Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0

Hajdinánk zseniális felhasználása

Mautner Zsófi
Hajdinánk zseniális felhasználása Ropogós hajdinamüzli! Nem hangzik jól, de zseniális.

A csuda gondolta volna, hogy 1. a hajdina ilyen ropogósra, finomra sül a sütőben (nem kell előfőzni), 2. a hajdinára ebben a formájában rá lehet kattanni. A kesernyés, markáns utóíze miatt amúgy is elég megosztó, nem túl könnyen szerethető.
De ezt tényleg próbáljátok ki. Nagyon jó reggeli zabkásán, turmixokon (itt a képen egy sűrű mangólassi van alatta), de szuper krémlevesekre, salátára, sült zöldségekre szórva is. Hajdina kapható a legtöbb bioboltban, de a legjobb minőségűt Giuseppénél vettem.


Recept:
chiliesvanilia.hu/2017/04/07/ropogos-hajdinamuzli/
Tartalomhoz tartozó címkék: Recept