Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Akciós termékek

Rendezés:
Nézet:

Ezzel a pengével gyümölcsöt, zöldséget, kemény sajtot reszelhetünk széles körben.

  • Tartós, ultraéles, rozsdamentes acél, szabadalmaztatott rács szerkezetű pengék - amerikai gyártmány
  • Ergonómikusan tervezett, puha tapintású nyél
  • Mosogatógépben mosható
  • Pengevédő burkolat (mosogatógépben nem mosható)
  • Méretek: 26,0 cm x 7,0 cm x 1,5 cm
  • Reszelő felület: 12,0 cm x 5,3 cm

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a sajt, vaj, stb, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

5.990 Ft 4.990 Ft
✓ Készleten

A legfinomabb penge, rengeteg foggal. Kiválóan alkalmas citrusok héjának reszeléséhez, anélkül, hogy elérnénk a héj kesernyés, fehér részét. Ajánljuk fahéj, szerecsendió és szegfűszeg reszeléséhez.

  • Tartós, ultraéles, rozsdamentes acél, szabadalmaztatott rács szerkezetű pengék - amerikai gyártmány
  • Ergonómikusan tervezett, puha tapintású nyél
  • Gumi támaszték a stabilitás érdekében
  • Mosogatógépben mosható
  • Kétfunkciós pengevédő burkolat (mosogatógépben nem mosható)
  • Méretek: 27,6 cm x 7,6 cm x 2,8 cm
  • Reszelő felület: 12 cm x 7 cm

Kétfunkciós, átlátszó műanyag borítás, mely pengevédőként és mérőedényként is használható. Ha a borítást a reszelő aljára helyezzük, felfogja a lereszelt összetevőt. Ezzel egy időben a skála segítségével meg is mérhetjük a lereszelt mennyiséget, ezáltal pontosan csak annyi alapanyagot kell használnunk, amennyire szükségünk van. Kapacitása 250 ml.

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a sajt, vaj, stb, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

7.490 Ft 5.990 Ft
✓ Készleten

A közepes szalag típusú penge két irányú reszelést tesz lehetővé. Ezzel a pengével vékony csíkokat készíthetünk.

Ideális répa, káposzta, burgonya, cukkini, csokoládé és sajt reszeléséhez.

  • Tartós, ultraéles, rozsdamentes acél, szabadalmaztatott rács szerkezetű pengék - amerikai gyártmány
  • Ergonómikusan tervezett, puha tapintású nyél
  • Gumi támaszték a stabilitás érdekében
  • Mosogatógépben mosható
  • Kétfunkciós pengevédő burkolat (mosogatógépben nem mosható)
  • Méretek: 27,6 cm x 7,6 cm x 2,8 cm
  • Reszelő felület: 12 cm x 7 cm

Kétfunkciós, átlátszó műanyag borítás, mely pengevédőként és mérőedényként is használható. Ha a borítást a reszelő aljára helyezzük, felfogja a lereszelt összetevőt. Ezzel egy időben a skála segítségével meg is mérhetjük a lereszelt mennyiséget, ezáltal pontosan csak annyi alapanyagot kell használnunk, amennyire szükségünk van. Kapacitása 250 ml.

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a sajt, vaj, stb, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

  

7.490 Ft 5.990 Ft
✓ Készleten

Az Extra durva pengével vastagabb, durvább csíkokat készíthetünk.

Kiválóan alkalmas répa-, káposzta-, borgonya-, cukkini-, alma-, sajt reszeléséhez.

  • Tartós, ultraéles, rozsdamentes acél, szabadalmaztatott rács szerkezetű pengék - amerikai gyártmány
  • Ergonómikusan tervezett, puha tapintású nyél
  • Gumi támaszték a stabilitás érdekében
  • Mosogatógépben mosható
  • Kétfunkciós pengevédő burkolat (mosogatógépben nem mosható)
  • Méretek: 27,6 cm x 7,6 cm x 2,8 cm
  • Reszelő felület: 12 cm x 7 cm

Kétfunkciós, átlátszó műanyag borítás, mely pengevédőként és mérőedényként is használható. Ha a borítást a reszelő aljára helyezzük, felfogja a lereszelt összetevőt. Ezzel egy időben a skála segítségével meg is mérhetjük a lereszelt mennyiséget, ezáltal pontosan csak annyi alapanyagot kell használnunk, amennyire szükségünk van. Kapacitása 250 ml.

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a sajt, vaj, stb, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

  

7.490 Ft 5.990 Ft
✓ Készleten

Az Extra durva pengével vastagabb, durvább csíkokat készíthetünk.

Kiválóan alkalmas répa, káposzta, borgonya, cukkini, alma, sajt reszeléséhez.

  • Tartós, ultraéles, rozsdamentes acél, szabadalmaztatott rács szerkezetű pengék - amerikai gyártmány
  • Ergonómikusan tervezett, puha tapintású nyél
  • Mosogatógépben mosható
  • Pengevédő burkolat (mosogatógépben nem mosható)
  • Méretek: 26,0 cm x 7,0 cm x 1,5 cm
  • Reszelő felület: 12,0 cm x 5,3 cm

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a sajt, vaj, stb, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

5.990 Ft 4.990 Ft
✓ Készleten

Dagasztó fej elektromos professzionális Imperia tésztagépekhez.

