Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Mártás

Rendezés:
Nézet:

A Frantoio Montecchia passzírozott paradicsomot hagyományos módszerrel készítik friss paradicsomból, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Kizárólag a tipikus helyi "Pera d'Abruzzo" paradicsom felhasználásával készítik, mely puha textúrájú és édes ízű.

Összetevők: Pera d'Abruzzo paradicsom 98%, só.
Tartósítószert nem tartalmaz! Felbontás után hűtve tárolandó.

1.400 Ft
Beszerzés alatt

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.


Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

Friss pesto csak személyes átvétellel kapható!

1.900 Ft
Beszerzés alatt

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano sajt OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

2.600 Ft
Beszerzés alatt

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano sajt OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

Friss pesto csak személyes átvétellel kapható!

3.400 Ft
Beszerzés alatt

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.900 Ft
✓ Készleten

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: extraszűz olívaolaj, genovai O.E.M bazsalikom (16,3%) Parmigiano Reggano (tej, só, tejoltó), növényi rost, só, fokhagyma, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó: citromsav. Nyomokban csonthéjas gyümölcsöket tartalmazhat!

Mihez ajánljuk?

linguine, fettuccine, trofie, strozzapreti

Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül elfogyasztani.

3.400 Ft
✓ Készleten

A Frantoio Montecchia hámozott paradicsomot hagyományos módszerrel készítik, friss paradicsommal, tartósítószerekkel és adalékanyagok nélkül. Kizárólag a tipikus helyi "Pera d'Abruzzo" paradicsom felhasználásával készítik, mely puha textúrájú és édes ízű.

Összetevők: paradicsom 74%, víz 22%, só 3%, bazsalikom 1%

Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül felhasználni.
 

1.400 Ft
Beszerzés alatt

A DeCarlo krémek a legjobb minőségű alapanyagokból és saját extraszűz olívaolajuk felhasználásával készülnek. A koktélparadicsom krém kiváló előételekhez, tésztákhoz, rizottóhoz vagy akár pizzához is.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.200 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: szárított paradicsom 65%, extraszűz olívaolaj 35%, csípős paprika, petrezselyem, só, borecet. 
Tartalmaz természetes szulfitokat.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

2.300 Ft
✓ Készleten
Peperoncinós mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.
2.000 Ft
✓ Készleten
Bazsalikomos mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.
2.000 Ft
✓ Készleten
Gombás mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.
2.000 Ft
Beszerzés alatt

Minőségét megőrzi: 30/11/2020

Olajbogyós mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.

2.000 Ft 1.600 Ft
✓ Készleten
Szicília egyik különlegessége az alla Norma szósz, melynek jellegzetessége a padlizsán.
Sajttal szórva is tökéletes, de próbáld ki úgy is, hogy sajt helyett ricotta salatát, azaz érlelt, sózott ricottát szórsz a tetejére!
2.200 Ft
✓ Készleten
Tonhalas-kapribogyós mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.
2.200 Ft
Beszerzés alatt
Tintahaltintás mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.
4.000 Ft
✓ Készleten
Klasszikus marinara szósz, természetes alapanyagokból, cetara-i szardellával és igazi olasz paradicsommal.
2.200 Ft
Beszerzés alatt
Bazsalikomos mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.
2.200 Ft
✓ Készleten
Puttanesca szósz, természetes alapanyagokból, cetara-i szardellával és olasz sárga paradicsommal.
2.200 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

2.300 Ft
✓ Készleten