyó (62%), extraszűz olívaolaj (35%), só, természetes aromák, savanyítószer (citromsav). Annak ellenére, hogy az előállítási folyamatban a lehető legnagyobb gondossággal járnak el, mag előfordulhat a termékben.
7.000 Ft
Raktáron
A Ranise hagyományos családi receptje alapján készült gasztronómiai különlegesség.

Az olajbogyókat vízben és sóban tárolják és rozmaring, kakukkfű és babérlevél hozzáadásával ízesítik. Egyedülálló ízének köszönhetően a legegyszerűbb ételeket is feldobja. A hagyományos ételek, mint például nyúlhús, pizza, halételek, szószok és mártások kiváló kísérője és ízesítője.

Felbontott állapotban a sóoldattal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: Taggiasca olajbogyó, víz, só, természetes aromák (rozmaring, kakukkfű, babér), savanyítószer (citromsav)
4.200 Ft
Beszerzés alatt