Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0

Olívaolaj & csokoládé

Praliné Paradicsom
Olívaolaj & csokoládé

Mindig mondogatom: az olívaolaj és a csokoládé nagyon jóban vannak, érdemes őket "házasítani". Szép munka, gratulálok!
(most viszont éhes lettem! :)
Giuseppe
olívaolaj * Dominika 70% étcsokoládé * kakaógyümölcslekvár
Lilla (Little Beetle Chocolates) látogatott ma meg, akinek valami nagyon csokis desszertet szerettem volna készíteni - viszont tejmentesen kellett, mert Lilla most tejtermékmentes diétát tart. Így készült alapnak egy olívaolajos brownie kakaóbabliszttel, dominikai csokoládéval és Maldon sóval. Ehhez egy fantasztikusan jó ízű Le Tre Colonne olívaolajat használtam. A brownie-hoz készítettem egy vizes alapú sorbet-t ugyanabból a dominikai étcsokoládéból, aminek egy kanál felmelegített mangó & kakaógyümölcs lekvárral ágyaztam meg. Egész jó kis tízórai lett.

Forrás: Praliné Paradicsom
Tartalomhoz tartozó címkék: Recept