Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Rendezés:
Nézet:
A sóvirág a tengeri só párlása során a víz felszínén keletkező vékony kristályréteg, melyet kizárólag kézzel szüretelnek. Törékeny formája rendkívül dekoratív, íze gazdag és intenzív, ezért csak tálaláskor használjuk, ízesítésre és díszítésre. A Cutrera sóvirágja egy Trapani sópárlóból származik.
1.700 Ft
Beszerzés alatt

Friss és illatos, hiszen ezt a tengeri sót citromhéjjal ízesítik. Elsősorban halak ízesítésére javasoljuk, de jól működik fehér és vörös húsokkal is, továbbá süteményekben és kekszekben is használható az édes íz ellenpontozására.

1.200 Ft
Beszerzés alatt
Durva tengeri só Trapani sólepárlóiból, mártásokhoz, focacciára ajánljuk.
900 Ft
Beszerzés alatt

Friss és illatos, hiszen ezt a tengeri sót narancshéjjal ízesítik. Elsősorban halak ízesítésére javasoljuk, de jól működik fehér és vörös húsokkal is, továbbá süteményekben és kekszekben is használható az édes íz ellenpontozására.

1.200 Ft
✓ Készleten

A guérande-i szürke sót még mindig kézzel, faszerszámmal szüretelik, érzékszervi jellemzőinek megőrzése érdekében. A Tartuflanghe ehhez a rendkívüli tengeri sóhoz hozzáadott néhány szelet fehér szarvasgombát.

Az eredmény egy sokoldalú fűszer, mely kiválóan alkalmas az összes hideg és meleg étel, például tészta, rizottó, tojás, omlett, húsfilé, barbecue-steak, carpaccio, haltartár, sajt burgonya, saláták, zöldségek, sushi, libamáj, stb. ízesítésére.

2.900 Ft
✓ Készleten