Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Tartuflanghe

Rendezés:
Nézet:

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, majd késsel vágnak, végül fakereten szárítanak, ezáltal tényleg rendkívüli textúrával rendelkezik. Annak idején leginkább levesbetétként használták, de ma már önálló étel, az olaszok főként könnyű, tengeri gyümölcsei, zöldséges vagy tejszínes szószokkal tálalják, de kiváló szarvasgombával párosítva is. Piemont tartomány saját tésztaformaként tekint rá.

Elkészítési tipp:

Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.

Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc
2.200 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája.

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, majd késsel vágnak, végül fakereten szárítanak, ezáltal tényleg rendkívüli textúrával rendelkezik. Annak idején leginkább levesbetétként használták, de ma már önálló étel, az olaszok főként könnyű - tengeri gyümölcsei, zöldséges vagy tejszínes - szószokkal tálalják. Piemont tartomány saját tésztaformaként tekint rá.

Elkészítési tipp:

Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.

Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A piemont-i szarvasgomba találkozása a "Mancha" sáfránnyal, melyből ízletes és kifinomult tésztaétel varázsolható. 

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, majd késsel vágnak, végül fakereten szárítanak, ezáltal tényleg rendkívüli textúrával rendelkezik. Annak idején leginkább levesbetétként használták, de ma már önálló étel, az olaszok főként könnyű, tengeri gyümölcsei, zöldséges vagy tejszínes szószokkal tálalják. Piemont tartomány saját tésztaformaként tekint rá.

Elkészítési tipp:

Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.

Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A Langhe régió két büszkeségének, a Barolo bornak és a szarvasgombának íze egyesül ebben a kézzel készített tésztában. Nemcsak a textúrája rendkívüli, hanem az íze is, köszönhetően a magas szarvasgomba- és tojástartalomnak.

Elkészítési tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, majd késsel vágnak, végül fakereten szárítanak, ezáltal tényleg rendkívüli textúrával rendelkezik.

Elkészítési tipp:

Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.

Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.



Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A környék kiváló vargányagombájával és szarvasgombval ízesített tészta. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten