Cukrászati termékek
Kiváló natúr joghurttal, friss sajtokkal és krémes ricottával. Tökéletes asztali mézként saláták és desszertek tetejére. Ezen felül kávé édesítésére is használhatjuk.
Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
Miért válaszd ezt a szárított élesztőt?
- Tartós - A dehidratációs folyamat meghosszabbítja a termék eltarthatóságát 24 hónapra.
- Praktikus - A Mulino Caputo által tervezett csomagolás kompakt, lezárható és nem igényel különleges tárolást.
- Stabil - A friss élesztő különösen a tészta pihentetésének első 2 órájában működik, míg a száraz élesztő lassabban, de folyamatosan dolgozik.
- Takarékos - A friss élesztőhöz képest a szükséges mennyiség egyharmadára csökken.
- Glutén- és laktózmentes
A világ minden tájáról ismert ízzel és aromával rendelkező gyümölcs egyedi és rendkívüli. Édes, finom, aromás. De ez a pisztácia nem csak ízekben gazdag, hanem még sok értékes hatóanyaggal is rendelkezik, melyeket számos betegség ellen is alkalmaznak.
Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
A zöld arany, ez a "Pistacchio verde di Bronte" neve, amely az Etna lábánál fekvő kisváros és az ott élő emberek legfontosabb terméke. Szicília az egyetlen olyan régió, mely a pisztácia termesztésével foglalkozik.
A világ minden tájáról ismert ízzel és aromával rendelkező gyümölcs egyedi és rendkívüli. Édes, finom, aromás. De ez a pisztácia nem csak ízekben gazdag, hanem még sok értékes hatóanyaggal is rendelkezik, melyeket számos betegség ellen is alkalmaznak.
Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.
A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.
Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.
Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.
Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.
Összetevők: 100% Piemonti mogyoró IGP
Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.
Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
A praktikus kis doboz csomagolásban mindig kéznél lehetnek a cukorkáid.
Pisztáciakrém extraszűz olívaolajjal.
Összetevők: pisztácia (35%), nádcukor, extraszűz olívaolaj (20%), rizsliszt, növényi rostok, emulgeálószer: napraforgó lecitin. Nyomokban tejet és egyéb dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes termék!
Nem igényel hűtést! Felhasználás előtt javasolt összekeverni.
Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.