Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Termékek szűrése

Rendezés:
Nézet:

55% Barbera és 45% Freisa. A szőlő két szomszédos, Sant’Agata márga talajú szőlőültetvényről származik, melyet törmelékes hordalék és kövek lazítanak. Ez a bor egyesíti mindkét fajta karizmáját: illata kifinomult, mint a Barbera és vad, mint a Freisa, bonyolult és kifejező. Ezt a bort először 1970-ben palackozta Carlo – Carlin Vaira, Aldo nagyapja, egy Barberával és Freisával beültetett szőlőültetvényről. Olyan bor volt, amely elnyerte a család és a vendégek elismerését és a dédapa elég büszke volt rá, hogy végül palackozzák és címkézzék – ez ritka méltóság egy házi fogyasztásra készült bornak azokban az években. A címkén látható parasztház a Vaira családé, ahonnan Aldo indult 1972-ben.

6.500 Ft
✓ Készleten

A Claré JC egy egyedülálló bor, a Vajra megidézi vele a Nebbiolo egy elfeledett stíliusát, amikor könnyedebb és frissebb formájában fogyasztották; a bor készítése G.B. Croce, a Savoya Ház ékszerészének 1606-os útmutatását követi. A bort nem sokkal az erjedés után palackozzák, hogy megőrizze szelíd, félszáraz lecsengését és élvezetes energiáját. A 2020-as JC fantasztikusan jóívású, a valaha volt egyik legtisztább és legélénkebb évjárat.

Átlátszó, élénkvörös rubin színű. Illatában cseresznye, cseresznyemag, erdei szamóca és gránátalmanektár jegyek jelennek meg, melyet a nedves kő, a narancsvirág és az édes fűszerek tesznek teljessé. Ihatósága lenyűgöző, hosszú lecsengését erdei bogyós gyümölcsök és lila virágok jellemzik. A selymes tanninoknak köszönhetően ez a bor enyhén hűtve (14-16°C) a melegebb hónapokban is maximális élvezetet nyújt és sokféle ételpárosítására alkalmas, az aperitifektől és előételektől a fűszeres ételekig, sült finomságokig és grillételekig.

2020 egy igazán figyelemre méltó évjárat, az egyik leghosszabb volt az évtizedben. Időben megindult a rügyfakadás, de tavasszal és nyáron lelassult a folyamat, ami késői szüretet eredményezett. Május 12.-én kezdődött a bőséges virágzás, amely megnyitotta az utat a parfümös, légies és vörös tónusú bor felé. A júliusig tartó bőséges csapadék kevésbé szabályos termést és sokkal több munkát jelentett a szőlőültetvényekben, de egyúttal enyhébb hőmérsékletet is hozott, ami 213 napos vegetációs ciklust eredményezett. Pompás aroma, karakteres fajtajelleg és csodálatos tanninok jellemzik a 2020-as évjáratot.

6.500 Ft
✓ Készleten

Mély bíborvörös színű, étcsokoládés és cseresznyés illatú bor. Közepes testű. Ízében cseresznye és áfonya érezhető, lágy tanninokkal, utóízében kávés lecsengéssel.

Kitűnő választás húsos ételekhez, tészták mellé.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

2.200 Ft
✓ Készleten

Erdei szamóca, fekete ribizli, fűszerek és kakukkfű illat. Telt bor, lágy és kiegyensúlyozott. Kellemes, intenzíven gyümölcsös utóízzel.

Kitűnő választás húsos ételekhez, tészták mellé.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

2.200 Ft
Beszerzés alatt

San Marzano, Salento, Puglia. A terület kb. 100 méterrel a tengerszint felett található; magas átlaghőmérséklet és közepes-alacsony csapadékmennyiség jellemzi. A puha talajréteg agyagos, eléggé vékony és sziklás.

Mély bíborvörös szín ibolyás tükröződéssel; intenzív-, szilvás, cseresznyés, fűszeres illatú bor fűszeres, rozmaringos és vaníliás zamatokkal. Lágy és kiegyensúlyozott, testes, könnyen iható.

Kitűnő választás sós első fogásokhoz, vörös húsokhoz, vadételekhez és érett sajtokhoz.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

3.000 Ft
✓ Készleten

Lilás-vörös színű bor viola árnyalatokkal. Illata intenzív és tartós, feketeribizli, bogyós gyümölcsök, fűszerek és vanília jegyeivel. Íze lágy, kiegyensúlyozott és testes, hosszan érezhető.

San Marzano és Francavilla Fontana között elterülő válogatott dűlők. A talajt elsősorban vörösföld (terra rossa) alkotja finom szerkezetű és általában meszes talajszint alatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére.

