x
Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü
Itt jársz éppen: > >

Prosecco

Rendezés:
Nézet:
A szőlőszemek finom préselésével készült fehérbort Charmat - rövid technológiával pezsgősítik.
Friss, harmonikus, gyümölcsös prosecco, melynek színe halvány szalmasárga zöld árnyalattal. Illata gyümölcsös, zöldalmára emlékeztet. Íze száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé.

6-8°C-ra hűtve fogyasszuk!
2.900 Ft
✓ Készleten
A szőlőszemek finom préselésével készült fehérbort Charmat - rövid technológiával pezsgősítik.
Friss, harmonikus, gyümölcsös prosecco, melynek színe halvány szalmasárga zöld árnyalattal. Illata gyümölcsös, zöldalmára emlékeztet. Íze száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé.

6-8°C-ra hűtve fogyasszuk!
3.700 Ft
✓ Készleten


IWSC 2017 - Kiemelkedő ezüstérem

"Szalmasárga színű krémes és vastag hab, rugalmas és tartós, akárcsak az élénk buborékcsíkok, amelyek első pillantásra még az első szippantás vagy korty előtt is megkönnyítik és élvezetessé teszik ezt a proseccot. Amilyen friss és illatos az orrnak, olyan a szájban is. Könnyedén virágos, szelíd friss, tiszta és bájos ízek, diszkrét eleganciával.
Ez csak a kezdet"

A gyümölcsöket a szüret előtt körülbelül 2 héttel megmetszik. Ez az úgynevezett kettős érlelés, mert a cukrok koncentrációjának növekedéséből fakadó érés mellett a szőlő szerves savainak levegőzése is bekövetkezik, így a gyümölcs nagyon intenzív ízű, édes és savanyú is egyben. A szüret a szőlő technológiai érettségének elérésekor történik.

Kén-dioxid felhasználás nélkül, innovatív technológiával készül ez a prosecco. Ehhez egy egyedülálló technológiát alkalmaznak, a mustból közvetlenül jön létre a habzóbor, mely lehetővé teszi a szulfitok hihetetlenül alacsony százalékos arányának elérését.

A buborékok nagyon finomak, a hab sima és nagyszerű. Illata gyümölcsös, a körtére emlékeztet, zöld és virágos hatással. Íze száraz, lágy és enyhén savas.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé, különösen illik osztrigához és kagylókhoz.

8°C-ra hűtve fogyasszuk!

4.100 Ft
✓ Készleten

A "Colle Baio" név a földdarabból származik, ahol szőlő ehhez a különleges borhoz terem. Régen egy gróf tulajdonában volt a föld. A legtöbb lova Baio fajta volt, barna és fekete "kabáttal".

Organikus termelésből származik. A szőlőt a "vigaggio in vigna" módszerrel gyűjtik össze (szó szerint a "szőlőültetvényben"): ugyanabban a szőlőültetvényben a Prosecco Superiore DOCG klasszikus keverékének szőlőfajtáit is termesztik. A szüret során az összes fajtát egybe gyűjtik, hogy közvetlenül a szőlőültetvényben hozzák létre a "keveréket".

A feldolgozás külön történik az Il Colle által gyártott bármely más bortól. A szőlőszemeket lágyan összepréselve fehérbort készítenek, majd Charmat módszerrel pezsgősítik.

A pezsgése finom és tartós. Illata aromás és jellegzetesen gyümölcsös, amely almára, banánra, egzotikus gyümölcsökre emlékeztet, őszibarack és sárga rózsa hatással. Íze elegáns, friss, száraz, könnyű, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé, könnyű előételekhez és fehér húsokhoz. A nap minden órájában és minden boldog pillanatában ünnepelhetünk vele.

6°C-ra hűtve fogyasszuk!

4.800 Ft
✓ Készleten