Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Hario


Annak ellenére, hogy a Hario nem olasz gyártó, azért választottuk őket, mert tapasztalataink alapján a legjobb minőségű kávétechnológiai termékekkel rendelkeznek és az általunk forgalmazott kávékhoz egész biztosan a legjobbat tudjuk ajánlani.

A legendás japán cég 1921 óta gyárt italkészítési eszközöket. A cég alapvetően üvegtechnológiájával szerzett nemzetközi hírnevet (a HARIO szó jelentése „az üveg királya”). Választékában a mai napig is sokféle kávé és tea készítéshez szükséges üveg eszköz található. Jellemzően a filteres technológia a szakterületük. Az utóbbi évtizedben a gourmet kávés eszközök piacán erősen fejlesztették választékukat: az 1 és 2 személyes V60 filterek, a kávé-szifon, a hideg kávé készítésére fejlesztett Mizudashi, Water Dripper vagy Ice Coffee Maker és a Buono vízmelegítő és kiöntő kanna a cég emblematikus termékei.

Hazánkban legismertebb termékeik talán a kézi, professzionális minőséget képviselő kis őrlők: a Skerton és a Mini Mill. Ezek a kúpos őrlőtárcsával ellátott kézi őrlők remek belépőt jelentenek mindenki számára a frissen őrölt különleges minőséget képviselő, specialty kávék világába.
Rendezés:
Nézet:

Kiváló kézi őrlőgép otthonra és utazásokhoz is, kedvenc kávédat gyorsan és tökéletesen ledarálhatod, akár útközben is. Néhány másodperc alatt szétszerelheted, egy meleg vizes öblítés és már kész is a tisztítása.
Rendkívül praktikus, valamint könnyű, mivel műanyagból készül (kivéve persze a kerámia őrlőtárcsát), az őrlés finomsága szabadon és gyorsan állítható.

Gyorsan megőrölheted a 24 gramm kávészemet, ami tökéletes mennyiség ahhoz, hogy 2 nagy csészényi kávét készítsünk.

  • Őrlőtárcsák típusa: kúpos
  • Őrlőtárcsák anyaga: kerámia
  • Őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatos
  • Kompakt méretének köszönhetően utazáshoz is ideális
  • Az őrleményfinomság másodpercek alatt állítható a púderfinomságtól a filter kávék szemcseméretéig
  • Könnyű használat és tisztítás
  • Méret: szélesség 150 mm (az őrlőkarral), mélység 72 mm, magasság 220 mm
     

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

10.900 Ft
Beszerzés alatt

 A Skerton könnyű és praktikus, ideális utazásra, lehetővé teszi a kedvenc kávé gyors és jó őrlését út során. Gyorsan beállíthatod az őrlést a kávéfőzési módszernek megfelelően.

A Hario termékek a kivitelezés legmagasabb minőségét jelentik. A Skerton kúpos kerámia őrlőtárcsákkal rendelkezik, amelyek nem befolyásolják a kávé ízét és ellenállnak a kopásnak. Az alsó tartály üvegből készült és csúszásmentes gumiszalaggal és fedéllel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a frissen őrölt kávét szorosan lezárjuk. Néhány másodperc alatt leválaszthatod a darálót, csak meleg vízzel kell elöblíteni és már kész is a tisztítás.

  • Őrlőtárcsák típusa: kúpos
  • Őrlőtárcsák anyaga: kerámia
  • Őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatmentes
  • Kompakt méretének köszönhetően utazáshoz is ideális
  • Az őrleményfinomság másodpercek alatt állítható a púderfinomságtól a filter kávék szemcseméretéig
  • Könnyű használat és tisztítás
  • Méret: szélesség 172 mm (az őrlőkarral), mélység 93 mm, magasság 214 mm
  • Az őrlő alsó része tároló dobozként is használható
     