  • 750g liszt kapacitás
  • 250g tojás kapacitás
  • 1kg éttermi minőségű tésztát 5 perc alatt készít el
  • Az erős konstrukció nagy felhasználásra tervezett

A termékre 2 év gyártói garanciát biztosítunk.
Az Imperia tésztagépek hivatalos mintaboltjaként és szervízként is működünk.

 

83.000 Ft 58.100 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/10/2019

A Pastificio Gentile minőségi, kétszer őrölt durumbúzalisztje ökológiai gazdálkodásból származik.
A lisztet tésztakészítés mellett kenyér-, pizza- és édességkészítéshez is használhatjuk.

Tészta: adjunk hozzá vizet és gyúrjuk tésztává
Kenyér: a liszt felhasználásával egyedi ízt érhetünk el
Pizza: ha ropogós pizzatésztát szeretnénk
Édességek: a liszttel különleges ízt adhatunk süteményeinknek

Nyomokban szóját tartalmazhat.

850 Ft 638 Ft
✓ Készleten

Az Imperia La Pastaia Italiana szettben található tésztagép krómozott acélból, Olaszországban készült kivitelezése lehetővé teszi, hogy otthonodban egy olyan tésztagépet használhass, mely tartós és megbízható.

Az alapgéppel 6 féle vastagságúra (max. 140 mm szélességben) nyújthatod a tésztát, a csomaghoz járó vágófejekkel pedig négyféle tészta készíthető: spaghetti, tagliatelle, fettuccine és lasagnette. A szett ezeken felül tartalmaz egy csillag alakú kézi ravioli készítőt sodrófával együtt.

A külön kapható Imperia vágófejek mindegyike csatlakoztatható a géphez, melyekkel a következő tésztafélék készíthetőek: spaghetti, cérnametélt, tagliatelle, trenette, fettuccine, lasagnette, pappardelle, fodros reginette, ravioli és gnocchi.

Az Imperia tésztagép működtetése rendkívül egyszerű és sokoldalú, néhány perc alatt elkészíthetjük a friss házi tésztát, melyet még jobban felgyorsíthatunk a külön megvásárolható motor segítségével.

​A termékre 5 év gyártói garanciát biztosítunk.

Az Imperia tésztagépek hivatalos mintaboltjaként és szervízként is működünk.
 

31.900 Ft 28.700 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 09/05/2021

Közismerten a rétegelt rakott tészták alapanyaga, felhasználása nagyon egyszerű és eredményes.

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.
Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Több év keresés és tesztelés után a Pastificio La Maiella manufaktúrával szerződtünk le, hogy megcsinálják a saját tésztáinkat. Kiváló minőségű durumbúzát, és kizárólag hegyi forrásvizet használnak, a Maiella-hegy lábán található kis üzemükben.
A tésztákat bronz fejeken préselik át, és alacsony hőmérsékleten, nagyon lassú szárítást alkalmaznak. Miközben a nagy ipari cégek teflon fejekkel dolgoznak, és 150 fokon szárítják a tésztát (kb 3 óra alatt kész a termék), egy kis manufaktúra bronz fejeket használ, így érdesebb lesz a tészta felülete, és 40-50 fokon szárít, akár több napon át.

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 6 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos és zöldséges rakott tészták

1.400 Ft 980 Ft
✓ Készleten

A Bormioli Rocco cég Quattro Stagioni dombornyomott mintájú sorozata nem csak befőzéshez, de tároláshoz vagy dekorációhoz is kiváló.

A Bormioli Quattro Stagioni befőttes üvegek különlegessége a fedőben levő tömítés. A szokásosnál rugalmasabb és vastagabb tömítés a levegőt átengedi, de a folyadékot nem. Ennek köszönhetően amikor a befőttes üvegben levő tartalom elkezd hűlni, az üvegben vákuum keletkezik és a fedő teteje behorpad. A fedőt nem szabad erősen ráhúzni, hogy a vákuum kialakulhasson! Ha a befőttes üveg fedele lent marad, akkor sikerrel jártál. Az eltett befőtt, savanyúság hosszú ideig friss marad!

A befőttes üveg felbontása előtt ellenőrizd, hogy a fedő közepe be van-e nyomódva, a kinyitáskor egy pukkanó hang jelzi, hogy az eltett étel légmentesen maradt-e. A fedőket minden egyes használat előtt ellenőrizzük és cseréljük, ha szükséges. A fedőt érdemes kézzel elmosni, hogy a tömítés ne sérüljön. A fedők webáruházunkban külön megvásárolhatók.

