Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Sós snack

Rendezés:
Nézet:

A DeCarlo illatos, organikus, ropogós tarallini kekszét általában aperitifek mellé fogyasztják.

Alapanyagai a ősi Alta Muglia Parkot körülölelő területről, Puglia-ból származnak. A felhasznált extraszűz olívaolajat a Coratina fajtájú olajbogyók adják, amelyeket a történelmi DeCarlo olajmalomban zúznak össze.
A tarallinit csak durum búzadara, fehérbor, olívaolaj és só felhasználásával készítik. A DeCarlo sem pálmaolajat, sem élesztőt nem használ, a bor nem tartalmaz szulfitokat.

Ez a könnyű olasz csemege tökéletes választás articsóka, olajbogyó és paradicsom mellé.

1.600 Ft
Beszerzés alatt

A grissino egy jellegzetes, piemonti eredetű, pálcika alakú pékáru. A hagyomány szerint a grissino 1679-ben született, amikor Antonio Brunero lanzói pékmester az udvari orvos utasításai alapján elkészítette II. Viktor Amadénak, aki nem tudta megemészteni a kenyeret. Nagy kedvelője volt Bonaparte Napóleon is, olyannyira, hogy futárszolgálatot alakított Torino és Párizs között, melynek elsődleges feladata a grissini szállítása volt, amit ő les petits bâtons de Turin–nak hívott.

2.000 Ft
✓ Készleten
A chips-ek legújabb generációja. Kiváló minőségű burgonya, kizárólag olívaolajban és napraforgó olajban sütve, amelytől a burgonyaszirom ropogós és tökéletes arany színű lesz, valódi szarvasgombával finoman fűszerezve a kiváló íz érdekében.
Mártásokba tunkolhatjuk, tehetjük tapasok mellé köretként, vagy összetörve szórjuk salátákra.

Összetevők: burgonya, napraforgó olaj, olívaolaj, fagyasztva szárított nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 0,45% (friss szarvasgomba 2,25% -a), só, aroma. Gluténmentes.
Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.500 Ft
✓ Készleten