Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Cukrászati termékek

Rendezés:
Nézet:
Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.

A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
2.500 Ft
✓ Készleten
Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.

A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
5.600 Ft
✓ Készleten
Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.

A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
10.700 Ft
✓ Készleten
A teljesen natúr mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. Folyékony, finom, hihetetlenül aromás, tisztán mogyoróízű és csak természetesen édes.

Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.

Összetevők: 100% Piemonti mogyoró IGP
3.000 Ft
✓ Készleten
A teljesen natúr mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. Folyékony, finom, hihetetlenül aromás, tisztán mogyoróízű és csak természetesen édes.

Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
11.000 Ft
✓ Készleten
A zöld arany, ez a "Pistacchio verde di Bronte" neve, amely az Etna lábánál fekvő kisváros és az ott élő emberek legfontosabb terméke. Szicília az egyetlen olyan régió, mely a pisztácia termesztésével foglalkozik.

A világ minden tájáról ismert ízzel és aromával rendelkező gyümölcs egyedi és rendkívüli. Édes, finom, aromás. De ez a pisztácia nem csak ízekben gazdag, hanem még sok értékes hatóanyaggal is rendelkezik, melyeket számos betegség ellen is alkalmaznak.

Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
7.200 Ft
✓ Készleten
A zöld arany, ez a "Pistacchio verde di Bronte" neve, amely az Etna lábánál fekvő kisváros és az ott élő emberek legfontosabb terméke. Szicília az egyetlen olyan régió, mely a pisztácia termesztésével foglalkozik.

A világ minden tájáról ismert ízzel és aromával rendelkező gyümölcs egyedi és rendkívüli. Édes, finom, aromás. De ez a pisztácia nem csak ízekben gazdag, hanem még sok értékes hatóanyaggal is rendelkezik, melyeket számos betegség ellen is alkalmaznak.

Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
28.000 Ft
✓ Készleten

Pisztáciakrém extraszűz olívaolajjal.

Összetevők: pisztácia (35%), nádcukor, extraszűz olívaolaj (20%), rizsliszt, növényi rostok, emulgeálószer: napraforgó lecitin. Nyomokban tejet és egyéb dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes termék!

Nem igényel hűtést! Felhasználás előtt javasolt összekeverni.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

4.000 Ft
✓ Készleten
Kézzel válogatott, kandírozott amarena meggy, melyek származási helye az Isztria-i félsziget.

Tökéletesen használható süteményekhez, fagylalt dekorációként, kelt tésztákhoz. A szirup szintén felhasználható.
3.700 Ft
✓ Készleten

Fényes textúrájú, nagyszerű és kerek ízű krém, köszönhetően az igazi hámozott gesztenye felhasználásának. Nádcukorral és bourbon vaníliával ízesítve.
A gesztenyét formájuk és ízük alapján is válogatják. Legfőképpen Közép-Olaszországból származnak: Toszkán-Emilia-i Apenninek, Firenze és Bologna a termőhelyek.

Tökéletesen használható krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, kelt tésztás süteményekhez és brióshoz.

2.400 Ft
✓ Készleten

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 250g

4.600 Ft
✓ Készleten
A negyed citrom csíkokat kandírozás után kézzel szeletelik.
A citrom származási helye: Szicília és Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolásban kapható.

A szicíliai citromok olyan kincsek, amelyeket az Agrimontana szenvedéllyel és finoman dolgoz fel. A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
2.700 Ft
✓ Készleten
A negyed narancshéj csíkokat kandírozás után kézzel szeletelik.
A narancs származási helye: Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolásban kapható.

A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
2.500 Ft
Beszerzés alatt

Maracuja püré, Ecuador-i Passiflora Edulis Flavicarpa fajtából.
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: maracuja 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

6.400 Ft
✓ Készleten

Málna püré, Chilie-i Heritage fajtából
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: málna 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

6.000 Ft
✓ Készleten

Az ősi szicíliai hódítóktól egy újabb nagyszerűség, diszkrét, intenzív ízekkel. Fagylaltkészítési és cukrászati felhasználásra.
Csak tiszta, természetes alapanyagokból készült mesterséges ízesítők, színezékek, tartósítószerek, pálmaolaj és származékai nélkül.

Gluténmentes, kóser.

31.750 Ft
✓ Készleten

Mandarin püré, Havana fajtából.
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: mandarin 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

5.300 Ft
✓ Készleten

Mandarin gyümölcspüré.
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: mangó 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

5.300 Ft
✓ Készleten