x
Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:

Ezt a chiliszószt az autentikus hazai ízek kedvelői számára készítette a CHABO. Az általuk termelt kiváló minőségű fűszerpaprika, pirosra érett Jalapeno, egy kevés Habanero és a magyar konyha hagyományos fűszereinek fúziójaként jött létre. Bográcsos, szabadtűzön készült ételek, pörköltek, hallevek elengedhetetlen kelléke.

Összetevők: fűszerpaprika, füstölt Jalapeno, habanero, étkezési só, datolya melasz, fűszerek.
Allergén: zeller.

Tárolási feltételek: száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó!

1.500 Ft
✓ Készleten
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durumliszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durumliszt, víz, paradicsom 3%, spenót 2%.
Főzési idő (al dente): 6 perc
1.400 Ft
✓ Készleten

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.700 Ft
Előrendelésre

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

3.100 Ft
Előrendelésre

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

7.500 Ft
Előrendelésre

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, június 18-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.


Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

1.700 Ft
Előrendelésre

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, június 18-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

3.100 Ft
A júniusi száll. elfogyott

Friss pesto-t fogunk hozni egyenesen Genova városból! A termék hűtve kell utazzon, illetve gyártástól számítva 2 hónap a fogyaszthatósági ideje. Így azt a rendszert fogjuk alkalmazni, mint a narancsoknál: előrendelésre lesz kapható.

A rendelést webshopon lehet leadni, tetszőleges mennyiségben, június 18-i határidővel, utána kb. 1 héten belül fog megérkezni, de erről külön fogunk értesítést küldeni.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.
Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.
 

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

7.500 Ft
Előrendelésre

A Ruffino La Solatia és Gretole birtokairól származik a Malvasia és a Trebbiano szőlő, melyekből ez a bor készül. Finom desszertbor, amely gyönyörű borostyán- és mélyarany színű. Kandírozott gyümölcs és méz aromája érezhető, kis narancshéjjal, borssal és fahéjjal fűszerezve. Illatában a szárított sárgabarack, a füge és a mazsola édes jegyei keverednek vaníliával, mézzel és aromás fűszerekkel. Íze hosszasan megmarad a szájban, crème brûlée jegyekkel. Fogyasszuk mascarpone-alapú desszertekhez, crème brûlée-hez, kekszek mellé, vagy egyszerűen élvezzük saját magában.

A Serelle készítéséhez szánt szőlőt a szüret során gondosan kiválogatják. A fürtöket lassan szárítják a "vinsantaia" -ban, melyet természetes és állandó szellőzés jellemez. Ez a folyamat december elejéig tart, amikor a legjobb fürtöket kiválasztják és elkezdik a borkészítést.
Miután szétszedték és óvatosan préselték a szőlőt, a lassú szárítás miatt méz-szerű, nagyon koncentrált a cukortartalom. Francia tölgyfa hordókban, 15/17°C-ra szabályozott hőmérsékleten erjesztik tovább márciusig, amikor a megfelelő alkohol / cukor egyensúlyt elérték. Ezt követően a Serelle-t kb. 3 évig érlelik a kis tölgyfahordókban (oxidáló eljárással). Rövid, rozsdamentes acéltartályban történő pihentetést követően palackozzák és érlelik tovább.

18°C-ra hűtve fogyasszuk!

4.900 Ft
✓ Készleten
A szőlőszemek finom préselésével készült fehérbort Charmat - rövid technológiával pezsgősítik.
Friss, harmonikus, gyümölcsös prosecco, melynek színe halvány szalmasárga zöld árnyalattal. Illata gyümölcsös, zöldalmára emlékeztet. Íze száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé.

6-8°C-ra hűtve fogyasszuk!
2.900 Ft
✓ Készleten

A "Colle Baio" név a földdarabból származik, ahol szőlő ehhez a különleges borhoz terem. Régen egy gróf tulajdonában volt a föld. A legtöbb lova Baio fajta volt, barna és fekete "kabáttal".

Organikus termelésből származik. A szőlőt a "vigaggio in vigna" módszerrel gyűjtik össze (szó szerint a "szőlőültetvényben"): ugyanabban a szőlőültetvényben a Prosecco Superiore DOCG klasszikus keverékének szőlőfajtáit is termesztik. A szüret során az összes fajtát egybe gyűjtik, hogy közvetlenül a szőlőültetvényben hozzák létre a "keveréket".

A feldolgozás külön történik az Il Colle által gyártott bármely más bortól. A szőlőszemeket lágyan összepréselve fehérbort készítenek, majd Charmat módszerrel pezsgősítik.

