Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap > Tészta >

Maiella

MaiellaA Pastificio Maiella 1946 óta készít tésztaféléket. A Majella Nemzeti Park szívében, a hegy lábánál elhelyezkedő terület tökéletes hely a tésztagyártás számára, köszönhetően a tiszta víznek, amely a park szennyezésmentes forrásaiból ered, a cég ezt használja a tészta elkészítéséhez. Ma a tésztagyár három gyártósorból áll: az egyik a hosszú formájú tésztákhoz, mint például a hagyományos spaghetti alla chitarra, egy a rövid formájúakhoz, a harmadik, teljes kiőrlésű tészta gyártósor pedig teljesen el van szeparálva a többitől. A felhasznált búza elsősorban Abruzzo-ból származik, a lisztet a szakemberek naponta ellenőrzik és elemzik. Két szerszámot használnak, egy bronz és egy hagyományos teflon.
Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 26/08/2022

A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durumliszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durumliszt, víz, paradicsom 3%, spenót 2%.
Főzési idő (al dente): 6 perc

1.300 Ft 900 Ft
✓ Készleten