x
Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü

Gyümölcsmustár

Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 30/09/2018

A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A klasszikus mustár leginkább hagyományos ételekhez illik: vegyes főtt vagy sült húsételek, parmezán, érlelt sajtok.

Összetevők: körte, ananász, kajszibarack, őszibarack, cédrus, narancs, citrom (66% gyümölcs), nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.200 Ft 1.600 Ft
✓ Készleten
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A paradicsom mustárt grillezett húsokhoz, quiche-hez, mozzarella, taleggio, pecorino és fontina sajthoz ajánljuk.

Összetevők: paradicsom 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.900 Ft
Beszerzés alatt

Minőségét megőrzi: 30/09/2018

A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A paradicsom mustárt grillezett húsokhoz, quiche-hez, mozzarella, taleggio, pecorino és fontina sajthoz ajánljuk.

Összetevők: paradicsom 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.400 Ft 1.700 Ft
✓ Készleten
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A füge mustárt érlelt sajtokhoz, pl. gorgonzola, roquefort, stilton ajánljuk.

Összetevők: füge 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.800 Ft
Beszerzés alatt
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A füge mustárt érlelt sajtokhoz, pl. gorgonzola, roquefort, stilton ajánljuk.

Összetevők: füge 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.300 Ft
Beszerzés alatt
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt főtt húsokhoz, robiola sajthoz, ricottához, jégkrémekhez ajánljuk.

Összetevők: cseresznye 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.900 Ft
Beszerzés alatt

Minőségét megőrzi: 30/09/2018

A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt főtt húsokhoz, robiola sajthoz, ricottához, jégkrémekhez ajánljuk.

Összetevők: cseresznye 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.400 Ft 1.700 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2018

A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt marhahúshoz, sajtokhoz ajánljuk.

Összetevők: vöröshagyma 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.900 Ft 950 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2018

A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt marhahúshoz, sajtokhoz ajánljuk.

Összetevők: vöröshagyma 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.400 Ft 1.700 Ft
✓ Készleten
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A déligyümölcs mustárt ricottához, mascarponéhoz, étcsokoládéhoz ajánljuk.

Összetevők: narancs, citrom, mandarin (gyümölcs 66%), nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.800 Ft
Beszerzés alatt

Minőségét megőrzi: 30/09/2018

A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A déligyümölcs mustárt ricottához, mascarponéhoz, étcsokoládéhoz ajánljuk.

Összetevők: narancs, citrom, mandarin (gyümölcs 66%), nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.300 Ft 1.650 Ft
✓ Készleten