Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Hario Skerton Plus kézi őrlő kerámia tárcsával

Ár:
13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Készítette: Hario
Cikkszám: MSCS-2DTB

 A Skerton könnyű és praktikus, ideális utazásra, lehetővé teszi a kedvenc kávé gyors és jó őrlését út során. Gyorsan beállíthatod az őrlést a kávéfőzési módszernek megfelelően.

A Hario termékek a kivitelezés legmagasabb minőségét jelentik. A Skerton kúpos kerámia őrlőtárcsákkal rendelkezik, amelyek nem befolyásolják a kávé ízét és ellenállnak a kopásnak. Az alsó tartály üvegből készült és csúszásmentes gumiszalaggal és fedéllel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a frissen őrölt kávét szorosan lezárjuk. Néhány másodperc alatt leválaszthatod a darálót, csak meleg vízzel kell elöblíteni és már kész is a tisztítás.

  • Őrlőtárcsák típusa: kúpos
  • Őrlőtárcsák anyaga: kerámia
  • Őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatmentes
  • Kompakt méretének köszönhetően utazáshoz is ideális
  • Az őrleményfinomság másodpercek alatt állítható a púderfinomságtól a filter kávék szemcseméretéig
  • Könnyű használat és tisztítás
  • Méret: szélesség 172 mm (az őrlőkarral), mélység 93 mm, magasság 214 mm
  • Az őrlő alsó része tároló dobozként is használható
     

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

Kiegészítenéd valamivel?
Jelöld be a terméke(ke)t, amelyeket még a kosárba szeretnél tenni!
Marcafé Idillio szemes kávé, 100% arabica, 250g Marcafé Idillio szemes kávé, 100% arabica, 250g
2.600 Ft

Videó