Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Sós keksz

Rendezés:
Nézet:

A DeCarlo illatos, organikus, ropogós tarallini kekszét általában aperitifek mellé fogyasztják.


Alapanyagai a ősi Alta Muglia Parkot körülölelő területről, Puglia-ból származnak. A felhasznált extraszűz olívaolajat a Coratina fajtájú olajbogyók adják, amelyeket a történelmi DeCarlo olajmalomban zúznak össze.
A tarallinit csak durum búzadara, fehérbor, olívaolaj és só felhasználásával készítik. A DeCarlo sem pálmaolajat, sem élesztőt nem használ, a bor nem tartalmaz szulfitokat.

Ez a könnyű olasz csemege tökéletes választás articsóka, olajbogyó és paradicsom mellé.

1.700 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, kukoricaliszt, extraszűz olívaolaj, élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: Durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, 5 féle gabonaliszt (rizs, rozs, búza, árpa, tönkölybúza), extraszűz olívaolaj(8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, kukoricaliszt, amaránt, extraszűz olívaolaj(8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, hajdinaliszt, extraszűz olívaolaj (8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten

Összetevők: durumbúza liszt, malátázott gabonafélék, rozsliszt, extraszűz olívaolaj(8%), élesztő, só.
Nyomokban szóját, szezámmagot, diót és tejet tartalmazhat.

A grissino egy jellegzetes piemonti pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero egy lanzoi pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

1.500 Ft
✓ Készleten