Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü

La Maiella Gluténmentes fusilli, 500g

Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten
Készítette: Pastifico Maiella

A gyerekek egyik nagy kedvence gluténmentes változatban, formájának köszönhetően kiválóan felveszi a krémesebb mártásokat.

Összetétel: kukoricaliszt, rizsliszt, kukoricakeményítő, víz.

Főzési idő (al dente): 8 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos ragu, tejszínes mártások, hideg tésztasaláták

További információk

Egységár 3800 Ft/kg
Kiszerelés 500 g
Származási ország Olaszország
Származási hely Abruzzo
Liszt fajta Gluténmentes
Főzési idő 8 perc
Tojástartalom Tojás nélkül
Méretcsoport Rövid
Energia 335Kcal
Zsír 1.5g / 100g
- amelyből telített zsírsavak 0g / 100g
Szénhidrát 73g / 100g
- melyből cukor 0g / 100g
Rost 0g / 100g
Fehérje 13g / 100g
0g / 100g

Tudnivalók

Főzési tippek

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Videó