Ízesített extraszűz olívaolaj
Olívabogyó és pirított kardamom mag összezúzott keveréke, mely finom illatával egyformán alkalmas fűszeres és édes ételekhez is.
Tökéletes ízesítője rizsételeknek, párolt zöldségeknek, nyers halaknak, tésztáknak, hüvelyeseknek, valamint kiváló kekszek és sütemények készítéséhez is.
Organikus gazdálkodásból származó, a legfinomabb fajta ligúriai bazsalikom leveleit zúzzák össze a birtok olívabogyóival, melynek köszönhetően az olaj lágy és édesen fűszeres ízű lesz.
Ideális dresszingként, vagy fűszerként mediterrán ételekhez, levesekhez és húsételekhez is.
Kizárólag mechanikai eljárással készült termék.
A hagyománnyá vált módszert követve a kalabriai bergamott gyümölcsöket a birtok olíváival együtt zúzzák össze. Az eredmény egy enyhén kesernyés, de illatos citrusolaj. Ezt az olajat hal carpaccio-hoz, sütőtök leveshez, kagylós és halas tésztához, halas salátákhoz ajánljuk. ezen kívül ideális bergamottos rizottó készítéséhez, kagyló marináláshoz, sült halakhoz, vagy bátran próbáld ki kekszek és sorbet-ek készítéséhez is.
Kizárólag mechanikai eljárással készült termék.
A hagyománnyá vált módszert követve a kalabriai bergamott gyümölcsöket a birtok olíváival együtt zúzzák össze. Az eredmény egy enyhén kesernyés, de illatos citrusolaj. Ezt az olajat hal carpaccio-hoz, sütőtök leveshez, kagylós és halas tésztához, halas salátákhoz ajánljuk. ezen kívül ideális bergamottos rizottó készítéséhez, kagyló marináláshoz, sült halakhoz, vadak előkészítéséhez, vagy bátran próbáld ki kekszek és sorbet-ek készítéséhez is.
Kizárólag mechanikai eljárással készült termék.
A hagyományos Colonna recept alapján a válogatott olívabogyókat saját, bio citromhéjjal őrlik össze.
Az így létrejött illatos olaj ideális kagylók, nyers- és füstölt halak marinálásához és húsok dresszingjeként is. Tökéletes mártásalap és párolt zöldségek ízesítőjeként is.
A hagyományos Colonna recept alapján a válogatott olívabogyókat saját, bio citromhéjjal őrlik össze.
Az így létrejött illatos olaj ideális kagylók, nyers- és füstölt halak marinálásához és húsok dresszingjeként is. Tökéletes mártásalap és párolt zöldségek ízesítőjeként is.
A saját birtokon termelt mandarinnal készült olajból minden kibontáskor a gyümölcs meleg, édes illata szabadul fel. Egzotikus salátákhoz, nyers és füstölt halakhoz, kagylókhoz kiváló. Sütemények, kekszek ízesítőjeként is ideális.
Kizárólag mechanikai eljárással készült termék.
A saját birtokon termelt mandarinnal készült olajból minden kibontáskor a gyümölcs meleg, édes illata szabadul fel. Egzotikus salátákhoz, nyers és füstölt halakhoz, kagylókhoz kiváló. Sütemények, kekszek ízesítőjeként is ideális.
Kizárólag mechanikai eljárással készült termék.
A szicíliai narancs finom ízvilága áthatja ezt az olívaolajat. A birtok saját malmában zúzzák össze egyszerre a friss olívabogyót és a narancsokat.
Aranysárga színű, meleg narancs illatú olaj, mely ideális nyers halak marinálásához, egzotikus saláták, grillezett halak és nyári tészták és ételek készítéséhez, vadak előkészítéséhez. Természetesen kekszekhez és süteményekhez is bátran felhasználható.
A szicíliai narancs finom ízvilága áthatja ezt az olívaolajat. A birtok saját malmában zúzzák össze egyszerre a friss olívabogyót és a narancsokat.
Aranysárga színű, meleg narancs illatú olaj, mely ideális nyers halak marinálásához, egzotikus saláták, grillezett halak és nyári tészták és ételek készítéséhez, vadak előkészítéséhez. Természetesen kekszekhez és süteményekhez is bátran felhasználható.
Rozmaring illóolaj extra szűz olívaolajban.
Focaccia, csirke, bárány és kecske ételek, burgonyasaláta ízesítéséhez kiváló alapanyag.
A rozmaring az egyik legkedveltebb illóolaj sokféle egészségügyi előnye miatt: gyakran használják emésztési zavarok kezelésére, puffadás, gyomorfájdalom, székrekedés kezelésére, valamint smponokban és krémekben is gyakran előfordul.
Colonna extraszűz olívaolajból és molise-i fehér szarvasgombából készült olívaolaj.
Meleg, sárga színű olaj finom szarvasgomba illattal. Kiváló pirítóshoz, tojáshoz, rizs- és tésztaételekhez.
A Bulgáriából származó borókabogyó növény hatékony méregetelenítő- és immunrendszer-turbózó szer, természetesen segíti elő a betegségek megelőzését.
A borókával ízesített extraszűz olívaolaj ideális pörköltekhez, vadhúsokhoz, burgonyasalátához, bab és lencse ízesítésére. Természetes gyógymódokban is alkalmazható torokfájás és légúti fertőzések, fáradtság, izomfájdalom és ízületi gyulladás esetén.
A "Merken" egyfajta füstölt chili paprika, amely eredetileg Chiléből származik, ezt keverik a helyi chili paprikával, ezzel a keverékkel ízesítik a friss extraszűz olívaolajat.
Színe meleg sárga, enyhe piros beütéssel, ideális bárki számára, aki kedveli a csípős ízeket.
Tökéletes kiegészítője a chilis-fokhagymás, vagy paradicsomos tésztaételeknek, vagy fűszerezhetjük vele a bablevest, zöldségeket és bármely kedvenc ételünket is.
A dél-európai régiókhoz tartozó zsályát az ókori rómaiak és görögök szentként tisztelték. Többféle terápiás tulajdonságról is ismert, mint gombaellenes, antimikrobiális és antioxidáns.
Ez az olaj természetes zsálya esszencia és extraszűz olívaolaj infúziójaként készül.
Legjobb ravioli, sült csirke, hüvelyesek és tönkölylevesek, burgonyasaláta ízesítéséhez.
A finom, illatos olajat különösen kedvelik a séfek, mind az édes, mind a sós ételekben.
Ideális rózsás rizottóhoz, garnélarák, tőkehal és más hasonló halas ételek készítéséhez, valamint sajttorta, más édességek és csokoládék készítéséhez.