Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Cukrászati termékek

Rendezés:
Nézet:

A zöld arany, ez a "Pistacchio verde di Bronte" neve, amely az Etna lábánál fekvő kisváros és az ott élő emberek legfontosabb terméke. Szicília az egyetlen olyan régió, mely a pisztácia termesztésével foglalkozik.


A világ minden tájáról ismert ízzel és aromával rendelkező gyümölcs egyedi és rendkívüli. Édes, finom, aromás. De ez a pisztácia nem csak ízekben gazdag, hanem még sok értékes hatóanyaggal is rendelkezik, melyeket számos betegség ellen is alkalmaznak.

Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.

32.000 Ft
✓ Készleten

Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.

A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP

10.700 Ft
✓ Készleten
Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.

A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
2.500 Ft
✓ Készleten
Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.

A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
5.800 Ft
✓ Készleten
A teljesen natúr mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. Folyékony, finom, hihetetlenül aromás, tisztán mogyoróízű és csak természetesen édes.

Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.

Összetevők: 100% Piemonti mogyoró IGP
3.000 Ft
✓ Készleten
A teljesen natúr mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. Folyékony, finom, hihetetlenül aromás, tisztán mogyoróízű és csak természetesen édes.

Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
13.500 Ft
✓ Készleten
A zöld arany, ez a "Pistacchio verde di Bronte" neve, amely az Etna lábánál fekvő kisváros és az ott élő emberek legfontosabb terméke. Szicília az egyetlen olyan régió, mely a pisztácia termesztésével foglalkozik.

A világ minden tájáról ismert ízzel és aromával rendelkező gyümölcs egyedi és rendkívüli. Édes, finom, aromás. De ez a pisztácia nem csak ízekben gazdag, hanem még sok értékes hatóanyaggal is rendelkezik, melyeket számos betegség ellen is alkalmaznak.

Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
7.900 Ft
Beszerzés alatt

Finom frissesség és diszkrét savtartalom gazdagítja ennek a Peruból származó csokoládénak az ízét, amelyhez a kakaót az Ucayali és a Marañon folyók által körülvett földterületen termesztik.

A Domori által kiválasztott Trinitario kakaó a Sumaqao szövetkezeti ültetvényekből származik, amelyek olyan kicsi, helyi, marginalizált mezőgazdasági termelőkből állnak, akiknek sikerült megélni a kakaó termesztésével három fő területen: Vrae, Ayacucho és San Martin. Aromás kakaó fajta. A globális termesztés mintegy 8% -át képviseli. A Trinitario a Criollo és a Forastero kakaó hibridje, amely egyesíti az előbbi aromás és tulajdonságait az utóbbi életerejével és magas hozamával.

Tárolás: Hűvös, száraz, szagmentes helyen, 14 - 20°C közötti hőmérsékleten.

5.600 Ft
✓ Készleten

Pisztáciakrém extraszűz olívaolajjal.

Összetevők: pisztácia (35%), nádcukor, extraszűz olívaolaj (20%), rizsliszt, növényi rostok, emulgeálószer: napraforgó lecitin. Nyomokban tejet és egyéb dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes termék!

Nem igényel hűtést! Felhasználás előtt javasolt összekeverni.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

4.200 Ft
✓ Készleten
Kézzel válogatott, kandírozott amarena meggy, melyek származási helye az Isztria-i félsziget.

Tökéletesen használható süteményekhez, fagylalt dekorációként, kelt tésztákhoz. A szirup szintén felhasználható.
3.900 Ft
✓ Készleten

Fényes textúrájú, nagyszerű és kerek ízű krém, köszönhetően az igazi hámozott gesztenye felhasználásának. Nádcukorral és bourbon vaníliával ízesítve.
A gesztenyét formájuk és ízük alapján is válogatják. Legfőképpen Közép-Olaszországból származnak: Toszkán-Emilia-i Apenninek, Firenze és Bologna a termőhelyek.

Tökéletesen használható krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, kelt tésztás süteményekhez és brióshoz.

2.400 Ft
✓ Készleten

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 250g

4.600 Ft
✓ Készleten

Pürésített főtt gesztenye.
Friss gesztenyéből, cukor és kén-dioxid hozzáadása nélkül készült.

A gesztenye különböző termőterületekről származik.

Mousse-k, krémek, fagylatok készítéséhez, pékáruk és sütemények töltelékeként tökéletesen használható.

4.800 Ft
✓ Készleten

Kézzel válogatott és vágott nagyobb, különböző méretű gesztenyedarabok, alak és íz szerint összeválogatva. Származása főként a közép-olasz régióra tehető: toszkán-emíliai Appeninek, Firenze és Bologna területei.

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 600g

9.900 Ft
✓ Készleten

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 600g

19.900 Ft
✓ Készleten
Intenzíven virág- és gyümölcs aromájú méz. Limonádék, desszertek, fagylalt ízesítésére tökéletes.
3.700 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/07/2020

A negyed citrom csíkokat kandírozás után kézzel szeletelik.
A citrom származási helye: Szicília és Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolásban kapható.

A szicíliai citromok olyan kincsek, amelyeket az Agrimontana szenvedéllyel és finoman dolgoz fel. A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.

2.800 Ft 2.380 Ft
✓ Készleten
A negyed narancshéj csíkokat kandírozás után kézzel szeletelik.
A narancs származási helye: Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolásban kapható.

A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
2.800 Ft
✓ Készleten
A negyed citrom csíkokat kandírozás után kézzel aprítják.
A citrom származási helye: Szicília és Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolással kapható.

A szicíliai citromok olyan kincsek, amelyeket az Agrimontana szenvedéllyel és finoman dolgoz fel. A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
28.000 Ft
✓ Készleten
A negyed narancshéj csíkokat kandírozás után kézzel aprítják.
A narancs származási helye: Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolással kapható.

A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
26.000 Ft
✓ Készleten