Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü

Gourmet ajándékok

Rendezés:
Nézet:
Nem tudod eldönteni, mit vegyél? Szerezz örömet szeretteidnek ezzel a szépséges Buono! ajándékutalvánnyal, mely minden alkalomra kitűnő ajándék családtagoknak, barátoknak.

Az utalvány 1.000 Ft-os egységenként, tetszőleges címletekben kapható és a buono.hu weboldalon történő online, illetve a Buono! Olívaolaj- és tésztaszaküzletben történő személyes vásárlás során használható fel bármely, a webáruházban és az üzletben található termékre a vásárlástól számított fél éven belül.
A felhasználásra minimum kosárérték és regisztrációs kötelezettség nincs. Az utalvány értékéből készpénz nem adható vissza és készpénzre nem váltható.

Kérjük, hogy a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy milyen címletekben szeretnéd megvásárolni az utalvány(oka)t.


Az utalvány megvásárlása történhet személyes vagy csomagpontos átvétellel, vagy házhoz szállítással is.
1.000 Ft
✓ Készleten
Precízen, kézzel készített és festett kerámiatál, melynek minden darabja egyedi.
Karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje.

Tökéletes ajándék, válassz mellé hozzá illő
olívaolajat is kézzel festett kerámiaüvegben:
2.600 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo illatos, organikus, ropogós tarallini kekszét általában aperitifek mellé fogyasztják.

Alapanyagai a ősi Alta Muglia Parkot körülölelő területről, Puglia-ból származnak. A felhasznált extraszűz olívaolajat a Coratina fajtájú olajbogyók adják, amelyeket a történelmi DeCarlo olajmalomban zúznak össze.
A tarallinit csak durum búzadara, fehérbor, olívaolaj és só felhasználásával készítik. A DeCarlo sem pálmaolajat, sem élesztőt nem használ, a bor nem tartalmaz szulfitokat.

Ez a könnyű olasz csemege tökéletes választás articsóka, olajbogyó és paradicsom mellé.

1.700 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo termékek a legjobb minőségű alapanyagokból és saját extraszűz olívaolajuk felhasználásával készülnek. Dél-Olaszországban hagyományosan az orecchiette tésztával készítik a Cime di Rapa-t. A brokkolivirág kiváló előételekhez, tésztákhoz vagy akár pizzához is. 

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

2.000 Ft
✓ Készleten
Tonda Gentile delle Langhe fajtájú, igazi Piemonti mogyoró IGP.

A piemonti mogyorót a világ legjobb mogyorójának tartják. Híres kiváló minőségéről, hosszan megőrzi szavatosságát és íze pörkölés után is megmarad.
A piemonti mogyoró, amely más olasz és külföldi fajtáiból kiemelkedik magas (mintegy 70% -os) olajtartalma miatt, kifinomult és minőségi ételnek bizonyul, amely képes megfelelni nemcsak az íz igényének, hanem az élelmiszerek táplálkozási és egészségügyi szempontjaival kapcsolatos egyre figyelmesebb fogyasztó igényeinek is.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
2.800 Ft
✓ Készleten

Ezzel a pengével gyümölcsöt, zöldséget, kemény sajtot reszelhetünk széles körben.

  • Csúszásmentes vég a stabilitásért
  • Védőtok
  • Anyaga: 18/8 (300 szériás) rozsdamentes acél reszelő penge és US certifikációs diófa nyél
  • Penge az USA-ban készült
  • Mosogatógépben NEM mosható!
  • Különleges minőségű reszelő, ezért különleges törődést igényel!

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a sajt, vaj, stb, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

12.490 Ft
✓ Készleten

A bort adó szőlő Costigliole d'Asti és Bricco di Neive, valamint Mango más szőlőültetvényeiről származik.
Az alkoholos- és az azt követő második erjesztés, valamint a tartályban történő préselés adja a bor finom gyöngyözését és az azt kísérő klasszikus, virágos és gyümölcsös aromagazdagságot. Kóstolva a lilaakác, bodza, boscolo körte és narancshéj zamatai köszönnek vissza.
Az olasz karácsonyi kalács, a Panettone és a Moscato az egyik legkiválóbb ételpárosítás, azonban aki – gasztronómiai értelemben – egy kis flörtre vágyik, feltétlenül próbálja ki a bort Belon osztrigával is. Az osztriga jellegzetes édes zamata tökéletesen illeszkedik a bor gyümölcsös lágyságához.

Tökéletes önmagában, aperitifként, illetve jól illenek hozzá a friss gyümölcsök, gyümölcs sorbetek, friss sajtok, tésztafélék és a panettone.

5°C-ra hűtve fogyasszuk!

3.900 Ft
✓ Készleten

Az articsóka egy különösen értékes zöldség, amelyet főként Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban használnak, a Földközi-tenger medencéjén kívüli országokban szinte ismeretlen. A rostokban, ásványi sókban és egyéb jótékony hatású összetevőkben gazdag zöldséget fogyasztás előtt hőkezelésnek kell alávetni. Kiváló köretként, rizottóba, tésztaételekhez, vagy szószként is.

Összetevők: articsóka 61%, extraszűz olívaolaj 38%, borecet, petrezselyem, csípős paprika, só.
Természetes szulfitokat tartalmaz.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

3.900 Ft
✓ Készleten

A Venere egész szemű rizs, mely összetéveszthetetlen természetes fekete színű, főzés közben a szantálfa jellegzetes illatát és a frissen sült kenyeret érezzük. Kínából származik, Olaszországban a Po-völgyben termesztik.
 
