Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Antipasti

Rendezés:
Nézet:

Az olajban eltett Frantoio Montecchia zöldségek megfelelnek a cégre jellemző magas minőségi előírásoknak. A legjobb minőségű extra szűz olívaolajat használják fel hozzá, hogy a zöldségek érzékszervi és táplálkozási jellemzőit fenntartsák és változatlanul hagyják.
A megmaradt olajat ki ne öntsük! Salátaöntetként, vagy húsokhoz használjuk fel.

A Montecchia olajban eltett zöldségek szép csomagolásuk akár kiváló ajándékok lehetnek gourmand-ok számára.

Összetevők: szárított paradicsom 61%, extraszűz olívaolaj 33%, borecet 2%, só 2%, fokhagyma 1%, petrezselyem 1%. 
Felbontás után hűtve tárolandó.

2.700 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo illatos, organikus, ropogós tarallini kekszét általában aperitifek mellé fogyasztják.


Alapanyagai a ősi Alta Muglia Parkot körülölelő területről, Puglia-ból származnak. A felhasznált extraszűz olívaolajat a Coratina fajtájú olajbogyók adják, amelyeket a történelmi DeCarlo olajmalomban zúznak össze.
A tarallinit csak durum búzadara, fehérbor, olívaolaj és só felhasználásával készítik. A DeCarlo sem pálmaolajat, sem élesztőt nem használ, a bor nem tartalmaz szulfitokat.

Ez a könnyű olasz csemege tökéletes választás articsóka, olajbogyó és paradicsom mellé.

1.700 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo termékek a legjobb minőségű alapanyagokból és saját extraszűz olívaolajuk felhasználásával készülnek. Dél-Olaszországban hagyományosan az orecchiette tésztával készítik a Cime di Rapa-t. A brokkolivirág kiváló előételekhez, tésztákhoz vagy akár pizzához is. 

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

2.200 Ft
✓ Készleten

Kiváló előétel: grillezett articsóka fűszerezve, olívaolajban tartósítva.

Összetevők: articsóka 60%, extraszűz olívaolaj 40%, só, borecet, petrezselyem, csípős paprika.
Természetes szulfitokat tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

2.900 Ft
✓ Készleten

Az articsóka egy különösen értékes zöldség, amelyet főként Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban használnak, a Földközi-tenger medencéjén kívüli országokban szinte ismeretlen. A rostokban, ásványi sókban és egyéb jótékony hatású összetevőkben gazdag zöldséget fogyasztás előtt hőkezelésnek kell alávetni. Kiváló köretként, rizottóba, tésztaételekhez, vagy szószként is.

Összetevők: articsóka 61%, extraszűz olívaolaj 38%, borecet, petrezselyem, csípős paprika, só.
Természetes szulfitokat tartalmaz.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

3.900 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo krémek a legjobb minőségű alapanyagokból és saját extraszűz olívaolajuk felhasználásával készülnek. A koktélparadicsom krém kiváló előételekhez, tésztákhoz, rizottóhoz vagy akár pizzához is.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.100 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: szárított paradicsom 65%, extraszűz olívaolaj 35%, csípős paprika, petrezselyem, só, borecet. 
Tartalmaz természetes szulfitokat.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

2.000 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: articsóka 78%, extraszűz olívaolaj 21%, borecet, só.
Természetes szulfitokat tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

Mihez ajánljuk?
linguine, fettuccine, citromos fettuccine

2.000 Ft
✓ Készleten

Helyben termesztett vörös peperoncino chili, kombinálva Quattrociocchi extraszűz olívaolajjal. Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: bio chilipaprika, bio extraszűz olívaolaj, só, antioxidánsok, aszkorbinsav
Felbontás után hűtve tárolandó.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.500 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: bio fekete káposzta 71%, extraszűz olívaolaj 29%, borecet, csípős paprika, só.
Természetes szulfitokat tartalmazhat.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

Mihez ajánljuk?
tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, fettuccine

2.000 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: csiperke gomba 75%, fekete szarvasgomba 10%, extraszűz olívaolaj 10%, kenyérmorzsa 5%, só, szarvasgomba aroma

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

Mihez ajánljuk?
pappardelle, fettuccine

3.500 Ft
✓ Készleten
Szigorúan kiválogatott articsóka, tisztítva, negyedre vágva és grillezve. Fokhagymával, mentával és forró borssal fűszerezve, olívaolajban tartósítva.

Íze harmonikus, kiváló előétel.
18.000 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

1.900 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

4.200 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz zöld bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

12.500 Ft
✓ Készleten