Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Marmotecnica

Marmotecnica


A Nuova Marmotecnica több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a konyhai kiegészítők és lakberendezési termékek terén, minden nap dolgozik a hagyomány és a modernitás áthidalásán. A családi vállalkozás Massa Carrara tartományban található, a különleges márvány otthonában, és az innovatív megoldások kutatására és a finomított anyagok felhasználására koncentrál. A gyártást teljesen kézműves módon végzik: a termelés eredményei nemcsak rendkívül szépek és kiváló minőségűek, hanem exkluzív tárgyak is, hiszen mindegyik teljesen egyedi.

Minden részletre nagy figyelmet fordítanak minden olyan tárgynál, amelyet Carrara márvány felhasználásával állítanak elő, felhasználva mester szobrászok együttműködését olyan termékekhez, amelyek nem marad észrevétlenek, mind szépségük, mind pedig hasznosságuk szempontjából. A konyhai kiegészítők a Nuova Marmotecnica filozófiájának emblémái: mozsarak, dobozok,gyümölcstálak, edénytartók, kerek és téglalap alakú felületek, vágódeszkák, sodrófák és még sok más, szakértelemmel, tudással és különös figyelmet előállított tárgyak. Az évek során felhalmozódott tapasztalatokra előnyösek egy olyan szektorban, ahol a tömegtermelés nem károsította a kézműipar abszolút minőségét.

A Nuova Marmotecnica Carrara garantálja a gyönyörű és egyedülálló tárgyakat, amelyekről minden felhasználó tudja és elismeri, hogy a termékek a legmagasabb "Made in Italy" minőséget képviselik.

Rendezés:
Nézet:
Egyszerű, praktikus formájú mozsár eredeti carrarai márványból, fa sodrófával.

Pesto készítéshez, vagy bármilyen fűszernövény őrléséhez.
13.200 Ft
Beszerzés alatt
Egyszerű, praktikus formájú mozsár eredeti carrarai márványból, fa sodrófával.

Pesto készítéshez, vagy bármilyen fűszernövény őrléséhez.
15.400 Ft
Beszerzés alatt
Ez a 20 cm átmérőjű márvány mozsár egyedülálló és elegáns, melyet nem csak pesto és mártások készítésére, hanem a konyha díszítésére is használhatunk.

3-4 személyre való mennyiségű pestot készíthetünk a segítségével.

Olasz kézműves termék, tiszta fehér carrarai márványból.

(A mozsár átmérője a fülekkel együtt 26 cm)
20.500 Ft
Beszerzés alatt
A Marmotecnica sodrófája kézműves olasz termék, tiszta fehér carrarai márványból.
A fa sodrófa tartó NEM a csomagolás tartozéka.
26.600 Ft
Beszerzés alatt