x
Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü

Mártások

Rendezés:
Nézet:

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, június 18-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.


Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.700 Ft
Előrendelésre

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, június 18-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

3.100 Ft
A júniusi száll. elfogyott

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, június 18-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

7.500 Ft
Előrendelésre

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.700 Ft
Előrendelésre

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

3.100 Ft
Előrendelésre

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

7.500 Ft
Előrendelésre

Bazsalikom alapú mártás, hidegen használják a hagyományos ligúriai tésztaételekhez, mint például trenette, gnocchi, troffie, croxetti.

Összetevők: extraszűz olívaolaj (66%), koncentrált bazsalikom (29%), só, tejsavó, fenyőmag, kukoricakeményítő, fokhagyma, Parmigiano Reggiano(tej, só, tejoltó), borecet. Savanyító anyag: tejsav, citromsav.

1.600 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: szárított paradicsom 65%, extraszűz olívaolaj 35%, csípős paprika, petrezselyem, só, borecet

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.900 Ft
Beszerzés alatt

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: articsóka 78%, extraszűz olívaolaj 21%, borecet, só

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.900 Ft
Beszerzés alatt

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: bio fekete káposzta 71%, extraszűz olívaolaj 29%, borecet, csípős paprika, só

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.900 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: csiperke gomba 75%, fekete szarvasgomba 10%, extraszűz olívaolaj 10%, kenyérmorzsa 5%, só, szarvasgomba aroma

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

3.400 Ft
✓ Készleten