Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Hajdinánk zseniális felhasználása

Mautner Zsófi
Hajdinánk zseniális felhasználása Ropogós hajdinamüzli! Nem hangzik jól, de zseniális.

A csuda gondolta volna, hogy 1. a hajdina ilyen ropogósra, finomra sül a sütőben (nem kell előfőzni), 2. a hajdinára ebben a formájában rá lehet kattanni. A kesernyés, markáns utóíze miatt amúgy is elég megosztó, nem túl könnyen szerethető.
De ezt tényleg próbáljátok ki. Nagyon jó reggeli zabkásán, turmixokon (itt a képen egy sűrű mangólassi van alatta), de szuper krémlevesekre, salátára, sült zöldségekre szórva is. Hajdina kapható a legtöbb bioboltban, de a legjobb minőségűt Giuseppénél vettem.


Recept:
chiliesvanilia.hu/2017/04/07/ropogos-hajdinamuzli/
Tartalomhoz tartozó címkék: Recept