Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Mártás és alaplé

Rendezés:
Nézet:

Ezek a kicsi, édes Piennolo paradicsomok származási bizonyítvánnyal rendelkeznek (DOP) és ásványi anyagokban gazdag vulkáni talajon termesztik a Vezúv lejtőin. Regionális különlegesség, hogy a fürtök kora ősszel a Sorrentói-félsziget szélén lévő házak falán lógnak és tiszta vízben tartósítják őket.

Egy finom mártáshoz egyszerűen főzzük a paradicsomot 4-5 percig a saját levében, amelyet a hő hatására ereszt és már tálalhatjuk is a tésztára.

Összetevők: piennolo paradicsom, víz

2.500 Ft
✓ Készleten

Ezek a kicsi, édes Piennolo paradicsomok származási bizonyítvánnyal rendelkeznek (DOP) és ásványi anyagokban gazdag vulkáni talajon termesztik a Vezúv lejtőin. Sárga színük gyönyörű tálalást tesz lehetővé, különösen pizzán vagy tésztákon mutat jól.

Egy finom mártáshoz egyszerűen főzzük a paradicsomot 4-5 percig a saját levében, amelyet a hő hatására ereszt és már tálalhatjuk is a tésztára.

Összetevők: piennolo paradicsom, víz

 

2.500 Ft
✓ Készleten

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.


Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

Friss pesto csak személyes átvétellel kapható!

1.700 Ft
A jan.27-i szállítmány elfogyott

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert alkalmazzuk, mint a narancsoknál: előrendelésre kapható.

 

Rendelési határidő: 2019.09.13., vagy a készlet erejéig

 

A friss pesto előreláthatólag a szeptember 16-i héten fog megérkezni!

 

Az előrendelést webshopon lehet leadni tetszőleges mennyiségben, amint az új beszállítás időpontját megszerveztük. Ha nem szeretnél lemaradni a következő szállítmányról, kérj értesítést, így amint újra rendelhető, rendszerünk automatikusan tájékoztat erről!

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano sajt OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

2.300 Ft
A jan.27-i szállítmány elfogyott

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano sajt OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

Friss pesto csak személyes átvétellel kapható!

3.100 Ft
A jan.27-i szállítmány elfogyott

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.700 Ft
Beszerzés alatt

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: extraszűz olívaolaj, genovai O.E.M bazsalikom (16,3%) Parmigiano Reggano (tej, só, tejoltó), növényi rost, só, fokhagyma, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó: citromsav. Nyomokban csonthéjas gyümölcsöket tartalmazhat!

Mihez ajánljuk?

linguine, fettuccine, trofie, strozzapreti

Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül elfogyasztani.

3.100 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo krémek a legjobb minőségű alapanyagokból és saját extraszűz olívaolajuk felhasználásával készülnek. A koktélparadicsom krém kiváló előételekhez, tésztákhoz, rizottóhoz vagy akár pizzához is.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.100 Ft
Beszerzés alatt

A Frantoio Montecchia passzírozott paradicsomot hagyományos módszerrel készítik friss paradicsomból, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Kizárólag a tipikus helyi "Pera d'Abruzzo" paradicsom felhasználásával készítik, mely puha textúrájú és édes ízű.

Összetevők: Pera d'Abruzzo paradicsom 98%, só.
Tartósítószert nem tartalmaz! Felbontás után hűtve tárolandó.

1.100 Ft
✓ Készleten

A Frantoio Montecchia hámozott paradicsomot hagyományos módszerrel készítik, friss paradicsommal, tartósítószerekkel és adalékanyagok nélkül. Kizárólag a tipikus helyi "Pera d'Abruzzo" paradicsom felhasználásával készítik, mely puha textúrájú és édes ízű.

Összetevők: paradicsom 74%, víz 22%, só 3%, bazsalikom 1%

Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül felhasználni.
 

1.350 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: szárított paradicsom 65%, extraszűz olívaolaj 35%, csípős paprika, petrezselyem, só, borecet. 
Tartalmaz természetes szulfitokat.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

2.000 Ft
Beszerzés alatt
Peperoncino-s mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.

Tárolás: hűvös, száraz helyen, felbontást követően hűtve tárolandó (2 napon belül fogyaszd el).

 

1.900 Ft
✓ Készleten
Gombás mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.

Tárolás: hűvös, száraz helyen, felbontást követően hűtve tárolandó (2 napon belül fogyaszd el).

 

1.900 Ft
✓ Készleten
Bazsalikomos mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.

Tárolás: hűvös, száraz helyen, felbontást követően hűtve tárolandó (2 napon belül fogyaszd el).

 

1.900 Ft
✓ Készleten
Olívabogyós mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.

Tárolás: hűvös, száraz helyen, felbontást követően hűtve tárolandó (2 napon belül fogyaszd el).

 

1.900 Ft
✓ Készleten
Szicília egyik különlegessége az Alla Norma szósz, melynek jellegzetessége a padlizsán.
Ha van, sajt helyett ricotta salata-t, azaz érlelt, sózott ricottát szórj a tetejére!

Tárolás: hűvös, száraz helyen, felbontást követően hűtve tárolandó (2 napon belül fogyaszd el).

 

2.000 Ft
Beszerzés alatt
Tonhalas mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.

Tárolás: hűvös, száraz helyen, felbontást követően hűtve tárolandó (2 napon belül fogyaszd el).

 

2.000 Ft
✓ Készleten
Édesköményes mártás tésztákra, természetes alapanyagokból, igazi olasz paradicsommal.

Tárolás: hűvös, száraz helyen, felbontást követően hűtve tárolandó (2 napon belül fogyaszd el).

 

2.200 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: articsóka 78%, extraszűz olívaolaj 21%, borecet, só.
Természetes szulfitokat tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

Mihez ajánljuk?
linguine, fettuccine, citromos fettuccine

2.000 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: bio fekete káposzta 71%, extraszűz olívaolaj 29%, borecet, csípős paprika, só.
Természetes szulfitokat tartalmazhat.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

Mihez ajánljuk?
tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, fettuccine

2.000 Ft
✓ Készleten