Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap

Ár:
34.000 Ft (26.772 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten
Készítette: Gi.Metal
Cikkszám: 4035

Acél sütőlap otthoni pizzakészítéshez, a konyhai sütőben kapott eredmény összehasonlítható a professzionális kemencében sült pizzával.

A garantáltan 4 mm vastag rozsdamentes acélból készült lemez mérete 40x35 cm, a hővezetési képessége jóval nagyobb, mint a hagyományos pizzakőé vagy alumínium sütőlapé.

Abszorbeálja, tárolja és átadja a hőt, biztosítva az optimális és egyenletes sütést; ideális a pizza és kenyérfélék, de más ételek, például hús, hal, zöldség készítéséhez is.

Előnyei a hagyományos sütőkővel szemben

  • 10-szer nagyobb hővezető képesség
  • az acél elpusztíthatatlan anyag, ellenáll az ütésnek és a hősokknak
  • nagyon egyszerű a tisztítása és a karbantartása: mosogatógépben is mosható

Műszaki adatok

Anyag: AISI 304 rozsdamentes acél
Méret: 40 x35 cm, 4 mm vastag
Súly: 4.2 kg

 

Használati útmutató

Javasoljuk, hogy a sütőrácsot középen vagy a legmagasabb szinten helyezze el.

A sütőacélt hideg vagy előmelegített sütőbe is lehet helyezni, utóbbi esetben javasolt körülbelül 15 percet várni a sütés kezdete előtt. Javasoljuk, hogy a sütőacélt ne közvetlenül a sütő aljára helyezze és az optimális sütéshez a sütőt a maximális hőmérsékletre állítsa. A sütő típusától függően eltérőek lehetnek a sütési eredmények.

 

Tisztítás és karbantartás

Bármely tisztítószer használható, beleértve az acélhoz használt mosószert is. Mosogatógépben mosható. Dörzsszivacsok használata esetén az anyag megkarcolódhat.

 

Fontos információ

Várjon, amíg a sütőacél teljesen kihűl, mielőtt kivenné a sütőből, a rajta lévő lyukak segítségével fogja meg és húzza ki.

A sütőacél használata során olyan élelmiszerek sütésekor, mint a hús, a hal és a zöldségek, glóriák és sötét foltok alakulhatnak ki a lemez felületén, amelyet a kisülő zsír okoz, de ez semmiképpen sem veszélyezteti a teljesítményt.