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

12.900 Ft
✓ Készleten

A Mini Slim Pro megkapta a Skerton Pro nagyobb, stabilabb őrlőtestét. Fő jellemzői:
- egy mozdulattal leszedhető-visszailleszthető, megerősített őrlőkar
- az őrleményfinomság állítása rendkívül egyszerű - a két rész széttekerése után a felső rész alján elhelyezett finomságállító csavar eltekerésével történik
- fekete, rozsdamentes acél őrlőtest és tartály, amely 1-2 csésze kávéőrlemény gyűjtéséhez alkalmas

A Hario termékek a kivitelezés legmagasabb minőségét jelentik. A Skerton kúpos kerámia őrlőtárcsákkal rendelkezik, amelyek nem befolyásolják a kávé ízét és ellenállnak a kopásnak. Néhány másodperc alatt leválaszthatod a darálót, csak meleg vízzel kell elöblíteni és már kész is a tisztítás.

  • Őrlőtárcsák típusa: kúpos
  • Őrlőtárcsák anyaga: kerámia
  • Őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatos
  • Kialakításának köszönhetően stabilan tartható az őrlő őrlés közben
  • Kompakt méretének köszönhetően utazáshoz is ideális
  • Könnyű használat és tisztítás
  • Méret: szélesség 150 mm (az őrlőkarral), mélység 72 mm, magasság 220 mm
  • Az őrlő alsó része tároló dobozként is használható
     

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

13.900 Ft
Beszerzés alatt

A fejlesztés a régi Hario Mini Mill-hez képest, hogy a tengely vége hatszögletű és vastagabb (míg a hagyományos Mini Mill tengelyvég vékonyabb és ötszögletű). Így az őrlőkar még pontosabban illeszkedik a tengelyre, ez pedig stabilabb őrlést tesz lehetővé.

Az őrlő egyéb paraméterei:

  • Őrlőtárcsák típusa: kúpos
  • Őrlőtárcsák anyaga: kerámia
  • Őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatos - másodpercek alatt állítható a púderfinomságútól a filter kávék szemcseméretéig
  • Kompakt méretének köszönhetően utazáshoz is ideális, az őrlőkar egy mozdulattal leszedhető és az őrlő oldalán lévő szilikon gyűrűre rögzíthető
  • Könnyű használat és tisztítás
  • Méret: szélesség 150 mm (az őrlőkarral), mélység 72 mm, magasság 220 mm
  • BPA-mentes műanyagból készült

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

13.900 Ft
Beszerzés alatt

A Hario Skerton Pro nagyobb, stabilabb őrlőtestet kapott. Fő jellemzői:
- egy mozdulattal leszedhető-visszailleszthető, megerősített őrlőkar
- az őrleményfinomság állítása rendkívül egyszerű - a két rész széttekerése után a felső rész alján elhelyezett finomságállító csavar eltekerésével történik
- edzett üveg tartály külön tetővel, amelyben akár 100 g kávéőrleményt is tárolhatunk

A Hario termékek a kivitelezés legmagasabb minőségét jelentik. A Skerton kúpos kerámia őrlőtárcsákkal rendelkezik, amelyek nem befolyásolják a kávé ízét és ellenállnak a kopásnak. Az alsó tartály üvegből készült és csúszásmentes gumiszalaggal és fedéllel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a frissen őrölt kávét szorosan lezárjuk. Néhány másodperc alatt leválaszthatod a darálót, csak meleg vízzel kell elöblíteni és már kész is a tisztítás.

  • Őrlőtárcsák típusa: kúpos
  • Őrlőtárcsák anyaga: kerámia
  • Őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatos
  • Kialakításának köszönhetően stabilan tartható az őrlő őrlés közben
  • Kompakt méretének köszönhetően utazáshoz is ideális
  • Könnyű használat és tisztítás
  • Méret: szélesség 172 mm (az őrlőkarral), mélység 93 mm, magasság 195 mm
  • Az őrlő alsó része tároló dobozként is használható
     

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

15.900 Ft
✓ Készleten