A pezsgése finom és tartós. Illata aromás és jellegzetesen gyümölcsös, amely almára, banánra, egzotikus gyümölcsökre emlékeztet, őszibarack és sárga rózsa hatással. Íze elegáns, friss, száraz, könnyű, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé, könnyű előételekhez és fehér húsokhoz. A nap minden órájában és minden boldog pillanatában ünnepelhetünk vele.

6°C-ra hűtve fogyasszuk!

4.800 Ft
✓ Készleten
A szőlőszemek finom préselésével készült fehérbort Charmat - rövid technológiával pezsgősítik.
Friss, harmonikus, gyümölcsös prosecco, melynek színe halvány szalmasárga zöld árnyalattal. Illata gyümölcsös, zöldalmára emlékeztet. Íze száraz, jól kiegyensúlyozott és harmonikus.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé.

6-8°C-ra hűtve fogyasszuk!
3.700 Ft
✓ Készleten


IWSC 2017 - Kiemelkedő ezüstérem

"Szalmasárga színű krémes és vastag hab, rugalmas és tartós, akárcsak az élénk buborékcsíkok, amelyek első pillantásra még az első szippantás vagy korty előtt is megkönnyítik és élvezetessé teszik ezt a proseccot. Amilyen friss és illatos az orrnak, olyan a szájban is. Könnyedén virágos, szelíd friss, tiszta és bájos ízek, diszkrét eleganciával.
Ez csak a kezdet"

A gyümölcsöket a szüret előtt körülbelül 2 héttel megmetszik. Ez az úgynevezett kettős érlelés, mert a cukrok koncentrációjának növekedéséből fakadó érés mellett a szőlő szerves savainak levegőzése is bekövetkezik, így a gyümölcs nagyon intenzív ízű, édes és savanyú is egyben. A szüret a szőlő technológiai érettségének elérésekor történik.

Kén-dioxid felhasználás nélkül, innovatív technológiával készül ez a prosecco. Ehhez egy egyedülálló technológiát alkalmaznak, a mustból közvetlenül jön létre a habzóbor, mely lehetővé teszi a szulfitok hihetetlenül alacsony százalékos arányának elérését.

A buborékok nagyon finomak, a hab sima és nagyszerű. Illata gyümölcsös, a körtére emlékeztet, zöld és virágos hatással. Íze száraz, lágy és enyhén savas.

Ideális aperitifként, vagy halételek mellé, különösen illik osztrigához és kagylókhoz.

8°C-ra hűtve fogyasszuk!

4.100 Ft
✓ Készleten
A étcsokoládéval ízesített mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. A pörkölt mogyoró íze határozott, a kakaó is tökéletesen érezhető, melyet a Bourbon vanília finoman kiegyensúlyoz. Tiszta élvezet harmonikus, természetesen finom gyümölcsös édességgel és tökéletes krémes állaggal.

Összetevők: 55 % Piemonti mogyoró IGP, nádcukor, sovány kakaópor, bourbon vanília.
2.900 Ft
✓ Készleten

A Bormioli Rocco cég Quattro Stagioni dombornyomott mintájú sorozata nem csak befőzéshez, de tároláshoz vagy dekorációhoz is kiváló.

A Bormioli Quattro Stagioni befőttes üvegek különlegessége a fedőben levő tömítés. A szokásosnál rugalmasabb és vastagabb tömítés a levegőt átengedi, de a folyadékot nem. Ennek köszönhetően amikor a befőttes üvegben levő tartalom elkezd hűlni, az üvegben vákuum keletkezik és a fedő teteje behorpad. A fedőt nem szabad erősen ráhúzni, hogy a vákuum kialakulhasson! Ha a befőttes üveg fedele lent marad, akkor sikerrel jártál. Az eltett befőtt, savanyúság hosszú ideig friss marad!

A befőttes üveg felbontása előtt ellenőrizd, hogy a fedő közepe be van-e nyomódva, a kinyitáskor egy pukkanó hang jelzi, hogy az eltett étel légmentesen maradt-e. A fedőket minden egyes használat előtt ellenőrizzük és cseréljük, ha szükséges. A fedőt érdemes kézzel elmosni, hogy a tömítés ne sérüljön. A fedők webáruházunkban külön megvásárolhatók.

Az üvegek jellemzői:

  • mikrohullámú sütőben használható
  • mosogatógépben tisztítható
  • ellenáll a hősokknak
  • ütésálló

                                                                                                             

950 Ft
✓ Készleten

A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!

Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában,  vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.

Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.

Összetevők: olasz bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.

1.900 Ft
✓ Készleten