A "császár tiltott rizsének" nevezik, mivel eredetileg csak ő ehetett belőle, afrodiziákumként. Nagy mennyiségű ásványi anyagot, magnéziumot, foszfort és szelént tartalmaz, melyek egészségünk számára előnyösek.

Javasolt főzési idő: 40-45 perc

2.200 Ft
✓ Készleten

Fogyasztásra kész kaprigyümölcsök, amelyek megőrzik roppanós állagukat annak ellenére, hogy olajban tartják õket. Ideális rizses salátákra és sült vagy grillezett halak ízesítésére, előételként pirítóshoz tálalva.

A kaprigyümölcs, azaz olaszul cucunci az elvirágzás után marad és tartalmazza a magokat. Nagyobb és pépesebb mint a normális kapribogyó, extra szűz olívaolajban tartósítják.

Összetevők: kapribogyó (55%), extra szűz olívaolaj

5.200 Ft
✓ Készleten

Liguriai Taggiasca olívabogyó extraszűz olívaolajban eltéve, gyógynövényekkel ízesítve.
Tökéletesen illik paradicsomos ételekhez, rizshez, salátákhoz és mártásokhoz, vagy előételként is fogyaszthatjuk.

Felbontott állapotban olajjal elfedve tartsuk hűtőszekrényben, pár napon belül fogyasszuk el.

Összetevők: magozott Taggiasca olívabogyó (62%), extraszűz olívaolaj (35%), só, természetes aromák, savanyítószer (citromsav).
Annak ellenére, hogy az előállítási folyamatban a lehető legnagyobb gondossággal járnak el, mag előfordulhat a termékben.

6.900 Ft
✓ Készleten

Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acqerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.

Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!

Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"

Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? 
Olvasd el itt >>>

3.900 Ft
✓ Készleten
Egy hosszú séta. Nemes és lassú. 12 év alatt a saját Trebbiano és Lambrusco szőlők más-más fahordókba kerültek, amelyek határozott, különböző tulajdonságokkal rendelkeznek.

Minden cseppje egy sokk, egy izgalom. Kóstolni. Megosztani másokkal is.
20.000 Ft
✓ Készleten

Pirítóshoz, előételekhez kiváló kiegészítő, kiemeli és egyben tovább fűszerezi az ételek ízét.

Összetevők: csiperke gomba 75%, fekete szarvasgomba 10%, extraszűz olívaolaj 10%, kenyérmorzsa 5%, só, szarvasgomba aroma

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

3.500 Ft
✓ Készleten
Saját Trebbiano és Lambrusco szőlőből. Különböző értékes fahordókban érlelődik. Nincs más összetevő. Csak az idő. Várakozás. Legalább 25 év nyugalomban, csendben, a legtisztább örömről meditálva. .
33.000 Ft
✓ Készleten

Tökéletes ajándék! Minőségi olívaolaj precízen, kézzel festett kerámia üvegben, melynek karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje. Tökéletes csomagolás, mely ugyanolyan gondossággal készült, mint a benne lévő tartalom.

És az olaj, amelyet tartalmaz:

A finom és kiegyensúlyozott Il Classico, a DeCarlo díjnyertes olaja. Az Ogliarola és Coratina fajta olívákat a szüretet követő 24 órán belül préselik.
Ideális bármilyen étel fűszerezésére anélkül, hogy megváltoztatná a benne lévő alapanyagok előnyös tulajdonságait. Ajánljuk főtt vagy sült halakhoz és húsokhoz, sőt, savanyú káposztához is!

Válassz hozzáillő kézzel készített és festett kerámia kínálótálat:

3.100 Ft
✓ Készleten
Tökéletes ajándék! Minőségi olívaolaj precízen, kézzel festett kerámia üvegben, melynek karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje. Tökéletes csomagolás, mely ugyanolyan gondossággal készült, mint a benne lévő tartalom.

És az olaj, amelyet tartalmaz:

A finom és kiegyensúlyozott Il Classico, a DeCarlo díjnyertes olaja. Az Ogliarola és Coratina fajta olívákat a szüretet követő 24 órán belül préselik.
Ideális bármilyen étel fűszerezésére anélkül, hogy megváltoztatná a benne lévő alapanyagok előnyös tulajdonságait. Ajánljuk főtt vagy sült halakhoz és húsokhoz, sőt, savanyú káposztához is!

Válassz hozzáillő kézzel készített és festett kerámia kínálótálat:
6.100 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

4.200 Ft
✓ Készleten
Tradicionális nápolyi stílusú olajkiöntő ónozott rézből.
  • A régi világokat idézi, elegáns
  • Időtálló anyagból készült
  • 100% -os tisztaságú ónnal, kézzel ónozva
  • "Made in Italy" a professzionális használathoz
  • Az olajat nagy pontossággal önthetjük az ételre
9.900 Ft
✓ Készleten
Semmi sem változott a kézi készítésű Fusilli előkészítésében az elmúlt négyszáz évben! A "fusillare" még mindig ugyanúgy tekerik egy kötőtűre a tésztát, és az alkar mozgatásával megteremtik az alakot, ami jellemzi ezt a tésztát, így minden egyes fusilli szál egyedi. A nagymamánál töltött vasárnapi ebédnél szolgálnak fel nekünk ilyet...

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Cappelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 25 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos raguk, tengeri halas mártások.
3.500 Ft
✓ Készleten