Laktató első fogásokhoz, húsokhoz és sajtokhoz ajánljuk.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

4.200 Ft
✓ Készleten
A Langhe Rosso a birtok szívét fejezi ki. Meghívó ez a különféle fajták felfedezésére és személyiségének megismerésére. Gyümölcsös, finoman összetett bor - ideális társ az asztalnál. Főleg Nebbiolo, Barbera és Dolcetto, kisebb mennyiségben Freisa, Albarossa, Pinot Noir fajtákat tartalmaz.

Bárányhúsos, gombás, szarvasgombás ételek mellé tökéletes választás.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

4.200 Ft
Beszerzés alatt

Ibolya árnyalatokkal dúsított rubin vörös szín, gyönyörű illat, amely az érett cseresznye és szilva, valamint kakaó és vanília jegyeket hordoz. Ízében figyelemreméltó a Primitivo szőlő édeskés lágysága.

San Marzano és Francavilla Fontana között elterülő válogatott dűlők. A talajt elsősorban vörösföld (terra rossa) alkotja finom szerkezetű és általában meszes talajszint alatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére.

Laktató első fogásokhoz, bárányhoz, szarvashúshoz, érlelt, kemény sajtokhoz ajánljuk.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

4.900 Ft
✓ Készleten
100% Dolcetto szőlőből származó bor, melyet 4 területen termesztenek Barolo és Novello településeken. Aromáját vörös gyümölcsök, marasca cseresznye, ibolya és széna jellemzik. Kerek és kiegyensúlyozott, finom tanninokkal, friss savassággal.
A szüret szeptember első felében, kézzel zajlik. A fermentáció az évjárattól függően 7-15 napig tart, az érlelés acéltartályokban történik.

Tojásos tészták, húsos előételek és friss sajtok mellé tökéletes választás.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

4.800 Ft
Beszerzés alatt

 Az Albe magasan fekvő Barolo ültetvények terméseinek házasítása, a különböző lejtésű és kitettségű ültetvényekről három napfelkeltét (albe) is látni, innen ered a név. Erőteljes, karakteres gyümölcsbomba málnával, szederrel, vörös szilvával és fekete cseresznyével. Nagy test, határozott tanninok, melegség és harmónia jellemzik.

14.900 Ft
✓ Készleten

Rubinvörös száraz bor. Cseresznyés, friss és alkoholos illat. Szilva és likőr aromák, fűszeres illatok, bors és fahéj jegyei. Elegáns, jól kiegyensúlyozott, bársonyos ízvilággal rendelkezik.

Vörös és fehér húsokhoz egyaránt tökéletes, roston sült szárnyasokhoz, közepesen érett sajtokhoz ajánlott.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

5.300 Ft
✓ Készleten
A bor termelői ezt a fajtát a "Földközi-tenger burgundija néven" emlegetik. Nagy francia hordókban 10-11 hónapig érlelik. Ez az elegáns Nerello Mascalese gyümölcsös aromájú, szárított virág és édes fűszer jegyekkel.

Szulfitokat tartalmaz.

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

6.500 Ft
✓ Készleten

San Marzano és Sava között elterülő válogatott, nagyon régi dűlők. A talajt nagy részben vörösföld alkotja, finom szerkezetű és általában meszes földalatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére. Ez a d.o.p. "Primitivo di Manduria" központi területe.

Intenzív rubinvörös színű, enyhén fűszeres bor, komplex illattal; szilva és cseresznyelekvár aromával valamint dohány jegyekkel. Testes, lágy, tanninokban gazdag bor, kakaós, kávés és vaníliás lecsengéssel.

Vörös és vadhúsokhoz, valamint sós első fogásokhoz ajánljuk. Igazi meditációs bor.

18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

8.700 Ft
✓ Készleten

Mély vörös-lilás színű bor, komplex illattal, fűszeres, gyümölcsös és cseresznyelekváros ízjegyekkel. Lágy, kiegyensúlyozott, tanninokban gazdag testes bor szép és hosszú lecsengéssel.

San Marzano és Francavilla Fontana között elterülő válogatott dűlők. A talajt elsősorban vörösföld (terra rossa) alkotja finom szerkezetű és általában meszes talajszint alatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére.
A szőlőfürtöket szeptember utolsó hetében kézzel szüretelik kis puttonyokban. Héjon áztatás: a szőlő 80%-át 18 napig, a maradék 20%-ot pedig 25 napig. Hőmérséklet szabályozott alkoholos fermentáció 24°C-on autokton élesztőkkel.
12 hónapig érlelik francia és kaukázusi tölgyfahordókban.

