Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Tartuflanghe

Rendezés:
Nézet:

Igazi kézműves házi tészta, amit bronzfejen nyomnak át, késsel vágnak, fakereten szárítanak, ez a tészta rendkívüli textúrával rendelkezik. Kiváló vajjal és friss zsályával, raguval, gombaszósszal vagy szarvasgombával párosítva.

Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás.
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
2.200 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A piemont-i szarvasgomba találkozása a "Mancha" sáfránnyal, melyből ízletes és kifinomult tésztaétel varázsolható. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A Langhe-i borok hercegének, a Barolo-nak és a szarvasgombának kitűnő ízpárosítása Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten

A környék kiváló Porcini gombájával és szarvasgombval ízesített tészta. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten