Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Fűszerek

Rendezés:
Nézet:

Pantelleria szigetéről származó aprószemű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

2.500 Ft
✓ Készleten

Pantelleria szigetéről származó aprószemű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

4.300 Ft
Beszerzés alatt

Pantelleria szigetéről származó közepes méretű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

2.200 Ft
✓ Készleten

Pantelleria szigetéről származó közepes méretű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

12.700 Ft
✓ Készleten

Fogyasztásra kész, aprószemű kapribogyók, amelyek megõrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

Első szüretből származó válogatott kapribogyó szemekből készül, amelyeket először borecetbe áztatnak, majd kiszárítanak és később extra szűz olívaolajban tartósítanak.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

2.900 Ft
Beszerzés alatt

Fogyasztásra kész, aprószemű kapribogyók, amelyek megõrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

Első szüretből származó válogatott kapribogyó szemekből készül, amelyeket először borecetbe áztatnak, majd kiszárítanak és később extra szűz olívaolajban tartósítanak.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

5.700 Ft
Beszerzés alatt

Fogyasztásra kész, aprószemű kapribogyók, amelyek megõrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

Első szüretből származó válogatott kapribogyó szemekből készül, amelyeket először borecetbe áztatnak, majd kiszárítanak és később extra szűz olívaolajban tartósítanak.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

17.500 Ft
✓ Készleten

Fogyasztásra kész kaprigyümölcsök, amelyek megőrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják őket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

A kaprigyümölcs, azaz olaszul cucunci az elvirágzás után marad és tartalmazza a magokat. Nagyobb és pépesebb mint a normális kapribogyó, extraszűz olívaolajban tartósítják.

2.700 Ft
Beszerzés alatt

Fogyasztásra kész kaprigyümölcsök, amelyek megőrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

A kaprigyümölcs, azaz olaszul cucunci az elvirágzás után marad és tartalmazza a magokat. Nagyobb és pépesebb mint a normális kapribogyó, extraszűz olívaolajban tartósítják.

5.500 Ft
Beszerzés alatt

Fogyasztásra kész kaprigyümölcsök, amelyek megőrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

A kaprigyümölcs, azaz olaszul cucunci az elvirágzás után marad és tartalmazza a magokat. Nagyobb és pépesebb mint a normális kapribogyó, extraszűz olívaolajban tartósítják.

17.500 Ft
✓ Készleten

A gondosan válogatott kapribogyó levelek kemények és ropogósak, éppen a megfelelő egyensúlyban vannak meg bennük a savanykás és aromás illatok és a kellemes csípősség. Nagyszerűen mutatnak a tányéron és jó ízűek. Ideális az összes hal- és húsétel, valamint nyers és főtt zöldségek ízesítésére és díszítésre.

Összetevők: extraszűz olívaolaj, kaprilevél (41%)

5.500 Ft
Beszerzés alatt

Minőségét megőrzi: 30/09/2021

A gondosan válogatott kapribogyó levelek kemények és ropogósak, éppen a megfelelő egyensúlyban vannak meg bennük a savanykás és aromás illatok és a kellemes csípősség. Nagyszerűen mutatnak a tányéron és jó ízűek. Ideális az összes hal- és húsétel, valamint nyers és főtt zöldségek ízesítésére és díszítésre.

Összetevők: 59% extraszűz olívaolaj, 41% kaprilevél (só, borecet)

Származási hely: Pantelleria, Szicília

16.000 Ft 9.600 Ft
✓ Készleten

Rendkívül illatos és gazdag ízű. Ezt az oreganot Pantelleria szigetén termesztik, szedik és szárítják. Tartalmazza mindazokat a jegyeket, amelyek a szigetet is egyedülállóvá teszi: a föld, a napsütés, a levegő és a tenger együttes hatását, amely ebben a fűszerben is remekül érezhető.

Összetevők: oregánó (100%)

1.700 Ft
Beszerzés alatt

A kakukkfű, mely a mediterrán medence őshonos fűszernövénye, a hagyományos szicíliai konyha alapvető része. Paradicsomszószokhoz, hús- és halételekhez, zöldségekhez javasoljuk.

1.500 Ft
Beszerzés alatt

Szicília szigetén termő, rendkívül aromás oregánó, a helyi konyha egyik alappillére. Használható paradicsomsaláták és -szószok, pizzák, zöldségek ízesítésére, a bruschetta egyik összetevője.

1.500 Ft
Beszerzés alatt

A szicíliai nap alatt nőtt majoránnát frissen szedik és természetes módon szárítják, hogy minél jobban megőrizze íllatát és zamatát. Zöldséglevesekbe, salátákba javasoljuk haszálni, illetve pizzára oregáno helyett.

1.500 Ft
✓ Készleten

A Mediterrán medence őshonos fűszernövényeként a vad édesköményt évszázadok óta használják a konyhában. A magokat a természetben gyűjtik és természetes módon szárítják, hogy a lehető legjobban megőrizzék ízüket és aromájukat. Javasoljuk fehér és vörös húsokra, szószokba, pesto hozzávalójaként, kenyérbe és zöldségekre.

2.500 Ft
✓ Készleten

Fagyasztva szárított termék egy praktikus adagolóban, utóízesítésre.
Szórjuk meg vele a tésztákat, pizzát, salátákat, tojás- és burgonyaételeket, húsokat, vagy halakat.
Fűszerként használhatjuk ízek gazdagítására, vagy ízesítsünk vele szószokat, fűszerkeverékeket.

Összetevők: Rizsliszt, só, aroma, természetes aroma, olívamagpor, fagyasztva szárított fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,2% (a friss szarvasgomba 1,2% -a), bors.
5.600 Ft
✓ Készleten
Széles körben felhasználható termék.
Ehetjük aperitifként pirítóssal, kiváló fűszer meleg és hideg ételekhez: tésztákhoz, hús-, vagy haltatárhoz, filékhez.
Az üvegben lévő olajat is ízesítőként használhatjuk.
5.300 Ft
✓ Készleten

A guérande-i szürke sót még mindig kézzel, faszerszámmal szüretelik, érzékszervi jellemzőinek megőrzése érdekében. A Tartuflanghe ehhez a rendkívüli tengeri sóhoz hozzáadott néhány szelet fehér szarvasgombát.

Az eredmény egy sokoldalú fűszer, mely kiválóan alkalmas az összes hideg és meleg étel, például tészta, rizottó, tojás, omlett, húsfilé, barbecue-steak, carpaccio, haltartár, sajt burgonya, saláták, zöldségek, sushi, libamáj, stb. ízesítésére.

2.900 Ft
✓ Készleten