Sós első fogásokhoz, vörös és vadhúsokhoz, valamint pecorinó sajthoz ajánljuk. Igazi meditációs bor.

18°C-ra hűtve fogyasszuk!
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

10.500 Ft
✓ Készleten

Intenzív rubinvörös színű, enyhén fűszeres bor, komplex illattal; szilva és cseresznyelekvár aromával valamint dohány jegyekkel. Testes, lágy, tanninokban gazdag bor, kakaós, kávés és vaníliás lecsengéssel.

San Marzano és Sava között elterülő válogatott, nagyon régi dűlők. A talajt nagy részben vörösföld alkotja, finom szerkezetű és általában meszes földalatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére. Ez a DOP "Primitivo di M anduria" központi területe.
Az előrehaladott érési állapotban lévő szőlőfürtöket szeptember második felében, kézzel szüretelték. Héjon áztatás: a szőlő 80%-át 18 napig, a maradék 20%-ot pedig 25 napig. Hőmérséklet szabályozott alkoholos fermentáció 24–26°C-on autokton élesztőkkel.
Érlelés: 12 hónapig francia és amerikai fahordókban

Vörös és vadhúsokhoz, valamint sós első fogásokhoz ajánljuk. Igazi meditációs bor.

18°C-ra hűtve fogyasszuk!
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

10.500 Ft
✓ Készleten

Intenzív rubinvörös színű, enyhén fűszeres bor, komplex illattal; szilva és cseresznyelekvár aromával valamint dohány jegyekkel. Testes, lágy, tanninokban gazdag bor, kakaós, kávés és vaníliás lecsengéssel.

San Marzano és Sava között elterülő válogatott, nagyon régi dűlők. A talajt nagy részben vörösföld alkotja, finom szerkezetű és általában meszes földalatti réteggel, helyenként pedig kiemelkedő sziklákkal. A talaj vörösségét a magas vas-oxid tartalom adja. Az éghajlatot magas éves átlaghőmérséklet, kevés csapadék és magas napi hőmérsékletingadozás jellemzi, amely mind pozitív hatással bír a szőlő minőségére. Ez a DOP "Primitivo di M anduria" központi területe.
Az előrehaladott érési állapotban lévő szőlőfürtöket szeptember második felében, kézzel szüretelték. Héjon áztatás: a szőlő 80%-át 18 napig, a maradék 20%-ot pedig 25 napig. Hőmérséklet szabályozott alkoholos fermentáció 24–26°C-on autokton élesztőkkel.
Érlelés: 12 hónapig francia és amerikai fahordókban

Vörös és vadhúsokhoz, valamint sós első fogásokhoz ajánljuk. Igazi meditációs bor.

18°C-ra hűtve fogyasszuk!
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

12.900 Ft
✓ Készleten

Mély rubinvörös bor, gránátalmás beütéssel. Illatában cseresznye, szilva, bőr, dohány érezhető, borsos, szegfűszeges jegyekkel. Ízében száraz, testes, kellemesen harmonikus, intenzív és kiváló utóízzel.
Ez a bor kifejezi a terroir és a Lena di Mezzo birtok kapcsolatát. A szőlőültetvények a Fumane dombvidéken helyezkednek el, amely már a velenceiek korában is híres volt.

Eredetileg a bor vacsora után ajánlott, de kitűnő kísérője lehet az ízletes vadhúsoknak és érlelt, pikáns sajtoknak, de kiváló nyers tonhallal, sushi-val, thai és vietnami ételekkel is.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

13.200 Ft
Beszerzés alatt

A szőlőket szeptember végén, október elején szedik, de a szüret előtt a tőkén megkezdődik a száradás. Ez a szárítási procedúra folytatódik egy kifejezetten erre a célra használt kontrollált hőmérsékletű és páratartalmú helységben 130 és 150 napon keresztül. Ekkor a cukortartalom a szőlőszemekben oly mértékben koncentrálódik, hogy a cukorfok elérheti a 28-30%-ot.

Mély Rubinvörös. Friss és alkoholos meggy illat, jegyei az aszalt szilvának, a fűszereknek, úgymint bors és fahéj. Elegáns, kiegyensúlyozott, bársonyos, ugyanakkor robusztus, a hosszú érlelési folyamatnak köszönhetően, komplex, száraz és testes.

Eredetileg a bor vacsora után ajánlott, de kitűnő kísérője lehet az ízletes vadhúsoknak és érlelt, nagyon pikáns sajtoknak.

16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!

Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.
 

20.500 Ft
Beszerzés alatt