Paradicsom
A Frantoio Montecchia passzírozott paradicsomot hagyományos módszerrel készítik friss paradicsomból, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Kizárólag a tipikus helyi "Pera d'Abruzzo" paradicsom felhasználásával készítik, mely puha textúrájú és édes ízű.
Összetevők: Pera d'Abruzzo paradicsom 98%, só.
Tartósítószert nem tartalmaz! Felbontás után hűtve tárolandó.
Egész hámozott paradicsom paradicsomlében, vákuumcsomagolásban, hőkezeléssel tartósítva.
A gondosan kiválasztott magok, a gyors mechanikus betakarítás és a szakszerű feldolgozás garantálják a felhasznált alapanyagok kiváló minőségét.
Kizárólag olasz paradicsomot tartalmaz. A konzerv tökéletesen őrzi a frissen szedett paradicsom ízét és illatát, köszönhetően a termelési lánc kompetenciájának és felelősségvállalásának, valamint az egyes fázisok folyamatos ellenőrzésének.
Egész hámozott paradicsom paradicsomlében, vákuumcsomagolásban, hőkezeléssel tartósítva.
A gondosan kiválasztott magok, a gyors mechanikus betakarítás és a szakszerű feldolgozás garantálják a felhasznált alapanyagok kiváló minőségét.
Kizárólag olasz paradicsomot tartalmaz. A konzerv tökéletesen őrzi a frissen szedett paradicsom ízét és illatát, köszönhetően a termelési lánc kompetenciájának és felelősségvállalásának, valamint az egyes fázisok folyamatos ellenőrzésének.
Egész hámozott bio paradicsom paradicsomlében, vákuumcsomagolásban, hőkezeléssel tartósítva.
A bio paradicsomban nagyobb az ásványi sók és vitaminok - különösen kalcium, kálium, foszfor és cink - koncentrációja.
Kizárólag olasz paradicsomot tartalmaz. A konzerv tökéletesen őrzi a frissen szedett paradicsom ízét és illatát.
Darabolt bio paradicsom hőkezeléssel tartósítva.
Tökéletes a hosszabb ideig történő főzéshez. Édes és illatos, 100% olasz paradicsom, amelyet azonnal konzerválnak, miután apróra vágták őket.
Egész hámozott San Marzano paradicsom paradicsomlében, vákuumcsomagolásban, hőkezeléssel tartósítva. Tökéletes minden mediterrán recepthez, különösen a hagyomány szerint elkészített Napoletana pizzához.
Az Agro Sarnese-Nocerino-ból származó San Marzano paradicsom kiegyensúlyozottan édes-savanyú ízű, élénkpiros színű, kevés maggal. A gazdák gondossága és a gyors feldolgozás lehetővé teszik, hogy az egyedi paradicsomíz és illat tökéletesen megmaradjon.
Az Európai Unió általi oltalom alatt álló eredetmegjelölés (DOP) és a S. Marzano Konzorcium garantálja és igazolja az ősi fajta paradicsom minőségét az ínyencek számára.
Egész hámozott San Marzano paradicsom paradicsomlében, vákuumcsomagolásban, hőkezeléssel tartósítva. Tökéletes minden mediterrán recepthez, különösen a hagyomány szerint elkészített Napoletana pizzához.
Az Agro Sarnese-Nocerino-ból származó San Marzano paradicsom kiegyensúlyozottan édes-savanyú ízű, élénkpiros színű, kevés maggal. A gazdák gondossága és a gyors feldolgozás lehetővé teszik, hogy az egyedi paradicsomíz és illat tökéletesen megmaradjon.
Az Európai Unió általi oltalom alatt álló eredetmegjelölés (DOP) és a S. Marzano Konzorcium garantálja és igazolja az ősi fajta paradicsom minőségét az ínyencek számára.
A Frantoio Montecchia hámozott paradicsomot hagyományos módszerrel készítik, friss paradicsommal, tartósítószerekkel és adalékanyagok nélkül. Kizárólag a tipikus helyi "Pera d'Abruzzo" paradicsom felhasználásával készítik, mely puha textúrájú és édes ízű.
Összetevők: paradicsom 74%, víz 22%, só 3%, bazsalikom 1%
Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül felhasználni.
Intenzíven vörös, hosszúkás formájú koktélparadicsom egészben és hámozatlanul, melynek aromája jellegzetesen édeskés, kiváló választás halas ételekhez, tipikus nápolyi ételekhez, pizzaszószokhoz.
Vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban rendkívül gazdag.
Természetesen édes és finom Datterini paradicsom, tökéletes gyors elkészítésű szószokhoz, vagy más receptekhez az extra, plusz édeskés íz eléréséhez. Tökéletes savtartalma megfelelő egyensúlyt teremt egyedi, különösen zamatos illatával.
Próbáld ki sphaghettihez, halételekhez, zöldségragu készítéséhez, pizzák tetejére, vagy akár szendvicsfeltétként.
Ezek a kicsi, édes Piennolo paradicsomok származási bizonyítvánnyal rendelkeznek (DOP) és ásványi anyagokban gazdag vulkáni talajon termesztik a Vezúv lejtőin. Regionális különlegesség, hogy a fürtök kora ősszel a Sorrentói-félsziget szélén lévő házak falán lógnak és tiszta vízben tartósítják őket.
Egy finom mártáshoz egyszerűen főzzük a paradicsomot 4-5 percig a saját levében, amelyet a hő hatására ereszt és már tálalhatjuk is a tésztára.
Összetevők: piennolo paradicsom, víz
Olasz sárga koktélparadicsom a saját levében, hőkezeléssel tartósítva. Szigorúan GMO-mentes.
Természetesen édes íze harmonikussá teszi a szószokat, intenzív ízekkel kombinálva különlegesen finom és vibráló színű ételeket készíthetünk. Salátákhoz és Napolitana pizzához is ajánljuk.
A Pomodorino Gialli sárga, kicsi, cseresznye formájú paradicsom. Kevésbé savas, mint a vörös unokatestvére, a Gialli enyhébb és kissé édesebb - és lédúsabb is!
Egy finom mártáshoz egyszerűen főzzük a paradicsomot 4-5 percig a saját levében, amelyet a hő hatására ereszt és már tálalhatjuk is a tésztára.
Összetevők: gialli paradicsom, víz, só