Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

#ANDRÁTUTTOBENE

#ANDRÁTUTTOBENE

Giuseppe
2020. 03. 16. 06:20:00
#ANDRÁTUTTOBENE


...Mi csak egy kis olasz élelmiszerbolt vagyunk, egy apró csepp a tengerben. Sokan, jómagam is, azt gondoltuk, hogy egy nehezebb influenza előtt állunk, elég lesz odafigyelni, vigyázni. Tévedtünk.
Már múlt héten elkezdtük mi is a készültségi szintet emelni...

Szülőhazám éppen a második világháború utáni legnagyobb válságát éli. Figyelnünk kell, milyen fejlemények vannak/lesznek a már válságban lévő országokban, mert mutatják, hogy mire lehet számítani itthon is.
Mi csak egy kis olasz élelmiszerbolt vagyunk, egy apró csepp a tengerben. Sokan, jómagam is, azt gondoltuk, hogy egy nehezebb influenza előtt állunk, elég lesz odafigyelni, vigyázni. Tévedtünk.
Már múlt héten elkezdtük mi is a készültségi szintet emelni. Eddig is sokat szellőztettünk, még többet fertőtlenítettünk, mániákusan mostunk kezet.
Most pedig tovább léptünk.

Szeretnénk megkérni mindenkit hogy:

- mielőtt felénk indulnátok, nézzétek meg Facebook oldalunkat: ha valami változik nálunk, azonnal ki fogjuk írni

- kopogjatok az ajtónál, ha csukva lesz. Belépve pedig nyugodtan maradhat nyitva az ajtó.

A bolt beltéri kiszolgálását fel kell függesztenünk abban a formában, ahogy eddig alkalmaztuk/ismertük.
Hétfőtől az ajtóban adjuk át az árut. A helyiség adottságai nem engednek mást. Ki fogjuk próbálni és majd a tapasztalatok alapján meglátjuk, járható-e ez az út, és meddig.

- AZ INTERNET VÁSÁRLÁS ÉS A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ZAVARTALANUL MŰKÖDNEK!

- webshopon keresztül rendeljetek és kártyával vagy átutalással fizessetek, hogy velünk vagy a futárral való találkozás rövid legyen, kockázat- és készpénzmentes

- ha egy terméknél beszerzés alatt készletállapot jelenik meg, kérjetek rá automatikus értesítést, és kapni fogtok egy emailt, amint újra vásárolható lesz.

- Friss termékeket csak előrendelésre fogunk adni.
Ha kelleni fog 10 dkg sonka, vagy 20 deka parmigiano reggiano, azt előre összekészítjük

- bármilyen információra lenne szükség: hívjatok fel bizalommal! +36205674222
Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, mindenkit vissza fogunk hívni!

- a kinti tapasztalat azt mutatja, hogy a legjobban veszélyeztetett korcsoport az időseké. Ezért mindenképp próbáljuk meg elérni, hogy aki 60 fölött van, ne kelljen a városban mászkálnia. De ha mégis kell, akkor a lehető legrövidebb időre legyen zárt térben, más emberekkel. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a nagyszülőket ne bízzák meg a vásárlásokkal se nálunk, se máshol!!!

Gondolkodunk egy környékbeli (VI. VII. kerület, de akár egy terjedelmesebb belvárosi) aznapi házhoz szállításban, ha lesz rá igény. Ezt majd a rendeletektől is fog függni, mit szabad majd csinálni és mit nem. Addig is a fentiek alapján fogunk működni.

Természetesen nyitott vagyok konstruktív véleményekre és örülök, ha bárkinek tudunk segíteni.
Sok egészséget és erőt kívánunk mindenkinek.

Giuseppe, Kinga, Zita

Tartalomhoz tartozó címkék: Híreink