Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0

Rizottó rizs

Rendezés:
Nézet:

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? Olvasd el itt >>>

1.500 Ft
Raktáron

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? 
Olvasd el itt >>>

2.400 Ft
Raktáron

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? Olvasd el itt >>>

4.200 Ft
Raktáron

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acquerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? Olvasd el itt >>>

8.900 Ft
Raktáron
Az Arborio egy különösen kedvelt rizsfajta. Nevét egy Vercelli régióban található helység után kapta, ahol először - 1946-ban - termesztették. Mivel a szemek meglehetősen nagyok, az Arborio rizst különös gondossággal főzzük, és az edényt a tűzhelyről levéve hagyjuk még pár percig pihenni. Ezt az eljárást - miközben a rizs még krémesebb, bársonyosabb lesz - ezt hívják mantecare-nak. Az Arborio rizs bármely rizottó elkészítéséhez alkalmas.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 16 - 18 perc
2.300 Ft
Raktáron

Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottórizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 18 - 20 perc
2.300 Ft
Beszerzés alatt

Magas amilóz tartalmú, nagyon fehér rizs. A szemek mérete nagy, gyöngy formájú, melyek nagy nedvességfelvevő képességgel rendelkeznek.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 16 - 18 perc
2.300 Ft
Beszerzés alatt

Eredetvédett rizottó rizs. Rövid, kerek, aprócska rizsszemek jellemzik, melyek a főzés után is megtartják alakjukat, és melyből Veneto és Mantua régiókban hagyományosan a legfinomabb rizottókat készítik.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 13 - 16 perc
2.300 Ft
Raktáron

A Venere egész szemű rizs, mely összetéveszthetetlen természetes fekete színű, főzés közben a szantálfa jellegzetes illatát és a frissen sült kenyeret érezzük. Kínából származik, Olaszországban a Po-völgyben termesztik.
 
A "császár tiltott rizsének" nevezik, mivel eredetileg csak ő ehetett belőle, afrodiziákumként. Nagy mennyiségű ásványi anyagot, magnéziumot, foszfort és szelént tartalmaz, melyek egészségünk számára előnyösek.

2.200 Ft
Beszerzés alatt

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acqerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? 
Olvasd el itt >>>

3.900 Ft
Raktáron