Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü
Itt jársz éppen: > >

Maiella



A Pastificio Maiella 1946 óta készít tésztaféléket. A Majella Nemzeti Park szívében, a hegy lábánál elhelyezkedő terület tökéletes hely a tésztagyártás számára, köszönhetően a tiszta víznek, amely a park szennyezésmentes forrásaiból ered, a cég ezt használja a tészta elkészítéséhez. Ma a tésztagyár három gyártósorból áll: az egyik a hosszú formájú tésztákhoz, mint például a hagyományos spaghetti alla chitarra, egy a rövid formájúakhoz, a harmadik, teljes kiőrlésű tészta gyártósor pedig teljesen el van szeparálva a többitől. A felhasznált búza elsősorban Abruzzo-ból származik, a lisztet a szakemberek naponta ellenőrzik és elemzik. Két szerszámot használnak, egy bronz és egy hagyományos teflon.
Rendezés:
Nézet:
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durum liszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durum liszt, víz, tintahal tinta

Főzési idő (al dente): 7 perc
1.400 Ft
✓ Készleten
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durumliszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durumliszt, víz, tintahal tinta.

Főzési idő (al dente): 6 perc
1.400 Ft
✓ Készleten
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durumliszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durumliszt, víz, paradicsom 3%, spenót 2%.
Főzési idő (al dente): 6 perc
1.400 Ft
✓ Készleten

Összetétel: kukoricaliszt, rizsliszt,kukoricakeményítő, víz

Főzési idő (al dente): 7 perc


Mihez ajánljuk?
Paradicsomos mártások, Spaghetti alla amatriciana, Carbonara, Spaghetti alla vongole (kagylós spaghetti)

1.900 Ft
✓ Készleten

Egy sok felhasználási lehetőséggel rendelkező tésztafajta, talán a legelterjedtebb rövid tészta gluténmentes változata.

Összetétel: kukoricaliszt, rizsliszt, kukoricakeményítő, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc

Mihez ajánljuk?
Paradicsomos mártások, darabos (húsos-zöldséges) mártások, rakott tészták.

1.900 Ft
✓ Készleten

A gyerekek egyik nagy kedvence gluténmentes változatban, formájának köszönhetően kiválóan felveszi a krémesebb mártásokat.

Összetétel: kukoricaliszt, rizsliszt, kukoricakeményítő, víz.

Főzési idő (al dente): 8 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos ragu, tejszínes mártások, hideg tésztasaláták

1.900 Ft
✓ Készleten