Az üvegek jellemzői:

  • mikrohullámú sütőben használható
  • mosogatógépben tisztítható
  • ellenáll a hősokknak
  • ütésálló

                                                                                                             

600 Ft 420 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/10/2019

A Venere egész szemű rizs, mely összetéveszthetetlen természetes fekete színű, főzés közben a szantálfa jellegzetes illatát és a frissen sült kenyeret érezzük. Kínából származik, Olaszországban a Po-völgyben termesztik.
 
A "császár tiltott rizsének" nevezik, mivel eredetileg csak ő ehetett belőle, afrodiziákumként. Nagy mennyiségű ásványi anyagot, magnéziumot, foszfort és szelént tartalmaz, melyek egészségünk számára előnyösek.

Javasolt főzési idő: 40-45 perc

2.200 Ft 1.980 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2019

A szicíliai narancs finom ízvilága áthatja ezt az olívaolajat. A birtok saját malmában zúzzák össze egyszerre a friss olívabogyót és a narancsokat.
Aranysárga színű, meleg narancs illatú olaj, mely ideális nyers halak marinálásához, egzotikus saláták, grillezett halak és nyári tészták és ételek készítéséhez, vadak előkészítéséhez. Természetesen kekszekhez és süteményekhez is bátran felhasználható.
 

5.200 Ft 4.160 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/06/2019

Tökéletes ajándék! Minőségi olívaolaj precízen, kézzel festett kerámia üvegben, melynek karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje. Tökéletes csomagolás, mely ugyanolyan gondossággal készült, mint a benne lévő tartalom.

És az olaj, amelyet tartalmaz:

A finom és kiegyensúlyozott Il Classico, a DeCarlo díjnyertes olaja. Az Ogliarola és Coratina fajta olívákat a szüretet követő 24 órán belül préselik.
Ideális bármilyen étel fűszerezésére anélkül, hogy megváltoztatná a benne lévő alapanyagok előnyös tulajdonságait. Ajánljuk főtt vagy sült halakhoz és húsokhoz, sőt, savanyú káposztához is!

Válassz hozzáillő kézzel készített és festett kerámia kínálótálat:

6.100 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 19/11/2019

A legismertebb olasz tölteni való tészta, kiválóan süthető húsos vagy zöldséges töltelékkel. Ajánlott töltőzsákot használni és amennyiben a mártás/töltelék nem túlzottan szaftos, a cannelloni csöveket előre lehet főzni pár percig.

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.
Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Több év keresés és tesztelés után a Pastificio La Maiella manufaktúrával szerződtünk le, hogy megcsinálják a saját tésztáinkat. Kiváló minőségű durumbúzát, és kizárólag hegyi forrásvizet használnak, a Maiella-hegy lábán található kis üzemükben.
A tésztákat bronz fejeken préselik át, és alacsony hőmérsékleten, nagyon lassú szárítást alkalmaznak. Miközben a nagy ipari cégek teflon fejekkel dolgoznak, és 150 fokon szárítják a tésztát (kb 3 óra alatt kész a termék), egy kis manufaktúra bronz fejeket használ, így érdesebb lesz a tészta felülete, és 40-50 fokon szárít, akár több napon át.

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Töltött, rakott tészták

1.200 Ft 960 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 19/01/2021

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.

Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Több év keresés és tesztelés után a Pastificio La Maiella manufaktúrával szerződtünk le, hogy megcsinálják a saját tésztáinkat. Kiváló minőségű durumbúzát, és kizárólag hegyi forrásvizet használnak, a Maiella-hegy lábán található kis üzemükben.
A tésztákat bronz fejeken préselik át, és alacsony hőmérsékleten, nagyon lassú szárítást alkalmaznak. Miközben a nagy ipari cégek teflon fejekkel dolgoznak, és 150 fokon szárítják a tésztát (kb 3 óra alatt kész a termék), egy kis manufaktúra bronz fejeket használ, így érdesebb lesz a tészta felülete, és 40-50 fokon szárít, akár több napon át.

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Tengeri herkentyűk, halas ragu, töltve rakott tésztának

1.400 Ft 980 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 06/09/2019

Nápolyban a Mafalde egykor "A gazdagok Fettucelle-je" néven volt ismert, majd később savoy-i Mafalda hercegnőnek nevezték és "Mafaldine" nevet kapta. Hosszú, széles, lapos tészta, hullámos szélekkel, amely keskenyebb a lasagna méreténél, de ugyanúgy jól használható gazdag mártásokhoz, darált húsos ételekhez. Ha mártással tálaljuk, akkor a lasagna és a mafalde keverve is használható.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Cappelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 10 perc

Mihez ajánljuk?
Pesto, krémes mártások, darált húsos ragu

1.400 Ft 700 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 12/09/2019

A scialatielli egy téglalap keresztmetszetű, vastag és rövid tészta. Jellemző a modern campania-i konyhára, mivel az Amalfi tengerparton a séfek specialitásaként kínálják, de elterjedt az olyan közeli területeken is, mint Calabria és Basilicata.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Cappelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 17-19 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos ragu, julienne-re vágott zöldségek, padlizsános tészta

1.400 Ft 700 Ft
✓ Készleten