Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Vörösborok

Rendezés:
Nézet:

San Marzano, Salento, Puglia. A terület kb. 100 méterrel a tengerszint felett található; magas átlaghőmérséklet és közepes-alacsony csapadékmennyiség jellemzi. A puha talajréteg agyagos, eléggé vékony és sziklás.

Mély bíborvörös szín ibolyás tükröződéssel; intenzív-, szilvás, cseresznyés, fűszeres illatú bor fűszeres, rozmaringos és vaníliás zamatokkal. Lágy és kiegyensúlyozott, testes, könnyen iható.

Kitűnő választás sós első fogásokhoz, vörös húsokhoz, vadételekhez és érett sajtokhoz.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.

2.800 Ft
✓ Készleten

Minimum fél évig francia barrique tölgyfahordóban érlelt, intenzív sötétvörös színű vörösbor. Illata a sötét gyümölcsökre, érett cseresznyére és csokoládéra emlékeztet. Íze kerek, puha, a tanninok és a savasság közt tökéletes az egyensúly.
Tölgyfahordóban érle

Vörös húsokhoz, sajtokhoz, hidegtálak mellé ajánlott ajánljuk.

15-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

 

3.600 Ft
✓ Készleten

San Marzano, Salento, Puglia. A terület kb. 100 méterrel a tengerszint felett található; magas átlaghőmérséklet és közepes-alacsony csapadékmennyiség jellemzi. A puha talajréteg agyagos, eléggé vékony és sziklás.

Rubinvörös szín ibolyás tükröződéssel. Cseresznyére és szilvára emlékeztető gazdag aroma szép kakaós és vaníliás ízjegyekkel. Bársonyos szerkezetű bor, melyet a Primitivo szőlő tesz még kifinomultabbá hosszú édes lecsengéssel.

Sós első fogásokhoz, fűszeres bárány és vadhúsokhoz, valamint kemény sajtokhoz ajánljuk.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.

4.300 Ft
✓ Készleten

Rubinvörös száraz bor. Cseresznyés, friss és alkoholos illat. Szilva és likőr aromák, fűszeres illatok, bors és fahéj jegyei. Elegáns, jól kiegyensúlyozott, bársonyos ízvilággal rendelkezik.

Vörös és fehér húsokhoz egyaránt tökéletes, roston sült szárnyasokhoz, közepesen érett sajtokhoz ajánlott.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.

4.600 Ft
✓ Készleten

A legjobb termőhelyeken termett szőlőből, acéltartályokban fermentálva, majd 5000 literes tölgyfa barrique hordókban érlelve készül ez a bor.
Sötétvörös színű, fűszeres aromája szilvára és kakaóra emlékeztet, gyümölcsös jegyekkel. Testes, kiválóan tanninos, harmonikus.

Marha- és vadételekhez ajánljuk, 18°C-ra hűtve.

Szulfitokat tartalmaz.
 

6.400 Ft
✓ Készleten

San Marzano és Sava között elterülő válogatott, nagyon régi dűlők. A talajt nagy részben vörösföld alkotja, finom szerkezetű és általában meszes földalatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére. Ez a d.o.p. "Primitivo di Manduria" központi területe.

Intenzív rubinvörös színű, enyhén fűszeres bor, komplex illattal; szilva és cseresznyelekvár aromával valamint dohány jegyekkel. Testes, lágy, tanninokban gazdag bor, kakaós, kávés és vaníliás lecsengéssel.

Vörös és vadhúsokhoz, valamint sós első fogásokhoz ajánljuk. Igazi meditációs bor.

18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.

7.500 Ft
✓ Készleten

Intenzív rubinvörös színű, enyhén fűszeres bor, komplex illattal; szilva és cseresznyelekvár aromával valamint dohány jegyekkel. Testes, lágy, tanninokban gazdag bor, kakaós, kávés és vaníliás lecsengéssel.

San Marzano és Sava között elterülő válogatott, nagyon régi dűlők. A talajt nagy részben vörösföld alkotja, finom szerkezetű és általában meszes földalatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére. Ez a DOP "Primitivo di M anduria" központi területe.
Az előrehaladott érési állapotban lévő szőlőfürtöket szeptember második felében, kézzel szüretelték. Héjon áztatás: a szőlő 80%-át 18 napig, a maradék 20%-ot pedig 25 napig. Hőmérséklet szabályozott alkoholos fermentáció 24–26°C-on autokton élesztőkkel.
Érlelés: 12 hónapig francia és amerikai fahordókban

Vörös és vadhúsokhoz, valamint sós első fogásokhoz ajánljuk. Igazi meditációs bor.

18°C-ra hűtve fogyasszuk!

9.600 Ft
✓ Készleten

Testes, viszkózus, gazdag vörösbor. Mély, gránátvörös. Intenzív és tartós cseresznye és feketeribizli jegyekkel, gyógynövényekkel, fahéjjal, szegfűszeggel, kakaóval, édesgyökérrel és ásványos ízekkel.
Kiváló az alkohol és a frissesség egyensúlya, bársonyos tanninnal.

Fogyasztását vörös húsokhoz, vadhúsokhoz, érlelt sajtokhoz 18°C-ra hűtve ajánljuk.

Szulfitokat tartalmaz.
 

9.700 Ft
✓ Készleten

A szőlőket szeptember végén, október elején szedik, de a szüret előtt a tőkén megkezdődik a száradás. Ez a szárítási procedúra folytatódik egy kifejezetten erre a célra használt kontrollált hőmérsékletű és páratartalmú helységben 130 és 150 napon keresztül. Ekkor a cukortartalom a szőlőszemekben oly mértékben koncentrálódik, hogy a cukorfok elérheti a 28-30%-ot.

Mély Rubinvörös. Friss és alkoholos meggy illat, jegyei az aszalt szilvának, a fűszereknek, úgymint bors és fahéj. Elegáns, kiegyensúlyozott, bársonyos, ugyanakkor robusztus, a hosszú érlelési folyamatnak köszönhetően, komplex, száraz és testes.

Eredetileg a bor vacsora után ajánlott, de kitűnő kísérője lehet az ízletes vadhúsoknak és érlelt, nagyon pikáns sajtoknak.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.

16.900 Ft
✓ Készleten