Lekvár
Puha és krémes, pirítósra kenve tökéletes reggeli egy jó kávé mellett.
Kifinomult megoldás kecskesajt mellé. Készíthetünk vele desszerteket, puha muffinokat, croissant-okat.
A kaktuszfüge, vagy más néven indiai füge, vagy tüskés körte Szicília egyik esszenciális szimbóluma. Egy új világ gyümölcse, Mexikóból származik és valószínűleg spanyol felfedezők hozták Európába. C-vitaminban gazdag, húsa szaftos és mivel a meleg éghajlaton érzi jól magát, Szicília tökéletes a termesztéshez.
A lekvár íze frissítő és édes, színe világos, emlékeztet a nyárra. Nagyon finom egy szelet pirítóssal, vagy készíts belőle desszerteket.
Enyhén kesernyés, kellemesen savanykás ízvilágú lekvár a sorrento-i citrom összetéveszthetetlen aromájával.
Mihez ajánljuk? Kalács, panettone, frissen sült croissant.
Ízletes, konzisztens lekvár, mely ökológiai termesztésű gyümölcsökből készült.
Fényes és élénk színekkel, intenzív aromával rendelkezik, ideális egy friss kenyérhez, kávéhoz reggelire.
Lágy finomsága tökéletes választás érlelt, félig érlelt sajtokhoz. A pirosas narancssárga szín sötét csokoládéval kombinálva különleges desszertet ad.
Az ökológiai termesztésből származó minőségi narancsokból egy konzisztens, minden érzékszervet bizsergető termék jön létre. A keserűnarancs zamata bársonyos és kiegyensúlyozott.
Egy szelet vajjal megkent barna kenyérrel, fekete teával tökéletes reggelit készíthetünk belőle.
Kóstoljuk meg félig érlelt sajtokkal, vagy készítsünk vele desszerteket.
Helyben termesztett vörös peperoncino chili, pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.
Összetevők: bio chili paprika 79%, bio nádcukor 21%
Felbontás után hűtve tárolandó.
Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
A hagyományos recept szerint előállított dzsemek kizárólag a legjobb minőségű olasz gyümölcsöket tartalmazzák, amelyeket a megfelelő érési ponton szüretelnek és nem adnak hozzá semmilyen tartósítószert. Az aroma titka az, hogy az Agrimontana kizárólag a Mauritiusi-szigeteki nádcukrot használja, így a természetes zselatin megfelelő mértékű, ami ízesebb, mint a házi lekvárok, de adalék nélkül. Tisztán csak a gyümölcs színe és íze van bennük.
Az Agrimontana lekvárjai kiváló technikai teljesítményt is biztosítanak: ellenállóak a főzéssel szemben, sokféle cukrászati módon felhasználhatóak és hidegen is kellemes ízt adnak. Tökéletes gyümölcsös tészták, sütemények készítéséhez.
Tökéletesen használható süteményekhez, fagylalt dekorációként, kelt tésztákhoz. A szirup szintén felhasználható.
A hagyományos recept szerint előállított dzsemek kizárólag a legjobb minőségű olasz gyümölcsöket tartalmazzák, amelyeket a megfelelő érési ponton szüretelnek és nem adnak hozzá semmilyen tartósítószert. Az aroma titka az, hogy az Agrimontana kizárólag a Mauritiusi-szigeteki nádcukrot használja, így a természetes zselatin megfelelő mértékű, ami ízesebb, mint a házi lekvárok, de adalék nélkül. Tisztán csak a gyümölcs színe és íze van bennük.
Az Agrimontana lekvárjai kiváló technikai teljesítményt is biztosítanak: ellenállóak a főzéssel szemben, sokféle cukrászati módon felhasználhatóak és hidegen is kellemes ízt adnak. Tökéletes gyümölcsös tészták, sütemények készítéséhez.
A hagyományos recept szerint előállított dzsemek kizárólag a legjobb minőségű olasz gyümölcsöket tartalmazzák, amelyeket a megfelelő érési ponton szüretelnek és nem adnak hozzá semmilyen tartósítószert. Az aroma titka az, hogy az Agrimontana kizárólag a Mauritiusi-szigeteki nádcukrot használja, így a természetes zselatin megfelelő mértékű, ami ízesebb, mint a házi lekvárok, de adalék nélkül. Tisztán csak a gyümölcs színe és íze van bennük.
Az Agrimontana lekvárjai kiváló technikai teljesítményt is biztosítanak: ellenállóak a főzéssel szemben, sokféle cukrászati módon felhasználhatóak és hidegen is kellemes ízt adnak. Tökéletes gyümölcsös tészták, sütemények készítéséhez.
A hagyományos recept szerint előállított dzsemek kizárólag a legjobb minőségű olasz gyümölcsöket tartalmazzák, amelyeket a megfelelő érési ponton szüretelnek és nem adnak hozzá semmilyen tartósítószert. Az aroma titka az, hogy az Agrimontana kizárólag a Mauritiusi-szigeteki nádcukrot használja, így a természetes zselatin megfelelő mértékű, ami ízesebb, mint a házi lekvárok, de adalék nélkül. Tisztán csak a gyümölcs színe és íze van bennük.
Az Agrimontana lekvárjai kiváló technikai teljesítményt is biztosítanak: ellenállóak a főzéssel szemben, sokféle cukrászati módon felhasználhatóak és hidegen is kellemes ízt adnak. Tökéletes gyümölcsös tészták, sütemények készítéséhez.