Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü

Rizottó rizs

Rendezés:
Nézet:

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? Olvasd el itt >>>

1.500 Ft
✓ Készleten

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? 
Olvasd el itt >>>

2.400 Ft
✓ Készleten

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? Olvasd el itt >>>

4.200 Ft
✓ Készleten

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? Olvasd el itt >>>

8.900 Ft
✓ Készleten
Az Arborio egy különösen kedvelt rizsfajta. Nevét egy Vercelli régióban található helység után kapta, ahol először - 1946-ban - termesztették. Mivel a szemek meglehetősen nagyok, az Arborio rizst különös gondossággal főzzük, és az edényt a tűzhelyről levéve hagyjuk még pár percig pihenni. Ezt az eljárást - miközben a rizs még krémesebb, bársonyosabb lesz - ezt hívják mantecare-nak. Az Arborio rizs bármely rizottó elkészítéséhez alkalmas.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 16 - 18 perc
2.400 Ft
✓ Készleten

Minden rizottó recepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottó rizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 18 - 20 perc
2.400 Ft
✓ Készleten

Rokona a híresebb Carnaroli rizsfajtának, amelyhez képest kicsit krémesebb állagú, krémessége az Arborio és a Carnaroli közé tehető. Magas amilóz tartalmú rizs. A szemek mérete nagy, hosszúkás formájú, melyek nagy nedvességfelvevő képességgel rendelkeznek.

Javasolt felhasználás: olasz risotto, rizssaláták, desszertek.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 18 - 20 perc
2.400 Ft
✓ Készleten

Eredetvédett rizottó rizs. Rövid, kerek, aprócska rizsszemek jellemzik, melyek a főzés után is megtartják alakjukat, és melyből Veneto és Mantua régiókban hagyományosan a legfinomabb rizottókat készítik.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 13 - 16 perc
2.200 Ft
✓ Készleten

A Venere egész szemű rizs, mely összetéveszthetetlen természetes fekete színű, főzés közben a szantálfa jellegzetes illatát és a frissen sült kenyeret érezzük. Kínából származik, Olaszországban a Po-völgyben termesztik.
 
A "császár tiltott rizsének" nevezik, mivel eredetileg csak ő ehetett belőle, afrodiziákumként. Nagy mennyiségű ásványi anyagot, magnéziumot, foszfort és szelént tartalmaz, melyek egészségünk számára előnyösek.

Javasolt főzési idő: 40-45 perc

2.200 Ft
✓ Készleten

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acqerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? 
Olvasd el itt >>>

3.900 Ft
✓ Készleten