Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

La Maiella Gluténmentes fusilli, 454g

Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten
Készítette: Pastifico Maiella

A gyerekek egyik nagy kedvence gluténmentes változatban, formájának köszönhetően kiválóan felveszi a krémesebb mártásokat.

Összetétel: kukoricaliszt, rizsliszt, kukoricakeményítő, víz.

Főzési idő (al dente): 5 perc

Javaslat: főzze 4 percig, majd pihentesse 3 percig!



Mihez ajánljuk?
Húsos ragu, tejszínes mártások, hideg tésztasaláták

További információk

Egységár 4185 Ft/kg
Kiszerelés 454 g
Származási ország Olaszország
Származási hely Abruzzo
Liszt fajta Gluténmentes
Főzési idő 5 perc
Tojástartalom Tojás nélkül
Méretcsoport Rövid

Tudnivalók

Főzési tippek

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Videó