Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap
Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap
35 000 Ft

Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap

Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap
Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap
Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap
Gi.Metal Pizza rozsdamentes acél sütőlap

Acél sütőlap otthoni pizzakészítéshez, a konyhai sütőben kapott eredmény összehasonlítható a professzionális kemencében sült pizzával.

Hővezetési képessége jóval nagyobb, mint a hagyományos pizzakőé vagy alumínium sütőlapé.

Abszorbeálja, tárolja és átadja a hőt, biztosítva az optimális és egyenletes sütést; ideális a pizza és kenyérfélék, de más ételek, például hús, hal, zöldség készítéséhez is.

 

Előnyei a hagyományos sütőkővel szemben

  • 10-szer nagyobb hővezető képesség
  • az acél elpusztíthatatlan anyag, ellenáll az ütésnek és a hősokknak
  • nagyon egyszerű a tisztítása és a karbantartása: mosogatógépben is mosható
35 000 Ft
Adatok
Készítő
Gi.Metal
Gyártói cikkszám
4035
Származási ország
Olaszország
Méret
40x35 cm, 4 mm vastag
Súly (kg)
4.2
Bevonat / anyag
AISI 304 rozsdamentes acél
Használati útmutató

Javasoljuk, hogy a sütőrácsot középen vagy a legmagasabb szinten helyezd el.

A sütőacélt hideg vagy előmelegített sütőbe is lehet helyezni, utóbbi esetben javasolt körülbelül 15 percet várni a sütés kezdete előtt. Javasoljuk, hogy a sütőacélt ne közvetlenül a sütő aljára helyezd, és az optimális sütéshez a sütőt a maximális hőmérsékletre állítsd. A sütő típusától függően eltérőek lehetnek a sütési eredmények.

 

Tisztítás és karbantartás:

Bármely tisztítószer használható, beleértve az acélhoz használt mosószert is. Mosogatógépben is mosható. Dörzsszivacsok használata esetén az anyag megkarcolódhat.

Fontos információ:

Várd meg, amíg a sütőacél teljesen kihűl, mielőtt kivennéd a sütőből, majd a rajta lévő lyukak segítségével fogd meg és húzd ki.

A sütőacél használata során olyan élelmiszerek sütésekor, mint a hús, a hal és a zöldségek, glóriák és sötét foltok alakulhatnak ki a lemez felületén, amelyet a kisülő zsír okoz, de ez semmiképpen sem veszélyezteti a teljesítményt.

Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek