Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0
Itt jársz éppen: >

Luccini

MOSTARDA LUCCINI | MOSTARDA CREMONESE
 

A 2000-ben Diego Luccini által alapított cég a mai napig családi vállalkozásként működik. A gyümölcsmustárok az anya, Caterina receptje szerint készülnek, melyeket saját éttermükben is nap mint nap felszolgálnak. A 2003-as bővüléssel létrehoztak egy kis gyárat, amelynek köszönhetően már nem csak saját használatra, hanem a kereskedelmi forgalomnak is készítenek termékeket.

Gyümölcs, zöldség, barna cukor és mustármag. Egyszerű összetevők. Pontosan ugyanazok, amelyek 500 év után továbbra is megtalálhatóak a Luccini laboratóriumban, ahol szenvedéllyel folytatják a hagyományokat, termékeiket továbbra is szigorúan kézzel készítik, biztosítva azok minőségét és hitelességét.

A gyümölcs néhány percig a cukorral együtt tartályban fő, amellyel megkezdődik a kandírozási folyamat; a gyümölcsdarabokat naponta rácson dekantálják, eltávolítva az erősen koncentrált folyadékot. A recept egyszerű, a szükséges idő nem rövid ... Ez a fázis akkor fejeződik be, amikor a termék körülbelül 70 fokos cukortartalmat ért el. Az utolsó pillanat a legkényesebb. Ekkor adják hozzá a természetes tartósítószert, a hagyományos ízt: a mustár esszenciát.

Az edényeket ezután megtöltik és csomagolják, ezek után készen állnak arra, hogy egy jó tányér főtt vagy sült hús, vagy sajtok mellett tökéletes ízharmóniát alkossanak.

A Luccini garancia a tökéletes gyümölcsmustárra.
 

Rendezés:
Nézet:
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A klasszikus mustár leginkább hagyományos ételekhez illik: vegyes főtt vagy sült húsételek, parmezán, érlelt sajtok.

Összetevők: körte, ananász, kajszibarack, őszibarack, cédrus, narancs, citrom (66% gyümölcs), nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.200 Ft
Raktáron
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A paradicsom mustárt grillezett húsokhoz, quiche-hez, mozzarella, taleggio, pecorino és fontina sajthoz ajánljuk.

Összetevők: paradicsom 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.900 Ft
Beszerzés alatt
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A paradicsom mustárt grillezett húsokhoz, quiche-hez, mozzarella, taleggio, pecorino és fontina sajthoz ajánljuk.

Összetevők: paradicsom 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.400 Ft
Raktáron
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A füge mustárt érlelt sajtokhoz, pl. gorgonzola, roquefort, stilton ajánljuk.

Összetevők: füge 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.800 Ft
Beszerzés alatt
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A füge mustárt érlelt sajtokhoz, pl. gorgonzola, roquefort, stilton ajánljuk.

Összetevők: füge 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.300 Ft
Beszerzés alatt
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt főtt húsokhoz, robiola sajthoz, ricottához, jégkrémekhez ajánljuk.

Összetevők: cseresznye 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.900 Ft
Beszerzés alatt
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt főtt húsokhoz, robiola sajthoz, ricottához, jégkrémekhez ajánljuk.

Összetevők: cseresznye 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.400 Ft
Raktáron
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt marhahúshoz, sajtokhoz ajánljuk.

Összetevők: vöröshagyma 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.900 Ft
Raktáron
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A cseresznye mustárt marhahúshoz, sajtokhoz ajánljuk.

Összetevők: vöröshagyma 66%, nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.400 Ft
Raktáron
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A déligyümölcs mustárt ricottához, mascarponéhoz, étcsokoládéhoz ajánljuk.

Összetevők: narancs, citrom, mandarin (gyümölcs 66%), nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

1.800 Ft
Beszerzés alatt
A hagyományos Cremona-i recept alapján készült gyümölcsmustár egyszerű és valódi összetevőkből készül, kézműves eljárással, amely időt és türelmet igényel: a gyümölcsöt pár percig cukorral főzik, majd tartályokba helyezik, ahol dekantálják; kandírozott állapotában kerül hozzá a mustár esszencia.

A déligyümölcs mustárt ricottához, mascarponéhoz, étcsokoládéhoz ajánljuk.

Összetevők: narancs, citrom, mandarin (gyümölcs 66%), nádcukor, víz, citromlé, természetes mustár aroma (nyomokban zellert tartalmazhat)

3.300 Ft
Raktáron