Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

La Nicchia

Képtalálat a következőre: „la nicchia logo”

A La Nicchia kapribogyó az Olaszországhoz tartozó Pantellería sziget jelképe. 1960-ban alapította a céget Antonio Bonomo és Girolamo Giglio. Jelenleg ők az egyetlen olyan cég a szigeten ami egyszerre mezőgazdasági vállalat, kapribogyó termelő és kézműves labor, és amely tiszteletben tartja a környezetét és a helyi kultúrát egyaránt.

A "La Nicchia" szó szerint a "The Niche" szimbolizálja a terület értékét egy kép és egy név által, amely szem előtt tartja, hogy valamit óvatosan és elkötelezetten meg kell őrizni.
A La Nicchia nemcsak a sziget jellegzetes termékeit kínálja, hanem a legjobb nyersanyagokat is innen választja ki a lehető legegyszerűbb módszerek segítségével, feldolgozza és tiszteletben tartja egyediségüket.


Rendezés:
Nézet:

Pantelleria szigetéről származó aprószemű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

2.500 Ft
Raktáron

Pantelleria szigetéről származó aprószemű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

4.200 Ft
Raktáron

Pantelleria szigetéről származó közepes méretű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

2.200 Ft
Raktáron

Pantelleria szigetéről származó közepes méretű kapribogyó tengeri sóban tartósítva. Jellegzetes színével a pantelleria-i kapribogyó kitűnik a többi közül, valamint tömörebb és intenzívebb ízű. A tengeri sónak köszönhetően állaga és íze nem változik az idő múlásával.

Használj apró kapribogyókat halak és vörös vagy fehér húsételek ízesítéséhez, nagyméretű kapribogyót paradicsomszósz ízesítésére vagy krémes szószok és pástétom készítéséhez. A közepes méretű kapribogyó megfelelő mind ízesítéshez, mind díszítéshez is.

Használat előtt a só leöblítése szükséges.

Összetevők: kapribogyó (80%), tengeri só

11.000 Ft
Raktáron

Fogyasztásra kész, aprószemű kapribogyók, amelyek megõrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

Első szüretből származó válogatott kapribogyó szemekből készül, amelyeket először borecetbe áztatnak, majd kiszárítanak és később extra szűz olívaolajban tartósítanak.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

2.600 Ft
Raktáron

Fogyasztásra kész, aprószemű kapribogyók, amelyek megõrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

Első szüretből származó válogatott kapribogyó szemekből készül, amelyeket először borecetbe áztatnak, majd kiszárítanak és később extra szűz olívaolajban tartósítanak.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

4.900 Ft
Raktáron

Fogyasztásra kész, aprószemű kapribogyók, amelyek megõrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

Első szüretből származó válogatott kapribogyó szemekből készül, amelyeket először borecetbe áztatnak, majd kiszárítanak és később extra szűz olívaolajban tartósítanak.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

14.500 Ft
Raktáron

Fogyasztásra kész kaprigyümölcsök, amelyek megőrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

A kaprigyümölcs, azaz olaszul cucunci az elvirágzás után marad és tartalmazza a magokat. Nagyobb és pépesebb mint a normális kapribogyó, extra szűz olívaolajban tartósítják.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

5.200 Ft
Raktáron

Fogyasztásra kész kaprigyümölcsök, amelyek megőrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

A kaprigyümölcs, azaz olaszul cucunci az elvirágzás után marad és tartalmazza a magokat. Nagyobb és pépesebb mint a normális kapribogyó, extra szűz olívaolajban tartósítják.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

16.900 Ft
Raktáron

Nagyméretű, erőteljes illatú kapribogyókat napfényben és dehidratálóban szárítanak, majd megőrlik és átszitálják. Eredménye egy finom aromás és illatos por, amit forró vagy hideg ételekben "mágikus" ízfokozóként használnak (ott van, de nem látod). Hal- és húsételekhez, salátákhoz, levesekhez és rizottókhoz.

Összetevők: kapribogyó (100%)

Egységár: 104.000 Ft/kg

5.200 Ft
Raktáron

A gondosan válogatott kapribogyó levelek kemények és ropogósak, éppen a megfelelő egyensúlyban vannak meg bennük a savanykás és aromás illatok és a kellemes csípősség. Nagyszerűen mutatnak a tányéron és jó ízűek. Ideális az összes hal- és húsétel, valamint nyers és főtt zöldségek ízesítésére és díszítésre.

Összetevők: kaprilevél (41%), extraszűz olívaolaj
 

4.900 Ft
Beszerzés alatt

A gondosan válogatott kapribogyó levelek kemények és ropogósak, éppen a megfelelő egyensúlyban vannak meg bennük a savanykás és aromás illatok és a kellemes csípősség. Nagyszerűen mutatnak a tányéron és jó ízűek. Ideális az összes hal- és húsétel, valamint nyers és főtt zöldségek ízesítésére és díszítésre.

Összetevők: kaprilevél (41%), extraszűz olívaolaj

15.900 Ft
Beszerzés alatt

Rendkívül illatos és gazdag ízű. Ezt az oreganot Pantelleria szigetén termesztik, szedik és szárítják. Tartalmazza mindazokat a jegyeket, amelyek a szigetet is egyedülállóvá teszi: a föld, a napsütés, a levegő és a tenger együttes hatását, amely ebben a fűszerben is remekül érezhető.

Összetevők: oregano (100%)

1.500 Ft
Raktáron