Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü

Balzsamecet

Rendezés:
Nézet:

A balsamico krém az Acetomodena által készített IGP Modenai balzsamecet és főzött szőlőmust keveréke.
Az eredmény egy egyedülálló és ízletes konzisztencia.

A balsamico krém kiváló fehér húsokkal, hagyományos pármai ételekkel, és rendkívül kreatívan díszíthetjük vele ételeinket.

2.700 Ft
Raktáron

A balsamico krém az Acetomodena által készített IGP Modenai balzsamecet és főzött szőlőmust keveréke.
Az eredmény egy egyedülálló és ízletes konzisztencia.

A balsamico krém kiváló fehér húsokkal, hagyományos pármai ételekkel, és rendkívül kreatívan díszíthetjük vele ételeinket.

4.000 Ft
Raktáron

Egy fiatalabb balzsamecet, amelyet édes parfümös jegyekkel és finom savassággal kerekítenek. A történelmi tradíciók teljes tiszteletben tartásával ezt az ecetet az időjárás és a szezon szerint érlelik, ez teszi világszerte ismertté a terméket.

Ez az ecet könnyű és friss, rendkívül sokoldalú, kiváló a főtt zöldségek és fehér húsok ízesítéséhez, vagy sültek és a nagy húsok marinálásának alapjaként.

3.800 Ft
Raktáron

Prémium ecet, mely különlegessé teszi az ételeket, tökéletesen kiegyensúlyozott savassággal.

Használjunk grillezett vörös húshoz, sertéssülthöz, grillezett zöldségekhez, halszeletekhez. Minden csepp egy külön ízvilág. Szép ajándék mindennapos használatra.

Összetevők: főtt szőlőmust, borecet. Savtartalom 6%.

3.900 Ft
Raktáron

Az erős, nagytestű, érett és kiegyensúlyozott Modena IGP balzsamecet magas arányú édes főtt szőlőmusttal és kis mennyiségű borecettel készül. Tölgy, gesztenye és cseresznye hordóban érlelik.

Sűrű, nagyszerű "többfunkciós" termék a konyha számára zöldségfélékhez, hüvelyesekhez, sajtokhoz és húsokhoz.

 

6.000 Ft
Raktáron

Az Acetomodena saját szőlőjének mustjából és Lambrusco borecetből készült balzsamecet. Kiegyensúlyozott keverék, fahordóban érlelődik, mely testet és illatot ad a végterméknek.

Tökéletes kísérője mindenféle olasz ételnek, a főételektől az édességekig. Fokozza a halak, hidegtálak, saláták és sajtok ízét, gyümölcsökön és desszerteken használva igazi különlegesség.

6.800 Ft
Raktáron

A Trebbiano és a Lambruso szőlők főtt szőlőmustáját hosszú ideig érlelik fából készült hordókban, amíg édes, sűrű és gazdag ízvilágú lesz. Az egyetlen összetevő a főtt szőlőmust - és egy kis türelem.

Aromája nagyon intenzíven balzsamos, textúrája sűrű és bársonyos, mégis könnyed és sokoldalú. Édes és szirupos, nagyon alacsony savtartalommal.

 

7.200 Ft
Raktáron
Egy hosszú séta. Nemes és lassú. 12 év alatt a saját Trebbiano és Lambrusco szőlők más-más fahordókba kerültek, amelyek határozott, különböző tulajdonságokkal rendelkeznek.

Minden cseppje egy sokk, egy izgalom. Kóstolni. Megosztani másokkal is.
20.000 Ft
Raktáron
Saját Trebbiano és Lambrusco szőlőből. Különböző értékes fahordókban érlelődik. Nincs más összetevő. Csak az idő. Várakozás. Legalább 25 év nyugalomban, csendben, a legtisztább örömről meditálva. .
33.000 Ft
Beszerzés alatt