Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Szarvasgombás termékek

Rendezés:
Nézet:

Colonna extraszűz olívaolajból és molise-i fehér szarvasgombából készült olívaolaj.
Meleg, sárga színű olaj finom szarvasgomba illattal. Kiváló pirítóshoz, tojáshoz, rizs- és tésztaételekhez.
 

4.500 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

1.900 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

4.300 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz zöld bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

12.500 Ft
✓ Készleten
A chips-ek legújabb generációja. Kiváló minőségű burgonya, kizárólag olívaolajban és napraforgó olajban sütve, amelytől a burgonyaszirom ropogós és tökéletes arany színű lesz, valódi szarvasgombával finoman fűszerezve a kiváló íz érdekében.
Mártásokba tunkolhatjuk, tehetjük tapasok mellé köretként, vagy összetörve szórjuk salátákra.

Összetevők: burgonya, napraforgómag-olaj, olívaolaj, fagyasztva szárított nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 0,45% (friss szarvasgomba 2,25% -a), só, aroma. Gluténmentes.
Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.400 Ft
✓ Készleten

Klasszikus piemonti termék, természetes kovásszal, szarvasgombával (Tuber aestivum Vitt.).
Ízletes harapnivalók minden pillanatra, a szarvasgombás grissini tökéletes salátákhoz, sajtok mellé, levesekhez is.

2012-ben Oprah Winfrey a Tarfuglanghe szarvasgombás grissinit az „Oprah kedvenc dolgai” közé választotta, amely egy híres, karácsonyi ünnepekre való lista Amerikában.

Összetevők: búzaliszt, olívaolaj 8%, nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 3%, tengeri só, élesztő, malátázott búzaliszt, aroma. Nyomokban szezámmagot tartalmazhat.
Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.400 Ft
✓ Készleten

Fagyasztva szárított termék egy praktikus adagolóban, utóízesítésre.
Szórjuk meg vele a tésztákat, pizzát, salátákat, tojás- és burgonyaételeket, húsokat, vagy halakat.
Fűszerként használhatjuk ízek gazdagítására, vagy ízesítsünk vele szószokat, fűszerkeverékeket.

Összetevők: Rizsliszt, só, aroma, természetes aroma, olívamagpor, fagyasztva szárított fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,2% (a friss szarvasgomba 1,2% -a), bors.
5.500 Ft
✓ Készleten
Az akácméz vékony fehér szarvasgomba szeletekkel rendkívüli és eredeti kombináció, mely ideális sajtokhoz.

Kiválóan illik például Pecorino, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Castelmagno és bármilyen egyéb kemény sajthoz.
6.200 Ft
✓ Készleten

A guérande-i szürke sót még mindig kézzel, faszerszámmal szüretelik, érzékszervi jellemzőinek megőrzése érdekében. A Tartuflanghe ehhez a rendkívüli tengeri sóhoz hozzáadott néhány szelet fehér szarvasgombát.

Az eredmény egy sokoldalú fűszer, mely kiválóan alkalmas az összes hideg és meleg étel, például tészta, rizottó, tojás, omlett, húsfilé, barbecue-steak, carpaccio, haltartár, sajt burgonya, saláták, zöldségek, sushi, libamáj, stb. ízesítésére.

2.600 Ft
✓ Készleten
Csepegtesd húsra, tatárra, carpacciora és húsfilékre, tésztára, tojásra, sajtra, salátákra, zöldségekre, burgonyára, vagy használd fűszerként 1/2 teáskanállal adagonként.
5.700 Ft
Beszerzés alatt
Csepegtesd húsra, tatárra, carpacciora és húsfilékre, tésztára, tojásra, sajtra, salátákra, zöldségekre, burgonyára, vagy használd fűszerként 1/2 teáskanállal adagonként.
4.950 Ft
✓ Készleten

Ez az ízletes krém az olasz gasztronómiai kiválóság, a Parmigiano Reggiano sajt és a föld kincse, a szarvasgomba szimbóluma.
Az intenzív íz ideális bármilyen tészta elkészítéséhez, friss pirítósra, vagy az ízletes előételek ízesítésére.

Összetevők: Parmigiano Reggiano DOP sajt (tej, só, oltóanyag) 31%, tej, vaj, nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt) 2%, kukoricakeményítő, aroma. Gluténmentes.
A Parmigiano Reggiano konzorcium által minősített termék.
2.800 Ft
✓ Készleten

Készíts ízletes előételt olíva- és szarvasgomba mártással!
Ezt a mediterrán szószt olajbogyóval, gombával, extraszűz olívaolajjal, szarvasgombával, kapribogyóval és szardellával készítik.
Kiváló meleg előételek ízesítéséhez, ízletes vendégváró ételek és öntetek készítéséhez.

Összetevők: champignon gomba (agaricus bisporus), olajbogyó 32%, extraszűz olívaolaj, 3% nyári szarvasgomba (Tuber aestivum), kapribogyó, szardella, aroma, só. Gluténmentes.
2.300 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten
Gyorsan valami finomat és különlegeset szeretnél? Ez a kész risotto már tartalmaz tejszínt, vajat, hagymát és sót is, így a finom étel elkészítéséhez csupán vízre és 7 percre van szükséged.

A hagyományos olasz konyha egyik legfinomabb és legkifinomultabb étele most gyorsan és egyszerűen elkészíthető saját konyhádban.

5.400 Ft
✓ Készleten

A Tartufissima a világ első igazi szarvasgombával ízesített tésztája. Ez a házi tészta rendkívüli textúrával rendelkezik, amelyet a kézzel készített forma ad, magas a szarvasgomba és tojás tartalma.

Tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet, adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát, főzzük 4-5 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat, vagy hevítsünk olívaolajat. Csöpögtessük le a tésztát és rakjuk a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig keverjük a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Összetevők: durum búzadara, tojás, szarvasgomba (7%)
Allergének: tojás, glutén

Főzési idő (al dente): 4-5 perc
4.400 Ft
✓ Készleten