Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: > >

GLS CsomagPont


Akár GLS Depókban vagy CsomagPontokon is átveheted csomagodat. A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheted a csomaggal kapcsolatos ügyeidet 270 településen, több mint 650 átvevőhelyen. A csomagpontok száma folyamatosan bővül.

Hogyan vehetem át a csomagomat?
A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésedre.
A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat. Részletes tájékoztatás az egyes boltok nyitvatartásáról a csomagpont keresőben!
GLS CsomagPontokban már 3-4 átvevő neve is megadható, kérjük, hogy a pontos beazonosítás érdekében vesszővel válaszd el a neveket.
A csomag érvényes személyi okmánnyal vehető át.
A csomagátvételhez a csomagszámot is szükséges megadni.
Érthetően biztonsági okokból a csomagot kizárólag érvényes személyi okmányokkal lehet át venni a csomagszám ismeretében, kérjük, ennek tudatában küldd el megbízottadat vagy menj el személyesen csomagodért.
Ha a csomag nem kerül átvételre és visszaérkezik raktárunkba, az újraküldés csak a szállítási díj plusz terhelésével lehetséges (tehát duplán fizetendő).

Szállítási díjak
A csomagpontra történő szállítás díja 900 Ft.
Pénzkezelési díj utánvét esetén 500 Ft.

Hogyan kérhetem a rendelésem Csomagpontra?
Amennyiben GLS Depó és vagy CsomagPontra kéred a szállítást, a szállítási mód megadásánál beépített kereső és térkép segítségével választhatod ki a számodra legmegfelelőbb helyet.

GLS Depó és CsomagPont kereső >>>

Gyakran ismételt kérdések és válaszok GLS szolgáltatásoknál >>>