Filotea
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget, valamint a tésztát alacsony hőmérsékleten, nagyon lassan szárítják ki. Ez a különleges szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző hagyományos ízeket. Ez a türelmes, kézműves előkészítés garantálja azt a kiváló terméket, amely hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A fentieknek köszönhetően a Filotea tészták főzési ideje nagyon rövid, viszont tartóssága a szárításnak köszönhetően 2 év.
A fentieknek köszönhetően a Filotea tészták főzési ideje nagyon rövid, viszont tartóssága a szárításnak köszönhetően 2 év.
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Spaghetti hosszúságú, lapos tészta. Jól illik halszószokhoz, vagy a tradicionális genova-i pesztóhoz.
Főzési idő (al dente): 3 perc
Spaghetti hosszúságú, lapos tészta. Jól illik halszószokhoz, vagy a tradicionális genova-i pesztóhoz.
Főzési idő (al dente): 3 perc
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Spaghetti hosszúságú, lapos tészta. Jól illik halszószokhoz, vagy a tradicionális genova-i pesztóhoz.
Főzési idő (al dente): 3 perc
Mihez ajánljuk?
halszószok, pesto
Spaghetti hosszúságú, lapos tészta. Jól illik halszószokhoz, vagy a tradicionális genova-i pesztóhoz.
Főzési idő (al dente): 3 perc
Mihez ajánljuk?
halszószok, pesto
4.700 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A tészta a szicíliai Taorminából származó citrommal készült. Tökéletes fehér mártással, vagy krémmel készült kagylóhoz, sonkához, borsóhoz.
Főzési idő (al dente): 3 perc
A tészta a szicíliai Taorminából származó citrommal készült. Tökéletes fehér mártással, vagy krémmel készült kagylóhoz, sonkához, borsóhoz.
Főzési idő (al dente): 3 perc
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A tészta a szicíliai Taorminából származó citrommal készült. Tökéletes fehér mártással, vagy krémmel készült kagylóhoz, sonkához, borsóhoz.
Főzési idő (al dente): 4 perc
Mihez ajánljuk?
halas mártások, túrós tészta
A tészta a szicíliai Taorminából származó citrommal készült. Tökéletes fehér mártással, vagy krémmel készült kagylóhoz, sonkához, borsóhoz.
Főzési idő (al dente): 4 perc
Mihez ajánljuk?
halas mártások, túrós tészta
4.700 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 3 perc
Mihez ajánljuk?
halas mártások, túrós tészta
Főzési idő (al dente): 3 perc
Mihez ajánljuk?
halas mártások, túrós tészta
4.700 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
paradicsommártások, könnyű, tejszínes mártások, pesto
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
paradicsommártások, könnyű, tejszínes mártások, pesto
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Ezt a fettuccinénél kicsit szélesebb tésztafajtát húsos ragukhoz ajánljuk
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
bármilyen paradicsomos mártás, halas ragu
Ezt a fettuccinénél kicsit szélesebb tésztafajtát húsos ragukhoz ajánljuk
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
bármilyen paradicsomos mártás, halas ragu
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Ezt a fettuccine-nél kicsit szélesebb tésztafajtát húsos ragukhoz ajánljuk.
Főzési idő (al dente): 5 perc
Ezt a fettuccine-nél kicsit szélesebb tésztafajtát húsos ragukhoz ajánljuk.
Főzési idő (al dente): 5 perc
2.500 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A lasagne tészta kiválóan alkalmas fehér- és vöröshúsokhoz, vagy halas és zöldséges ételek készítéséhez is.
Főzési idő (al dente): 2 perc
A lasagne tészta kiválóan alkalmas fehér- és vöröshúsokhoz, vagy halas és zöldséges ételek készítéséhez is.
Főzési idő (al dente): 2 perc
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
gombás tészták, darabos zöldségmártások, vadhúsos raguk, túrós tészta
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
gombás tészták, darabos zöldségmártások, vadhúsos raguk, túrós tészta
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Ezt a tagliatelle-nél kicsit szélesebb tésztafajtát húsos, vadas szószokhoz ajánljuk
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
gombás tészták, darabos zöldségmártások, vadhúsos raguk, túrós tészta
Ezt a tagliatelle-nél kicsit szélesebb tésztafajtát húsos, vadas szószokhoz ajánljuk
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
gombás tészták, darabos zöldségmártások, vadhúsos raguk, túrós tészta
4.700 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A tésztához spenótot adnak, melytől jellegzetesen zöld színét kapja. Egyszerű paradicsomszósszal vagy zöldségszósszal ajánljuk.
Főzési idő (al dente): 5 perc
A tésztához spenótot adnak, melytől jellegzetesen zöld színét kapja. Egyszerű paradicsomszósszal vagy zöldségszósszal ajánljuk.
Főzési idő (al dente): 5 perc
1.400 Ft
Beszerzés alatt
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A tészta jellemzően fekete színét úgy kapja, hogy az összetevők közé tintahal tintát kevernek.
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
halas mártások
A tészta jellemzően fekete színét úgy kapja, hogy az összetevők közé tintahal tintát kevernek.
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
halas mártások
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A tészta a peperoncino chilipaprikával ízesített. Tökéletes fehér vagy vörös mártással, húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez.
Főzési idő (al dente): 3 perc
Mihez ajánljuk?
Arrabbiata, Amatriciana, Aglio e Olio
A tészta a peperoncino chilipaprikával ízesített. Tökéletes fehér vagy vörös mártással, húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez.
Főzési idő (al dente): 3 perc
Mihez ajánljuk?
Arrabbiata, Amatriciana, Aglio e Olio
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 1 perc
Főzési idő (al dente): 1 perc
1.400 Ft
Beszerzés alatt
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
friss paradicsommártás és húsos ragu
Főzési idő (al dente): 5 perc
Mihez ajánljuk?
friss paradicsommártás és húsos ragu
1.400 Ft
✓ Készleten
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 6 perc
Főzési idő (al dente): 6 perc
1.400 Ft
✓ Készleten
Rövid, szabálytalan vágású tésztaforma, melyet tradicionálisan hüvelyesekkel párosítanak, de kiváló levesbetétnek, vagy húsos és gombás mártásokhoz.
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 4 perc
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő (al dente): 4 perc
1.400 Ft
Beszerzés alatt
Legfőképpen levesbetétnek való tésztaforma, de különböző olasz ételekben szintén felhasználható.
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő: 2 perc
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő: 2 perc
1.400 Ft
✓ Készleten
Legfőképpen levesbetétnek való tésztaforma, de különböző olasz ételekben szintén felhasználható.
A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
Főzési idő: 1 perc
1.400 Ft
✓ Készleten